Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kytt

15. 8. 2010 0:13
trochu nesouhlas

Tak zrovna s tím židovským antiislámským hnutí projektovaným skrze média bych s vámi nesouhlasila. Žid v médiích je stereotyp moderní doby podobně jako dřív byl jeho stereotypem lichvář. Pusťte si nějaký film, kde se vyskytuje prostředí redakce nebo médií - pro režiséry je naprosto přirozené je tam obsadit, zřejmě kvůli jejich schopnosti pracovat s textem. To je jejich současná zbraň. Navíc vaše teorie o tom, že média přinášejí konzumentovi to, co chce slyšet už je hodně překonaná. Jistě, posilují jejich názor a publikum inklinuje k výběru toho, co podvědomě chce slyšet - ale zas tak silně to na ně vliv nemá a média už za ta léta zjistila osvědčené způsoby agenda settingu. Vědí, co udělat a jak to udělat, umějí využít i neplánovaných vedlejších efektů, tak proč by toho nevyužili? To by byli pěkní blázni. Takže není šance se tomu jejich tlaku v "oficiálních" mediálních zdrojích vyhnout. A takhle to dnes může udělat kdokoliv. Právě kvůli izolaci islámu je většina info o něm z médií.

0 0
možnosti
EP

Eva_Pallotto

15. 8. 2010 0:50
Re: trochu nesouhlas

Téda Vy mi zase dáváte :-)

Chápu-li to správně, pak ve věci Velkého Mediálního Žida spolu souhlasíme, možná jsem to špatně napsala, ale shodně (?) tvrdím, že je to mýtus.

Ve věci "marketingově modifikovaných zpráv" spolu nesouhlasíme, protože Vy tvrdíte, že víc se uplatňuje cosi jako "agenda setting", což je termín, který si neumím přesně vyložit. Čí agenda je tedy propagována? "Není šance se tomu jejich tlaku vyhnout" - kdo je to ten "jejich"? Prosím vysvětlete, děkuji.

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

15. 8. 2010 0:11
Přesně

jste to vystihla. Je to výsada chytrých.

0 0
možnosti
DN

Englishman

14. 8. 2010 23:55
Neuvěřitelně naivní

Jste další ze zástupů nepoučitelných, kteří dokola omílají tupou matru: dejme nevzdělaným vzdělání a dostaňme chudé z chudoby a oni nám budou mít rádi a celý svět se bude mít dobře.

Pol Pot se svými kamarády dostal vzdělání a využil ho k vyvraždění dvaceti procent svého národa. Pachatelé 11. září byli bohatí a vzdělaní. Prakticky každý diktátor v rozvojových zemích dostal kvalitní západní vzdělání. USA už 60 let nabízí vzdělání na svých univerzitách prakticky celému světu a pokud to má nějaký efekt, tak ten se obrací proti USA.

Totéž platí pro chudobu. Ti, kdo nenávidí západní civilizaci, nejsou obvykle chudí. Chudí se snaží na této civilizaci přiživit. Ti, kdo se ji snaží zničit, jsou obvykle příslušníci středních vrstev.

Já neříkám, že bychom měli ty, někoho úmyslně udrřovat v chudobě a nevzdělanosti. To ne, ale ti, kdo nás nenávidí nás nebudou nenávidět méně, pokud jim dáme vzdělání a zbavíme je chudoby.

0 0
možnosti
G

geo.novotny

14. 8. 2010 23:48
!

Hlasuji zvolit Evu za ministrini obrany !!.... a žádné výmluvy.

Karma a R^

G.N.

0 0
možnosti
MS

kenzo

14. 8. 2010 23:57
Spíše možná vnitra, či školství! Pak by musela řešit:

problémy s mládeží z rodin muslimských imigrantů, která je zřetelně násilnější ze všech. Čím více islám následuje, tím je násilnější. Zjistila to nová kriminalistická studie z Německa. Studie kriminalistického výzkumného ústavu Dolnosasko odhaluje problematiku násilí mladistvých. Studie dochází k pozoruhodnému závěru: Muslimská mládež je nejnásilnější ze všech. Zároveň platí: čím horlivěji mladistvý muslim "náboženství míru" následuje, tím násilněji se projevuje. U křesťanů je trend opačný: Čím více jsou věřící, tím jsou méně konfliktní. Výzkumu se účastnilo 45 000 školáků. Pro muslimskou mládež jsou typické delikty jako ublížení na zdraví a krádeže. Podle autorů studie je příčinou jiné nastavení morálních hodnot. "Nedílnou součástí muslimské zbožnosti je přijetí mužského kultu", řekl ředitel institutu Christian Pfeiffer pro deník Süddeutsche Zeitung. "Když odečteme socilání faktory, zůstane zřetelná souvislost mezi zbožností a násilností", řekl.

0 0
možnosti
S

snaduzdost

14. 8. 2010 23:26
Civilizace neohrožena.

Ženská, držte se těch povidel, a pište si tak nanejvýš svý dny do do svýho kalendáře.

0 0
možnosti
PO

POToole

14. 8. 2010 23:25
Evo,

naprosto presne. Sama jsem zvedava, jak ale s rozumnym clankem poridite... R^:-)

0 0
možnosti
MS

kenzo

14. 8. 2010 23:18
Slabé

Zamezit vzniku ghett? A to jako jak? Značná část ghett vznikla samovolně!

Ukazuje se, že multikultura každého netáhne a tak roste motivace k odstěhování původního obyvatelstva všude tam, kam se muslimové a všeobecně některé neevropské přistěhovalecké skupiny začnou stěhovat - rušivé a nevábné kulturní projevy, epidemický nárůst kriminality, pocit cizosti ve vlastní zemi!

Nezakazovat výstavbu mešit? - Žádná nádhera to není, narušují rás města či čtvrtě, stahují se tam pochybné existence, často jsou semeništěm terorismu, degradují hodnotu nemovitostí v okolí viz. tzv. mešitový kráter. 

Multi-kulti - zkrachovalá iluze! Švédsko šlo cestou míchání a rozptilu, aby dnes končilo u segregace! Odlišné životní návyky imigrantů totiž rodilí Švédové vnímají spíše jako rušivé a nebezpečné než obohacující, ty pak vedou tvorbě imigrantských ghet. 60% rodilých Švédů totiž preferuje žít v oblastech s většinovým švédským obyvatelstvem, 20 % Švédů chce žít výlučně mezi svými rodilými krajany.

0 0
možnosti
DH

starahomolkova

14. 8. 2010 23:17
Perfektně

sepsáno. Díky R^

0 0
možnosti
RH

Rudolf Havlík

14. 8. 2010 23:04
není co dodat

mělo by to vyjít v tisku...

0 0
možnosti
MS

miraska

14. 8. 2010 23:20
Re: není co dodat

já jsem taky pro.:-)

0 0
možnosti
.

.Kvintana

14. 8. 2010 23:00
karma

Evo, smekam klobouk!

0 0
možnosti
  • Počet článků 151
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8483x
"Dokážu žít s pochybnostmi, nejistotou a neznámem. Určitě je mnohem zajímavější žít s otázkami, na které máme nejistou odpověď, než mít jisté odpovědi, které mohou být nesprávné. Mám jen přibližné odpovědi a různé stupně jistoty o různých věcech. Nejsem si absolutně jistý ničím, o mnoha věcech nic nevím - třeba o tom, zda má vůbec význam se ptát, jaký je smysl života a co taková otázka znamená. Budu o tom chvíli přemýšlet a když na to nepřijdu, budu prostě přemýšlet o něčem jiném. Nemyslím, že je nutné mít na všechno odpověď. Nemám strach z toho něco nevědět, být ztracený v podivném světě, kterému nerozumím a ve kterém nemám přesné určení - protože tak to prostě je, alespoň si to o něm myslím, asi. Nebojím se toho." / Richard P. Feynman/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené blogy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky