Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Yurek

15. 8. 2010 22:31
Souvislosti

http://www.facebook.com/pages/Islam-v-Ceske-republice-nechceme/120236192937

2 autorka - jste neuvěřitelně naivní a naprosto mimo. Vůbec netušíte, "která bije" a o co tady kráčí.

A ještě jeden "nenávistný odkaz": http://www.hkmesita.cz/

Rozumný člověk si informace najde.

0 0
možnosti
C

certik_bertik

15. 8. 2010 17:10
tak

američanům se 11.9. v podstatě hodilo do krámu, akorát přišlo v nevhodnou dobu

0 0
možnosti
G

Gašpo

15. 8. 2010 12:49
Aby som to za seba zhrnul

V podstate s druhou časťou blogu ( konkrétne riešenia ) s výhradami súhlasím ( nebudem to rozpitvávať ).

Ale z jedného jediného dovodu: Európa sa už dostala do takých sračiek, že jej niet pomoci. Ak chceme ešte niečo robiť v rámci možností nášho zákonodárstva, je asi jediná možnosť to, čo zhruba navrhujete. Ponechám stranou, že až bude naše zákonodárstvo nahradené pávom šaría, pojde to všetko podstatne rýchlejšie, ale opačným smerom.

Nesúhlasím ale s prvou časťou blogu.

Zase jediný dovod: Ak sa budeme na vec pozerať ako to "cítite" Vy, nikdy sa nám nepodarí ANI NÁHODOU realizovať to, čo píšete v druhej časti.

To je bohužiaľ pragmatická realita.:-/

0 0
možnosti
T

Tecumtha

15. 8. 2010 15:39
Re: Aby som to za seba zhrnul

definoval jste to naprosto přesně. Souhlasím. Bohužel autorka to při své naivitě opravdu nepochopí.

0 0
možnosti
KML

Královna Medvědice LXXXVIII

15. 8. 2010 11:35
Míchat a míchat?

Bože8-o taky se mi nelíbí ta propaganda kolem islámu. Já jsem ale pro následující model. Nemíchat se do toho, co je u nich doma, ale zamezit imigraci k nám. naším hlavním problémem je právě ta imigrace, a my místo toho abychom jí zamezili, tak se Šťouráme ve vnitřních záležitostech islámských zemí.Rv

0 0
možnosti
EP

Eva_Pallotto

15. 8. 2010 11:45
Re: Míchat a míchat?

Jenže jak zastavit to, že svět se prostě globalizuje, že už dávno není tak veký jako býval? Jak vyřešit problém muslimských menšin, lidí, kteří se v Evropě často již narodili, cítí se tu "doma" a přesto spolu máme problém?

Izolace už dávno není možným řešením....

(ale s tím, že šťourat do jejich vnitřních záležitostí nám nepřísluší stejně jako jim)

0 0
možnosti
V

VsichniMeMajiRadi

15. 8. 2010 10:40
Páchané dobro pro všechny

Největší nepřítel je ten, který tomu za branami města odevzdá dobrovolně klíče a ještě tvrdí, že je to ku prospěchu všech.

0 0
možnosti
EP

Eva_Pallotto

15. 8. 2010 10:53
Re: Páchané dobro pro všechny

No vidíte to. A já se spíš obávám těch, kdo se zvoláním: "Za kopcem je nepřítel!" preventivně všechny zavře a všem sebere klíče, aby je pro svou najivitu náhodou dobrovolně nepříteli neodevzdali...

A pak tvrdí, že je to pro dobro všech.... A když se náhodou ukáže, že tam žádný nepřítel není (viz například kauza "Powellovo šejkrování bílým práškem ve skleničce na jednání OSN"), ani tehdy klíče nevrátí s tím, že nějaký nepřítel jindy stejně určitě přijde a lidi by si beztak klíčema jen ublížili...

0 0
možnosti
C

crutov

15. 8. 2010 9:47
da biga true

R^

0 0
možnosti
PS

Pavel Skeptik1

15. 8. 2010 9:47
Když Islám,

proč v rámci multi-kulti nezavést papuánské lidožroutství? Nebo Papuánci nemají nárok na své místo na slunci?

Žijeme v civilizaci kterou stvořilo křesťanství! Stálo nás to hodně sil a obětí, ale nevidím jinou ideu která stvořila tak bohatou, vzdělanou a sociální společnost! Je naší povinností ji bránit, třeba ohněm a mečem! Už jako povinnost  k našim předkům! A je mi jedno jestli proti islámu, papuáncům nebo Marťanům!

Prostě srozumitelně a bez neomarxistických blábolů! Táhněte tam kam patříte, vybudujte si tam svoje města, školy a nemocnice! A mešit kolik chcete! A taky si tam dělejte co chcete! Já vám do toho kecat nebudu!

0 0
možnosti
EP

Eva_Pallotto

15. 8. 2010 10:25
Re: Když Islám,

Jen drobný dotaz - kolik měst, kol a nemocnic jste ráčil Vy osobně vybudovat? :-)

0 0
možnosti
JC

chudacek.blog.idnes.cz

15. 8. 2010 9:39
Moc pěkný článek

i když trochu idealistický.

Pojmy "My" a "Oni" nejsou vůbec jasné a věc zamlžují (toto vlastně také píšete). Situace je složitější. Jinými slovy, my nejsme homogení a oni také ne. Mezi námi existuje spousta hlupáků, kteří asi takoví chtějí být, jiní již nebudou a možná již být ani nemohou. Mezi nimi existuje spousta osvícených muslimů, kteří s fanatickou verzí islamu nemají nic společného, také to dávají najevo, od extrémů se distancují a proti nim bojují.

0 0
možnosti
G

Gašpo

15. 8. 2010 10:14
Re: Moc pěkný článek

Ja si myslím že tieto pojmy sú jasné viac než dosť. Pokiaľ nie sú jasné niektorým nemuslimom, je to k ich nešťastiu, pretože muslimom sú jasné veľmi dobre.

K tým "osvíceným" muslimom. Je to zase len "berlička" ako ospravedlniť neospravedlniteľné.

Islám uznáva termín "DAR-EL-SALAM" ( islámsky mier ). Tento je možné dosiahnuť ak budú všetci muslimovia. Do tej doby má muslim právo nemuslimov vybíjať. Už sú krajiny, kde je 100% muslimov. Vládne tam mier? Stačí málo, nemusí to byť ani prírodná katastrofa ako v Pakistáne, aby si tí ortodoxnejší muslimovia našli zámienku ako útočiť na tých menej ortodoxných.

Kto si dovidí aspoň na špičku nosa, vie že muslimský mier nastane len vtedy ak zostane na celej zemi jediný človek a bude to ten najradikálnejší muslim.

http://www.youtube.com/watch?v=_e9b4dyu7Bs&feature=player_embedded

0 0
možnosti
OU

15. 8. 2010 8:46
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
G

Gašpo

15. 8. 2010 8:35
Veľmi smutný blog

Presne takto dopadne ak sa "u plotny" uvarí guláš z "osvietených" zámerov páchať dobro, spravodlivosť a lásku. Vážená pani, bohužiaľ to NEFUNGUJE !!!!!

Už z jednoduchého princípu, že ideálna spoločnosť ideálnych ľudí s ideálnymi politikmi, ktorí navrhli ideálne zákony patrí do kategórie sci-fi.

Viete, svet i príroda funguje ďaleko prízemnejšie než ste si vysnívala. Ak si nasťahujete do baráku párik paviánov, budete ich dennodenne prekrmovať, potom s nimi možete aj žiť, hladiť ich a tváriť sa akú moc má porozumenie a tolerancia. Síce Vám zdevastujú byť, ale čo je to proti pocitu páchaného "dobra", že? Len čo sa začnú množiť a Vy nebudete mať dostatok prostriedkov aby boli neustále nažraný, viete čo sa stane? Skúste hádať. A garantujem Vám, že ak ste ich predtým nejakým zásadám a pravidlám naučila, čoskoro Vás oni začnú učiť tým svojím.

0 0
možnosti
T

Tecumtha

15. 8. 2010 8:41
Re: Veľmi smutný blog

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 151
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8483x
"Dokážu žít s pochybnostmi, nejistotou a neznámem. Určitě je mnohem zajímavější žít s otázkami, na které máme nejistou odpověď, než mít jisté odpovědi, které mohou být nesprávné. Mám jen přibližné odpovědi a různé stupně jistoty o různých věcech. Nejsem si absolutně jistý ničím, o mnoha věcech nic nevím - třeba o tom, zda má vůbec význam se ptát, jaký je smysl života a co taková otázka znamená. Budu o tom chvíli přemýšlet a když na to nepřijdu, budu prostě přemýšlet o něčem jiném. Nemyslím, že je nutné mít na všechno odpověď. Nemám strach z toho něco nevědět, být ztracený v podivném světě, kterému nerozumím a ve kterém nemám přesné určení - protože tak to prostě je, alespoň si to o něm myslím, asi. Nebojím se toho." / Richard P. Feynman/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené blogy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky