Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

CART09

1. 9. 2010 11:02
Naivita

Je mi líto, ale měříte to západní logikou, a vycházíte tudíž z předpokladu, že i ONI (abych použil Váš výraz) chtějí mírové soužití, či jak to nazvat. Ale pro militantní náboženství žádná tolerance neexistuje.

Když to převedu do menšího měřítka - bylo by krásné, kdyby na světě nebyli zloději, a bylo možné byty a domy nezamykat a mít dveře dokořán... Ale tak to, bohužel, není, a vždy bude někdo, kdo toho zneužije, a Vám zbydou oči pro pláč. Je to smutné, ale bohužel svět není perfektní a nikdy perfektní nebude.

0 0
možnosti
JJ

Yurek

20. 8. 2010 23:32
Paříž dnešních dnů

takto to nejen tam vypadá díky naivním hlupákům autorčina tyu.

http://www.youtube.com/watch?v=WxDEo-NgwIU

Tohle chcete i u nás???

Já ne.

0 0
možnosti
E

egoista

20. 8. 2010 22:43
Evo Pallotto

Chci Vam sdelit jen jedno - se "specializací na vaření povidel, domácí placky a boj se slimáky" by clovek vaseho intelektualniho potencialu nemel vubec blogovat. Vite, ona soukroma naivita je veci kazdeho takoveho, ale verejne prezentovana, a jeste v takto nehoraznem kontextu, to uz muze leckoho vylozene vytocit. A to ani nemusi byt "citlivy jako muslim" :P.

0 0
možnosti
PO

POToole

20. 8. 2010 23:41
Re: Evo Pallotto

To myslíte - čím lepší povidla, tím horší intelektuální potenciál? ;-D Opravdu zajímavá logika, hodna tak možná fanatického muslima... Rv

0 0
možnosti
T

trodas1

18. 8. 2010 13:42
Povedlo se!

Paní autorka lže i ve svém životopisu. Podle informací zde: http://www.firmy-lide.cz/eva-pallotto-2556.html se tedy výhradně vaření povidel a hubením slimáků nezabývá. Dle článku soudě spasitelkou všehomíra se nikdy nepřestala cítit. Zajímavé je, že tato humanistka je jako autor (vedle iDnes) registrována i na „Zvědavci“ Vladimíra Stwory , známého neofašisty a rasisty.  Viz zde: http://www.zvedavec.org/autori/623-eva-pallotto . Co je „Zvědavec“ a kdo je Vladimír Srwora se dozvíte zde: http://www.nezvedavec.org/  

0 0
možnosti
EP

Eva_Pallotto

19. 8. 2010 14:26
Re: Povedlo se!

:-) Komentovat to nebudu, jen drobná poznámka ke Zvědavci - přebral odemne jeden článek z iDnesího blogu (ani si nepamatuji, zda s mým souhlasem nebo bez něj) a tak si k němu vyrobili i "profil autora" s informacemi převzatými odsud.

Rozhodně nejsem jejich autorem, tím méně "registrovaným", a co ten web propaguje nebo nepropaguje je mi srdečně putna... Hezký den i Vám přeji. S pozdravem, Eva Pallotto, Záchrana Světa s.r.o.

PS: Objednávky svého spasení zasílejte včetně příslušného kolku na výše uvedenou adresu nejpozději do 31.12.2011.

0 0
možnosti
T

trodas1

18. 8. 2010 13:27
Tak jsem na Internetu..

...sehnal několik VELICE zajímavých informací o paní autorce, nicméně se mi nějak nedaří je zde publikovat. Proč asi? Teď jsem zvědav, zda se to podaří alespoň s touhle zprávou. Pak to zkusím znovu. Že by cenzura na našich sdělovacích prostředcích? No to snad ne! O dalším vývoji dám vědět!

0 0
možnosti
EP

Eva_Pallotto

19. 8. 2010 14:59
Re: Tak jsem na Internetu..

Pokud budete potřebovat pomoci s publikací jakéhokoli textu, který Vám cenzury zlých serverů nedovolí o mě na net pověsit, neváhejte a obraťte se s důvěrou na mne - velmi ráda Vám poskytnu prostor buď zde, nebo na mém osobním webu.

Když se budete hrabat v hlubokém bahně mého soukromí, doporučuji (kromě mého fanouška p. Hedvicka) kontaktovat i další, podobně důvěryhodné osoby, které Vám poskytnou další skandální informace o mém skutečném charakteru:

- Hana Váchalová (domovnice), Richard Vosáhlo, Milan Jurý a Zdenka Tlučhořová (bývalí milenci), Ištván Jamaguči (současný milenec), Jarmila Vostrá (vychovatelka v MŠ), Nick Carter (vyšetřovatel FBI) a MUDr. Petr Ouzký (venerolog).

Jsem velmi ráda, že se snažíte nechat čtenáře v nevědomosti o všech mých zločinech, přečinech a nedočinech a velmi Vám děkuji za Vaše trpělivé úsilí. Někdo tu špinavou práci udělat jednou musel. S přáním mnoha zdaru a krásného dne, EP

0 0
možnosti
T

trodas1

18. 8. 2010 12:27
Tohle není vtip...

..ale popis vlastní osobnosti autorkou: Původní profesí generální ředitelka a vrchní spasitelka všehomíra, v současné době profesionální vesničanka se specializací na vaření povidel, domácí placky a boj se slimáky.

Tak to by tedy souhlasilo! Bylo by skutečně záslužnější, kdyby se autorka věnovala VÝHRADNĚ vaření povidel a namísto boje za lepší příští islámu se věnovala  VÝHRADNĚ tomu boji proti slimákům. Mimochodem, můžete potvrdit to, co o vás uvádí na svých stránkách pan Ross Hedvicek? Tedy způsob vaší obživy po dobu pobytu ve Spojených státech? A jak jste vůbec přišla k tobu českému jménu Pallotto? Pan Hedvíček tvrdí, že jste se honem, honem vdala když vás fofrem jako ilegální imigrantku expedovali z USA. Všeobecně tvrdí, že váš typ se na základě svých zahraničních "zkušeností" následně v Čechách stává velkými znalci a bloggery. I to by bohužel souhlasilo, že slečno Evo Kocandová?

0 0
možnosti
EP

Eva_Pallotto

19. 8. 2010 15:18
Re: Tohle není vtip...

Ano, mohu potvrdit, že vše, co Ross Hedvicek tvrdí je pravda a nic než pravda.

Nejen, že jsem byla v USA ilegálně, kradla tam v supermarketech jízdní kola a chudáka pana Pallotta si vzala v letištním terminálu těsně před svou deportací - dokonce jsem toho nebožáka unesla do ČR. Dobrovolně by si mne nevzal, musela jsem ho předtím zfetovat. Dodnes ho držím ve sklepě aby mi neutekl zpět, do země své zaslíbené. Od svých 13ti let se živím (se střídavými úspěchy) prostitucí, ale kšeft je teď blbej, to víte, krize & stáří, tak jsem se přeorientovala a píšu propagační agitky. Talibánci vcelku dobře platí, tak jim dělám PR.

Boj se slimáky je jen kamufláž, prokoukl jste mne. I s těmi povidly lžu, maliny pěstuji výhradně za účelem sestrojení kapesní atomové pumy, kterou plánuji vyhodit do povětří teplárnu v Malešicích. Více se o mě dočtete na důvěruhodných serverech na internetu a v černých kronikách...

0 0
možnosti
T

trodas1

18. 8. 2010 11:57
Ano, ano...

...máme s tím přece bohaté zkušenosti. Druhé světové válce se přece dalo také čelit jinak, než hitlerofóbií a antifašismem, že? Zajímavé, léta cicmání s komunismem a "politiky detente" vedla jen ke stále větší a větší drzosti a troufalosti ruských bolševiků až přišel jeden štramák, prohlásil: " Je to říše zla, do nich!" a už se systém poroučel. Kdy konečně tihle levičáčtí naivní intošové typu paní Palloto zavřou klapačky? Nebo nás dříve dovedou k civilizační katastrofě? Copak nechápou, že primitivní jedinci steně jako primitivní společenstva si každou vstřícnost, každou dobrou vůli budou vždy vykládat jako slabost a o to drzejší budou?  Už jste si opatřila burku paní Palloto? Jestli budeme takhle pokračovat, budete ji potřebovat a pro jistotu bych si také nechal preventivně odstranit malé pysky stydké! Ale lidi vašeho typu v jejich sebestřednosti a obdivu k vlastní moudrosti (spočívající v chrlení stále stejných frází) nepoučí nic. Ani dnes už tisíce mrtvých.

0 0
možnosti
KCFAC

Kill censor faggots and comunist

17. 8. 2010 15:02
Cesta do pekla je dlážděna naivními úmysly.

Asi se tématu příliš něvěnujete. Mluvil jsem i neobchodně s lidmi z Saudské Arábie, Většinou sympaťáci co mají rádi život, samozřejmě vyšší kasta než samovznětlivci.

-

Ale do Mekky by mne nikdy nevzali, přestože mi říkali "my good friend". A to neni normální Uďo, to je fanatismus, to mi nikdo nevymluví. Nemluvě o tom, jak tu koukali po dlouhých nohách v krátkých sukních (mmmm, czech girls are really beutiful). Je to prostě pokrytecký fanatismus, jako křesťanstvé před 500 lety.

0 0
možnosti
T

trodas1

18. 8. 2010 12:06
Re: Cesta do pekla je dlážděna naivními úmysly.

Souhlas, islám je o circa sedm, či osm set let mladší než křesťanství. Když tuhle dobu odečteme dostáváme se do do dvanáctého, či třináctého století, tedy do doby křížových výprav do Palestiny, tedy doby největší agresivity křesťanstva. No a tohle období prožívá islám dnes. Jenže já dnes nejsem ochoten čekat dalšího půl tisíciletí, až se islám zcivilizuje. Já žiju dnes a nehodlám riskovat, zda moje vlastní civilizace přežije, nebo ne. Protože na rozdíl od dvanáctého století dnes islamisté disponují, nebo brzy budou disponovat jadernými zbraněmi a na rozdíl od paní Pallotoa jim  nehodlám čelit tak, jak ona doporučuje. Holt bližší košile, než kabát!

0 0
možnosti
LU

pidla

17. 8. 2010 14:54
Díky,

inspirovala jste mne k zamyšlení, vaše úvahy jsou zcela relevantní, prostě tomu rozumím. Leč, nevím, zda jsou realizovcatelné skrze zabedněné hlavy konzumentů Blesku atp.R^

0 0
možnosti
JJ

Yurek

20. 8. 2010 23:25
Re: Díky,

Úvahy autorky jsou naprostá hloupost - to pochopíte velmi rychle, až vám nějaký milý islamista bude řezat hlavu.

0 0
možnosti
AY

proctonejde

17. 8. 2010 13:41
Karma

a take bych vam chtela doporucit jeden film: "Takiye: Allah yolunda" , ktery je v nemecko-tureckem jazyce,na dvd s anglickyma nebo nemeckyma titulkama.  Ukazuje problematiku terorismu a doporucuji jej shlednout vicekrat a zamerit se na detaily, podivejte se na nej az do konce i se zaverecnyma titulkama a zamerte se jakym to jazykem mluvi ty tri zeny na konci filmu..... a take bych vam opravila titulek misto islamofobii bych tam dala islamofasismus ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 151
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8483x
"Dokážu žít s pochybnostmi, nejistotou a neznámem. Určitě je mnohem zajímavější žít s otázkami, na které máme nejistou odpověď, než mít jisté odpovědi, které mohou být nesprávné. Mám jen přibližné odpovědi a různé stupně jistoty o různých věcech. Nejsem si absolutně jistý ničím, o mnoha věcech nic nevím - třeba o tom, zda má vůbec význam se ptát, jaký je smysl života a co taková otázka znamená. Budu o tom chvíli přemýšlet a když na to nepřijdu, budu prostě přemýšlet o něčem jiném. Nemyslím, že je nutné mít na všechno odpověď. Nemám strach z toho něco nevědět, být ztracený v podivném světě, kterému nerozumím a ve kterém nemám přesné určení - protože tak to prostě je, alespoň si to o něm myslím, asi. Nebojím se toho." / Richard P. Feynman/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené blogy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky