Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

sabka

25. 2. 2009 7:05
sorry, ale ty oříšky jste do rozpočtu uvádět

neměla, i socka občas něco od někoho dostane darem...já znám ze svého okolí několik lidí žijících na minimu léta , ba co dím, celý život..../jsou vesměs "opálenější" než my../ a depkami rozhodně netrpí!!! uvědomte si fakt, že nic nedělají, nestresuje je práce , šéf atp. a tak si nemusí hojit nervy, jsou víc v pohodě než si dokážete představit....

0 0
možnosti
L

LuckyLuke77

25. 2. 2009 17:26
Re: sorry, ale ty oříšky jste do rozpočtu uvádět

Navic si jiz preventivne leci nervy alkoholem, cigaretami a mlacenim deti. ;-D

0 0
možnosti
RH

Rudolf Havlík

25. 2. 2009 6:30
ahoj

dobry, vidis, jsem rikal ze to bude oukej. tys to radsi povesila na noc co?:) to je sranda. ale chapu te. neboj budu to hlidat a kdo bude prudit, toho budu zesmesovat tak osklive, jak jen ja to dokazu. experiment nevysel, ale tech debat kolem toho, co jsme meli bylo dost a spousta veci nam doslo, takze k necemu to prece jen nakonec treba bylo.

0 0
možnosti
IKČ

Ing.Rudolf Kitler-prezident ČSSR

25. 2. 2009 13:31
Re: ahoj

Rudolfe jsem četl, že jsi nějaký kulturtrégr nebo co. Jsou nějaké zásadní změny, co se týče psaní velkých písmen na začátku věty? :-P

0 0
možnosti
X

xenofob_rasista_fasista_zumpa

25. 2. 2009 5:25
No zkusila si nekdy masturbovat druhou

rukou,nez to delas normalne? To ti teprve zmeni pohled na svet..  :)

0 0
možnosti
RH

Rudolf Havlík

25. 2. 2009 6:25
Re: No zkusila si nekdy masturbovat druhou

tak tyhle frky jsme si rikali ve druhy tride a to uz nas onanovani ani moc nebavilo...clovece, musim rict. ze jses fakt vtipnej, az z toho cloveku vyhrknou slzy do ociR^R^R^:-) 

0 0
možnosti
MJ

Martin Jirousek

25. 2. 2009 2:13
Hezký závěr

S tím rozdílem, že ti opravdu chudí nemají kam vycouvat, ani ke krabici s oříšky, ani nikam jinam. Ale mohl by to zopakovat někdo, kdo ještě pravidelně užívá léky a navštěvuje lékaře. :-)

0 0
možnosti
IKČ

Ing.Rudolf Kitler-prezident ČSSR

25. 2. 2009 13:29
Re: Hezký závěr

Chudí mohou pracovat Jirousku :-P

0 0
možnosti
S

Semper2

25. 2. 2009 0:54
Vono nám všem sklapne

Tak ňák nevim, co k tomu napsat,  inu asi co  už Tydlitátnici: žárovka poblikává, vohýnek v pícce dohasíná... Plánuju stavbu králíkárny a vejsadbu bramborůch na 5 árech. A taky budu psát  Obamovo prabábě,  esli   by něco nekáplo. Je to uznalej člověk tendle  sódruch Vobama. Ten nás nenechá ve štychu, s reakcionářema a klerikálama zatočí. A s těmadlenc  mondéníma kavárnicema jakbysmet.

Žárovky sem už taky vyměníl za úsporný. Prej budou chodit komise a budou to

vartovat  a kontrolovat. Možná se taky přihlásim. 

0 0
možnosti
V

Vikina

25. 2. 2009 1:09
Re: Vono nám všem sklapne

Evko, Sempera omlouvám, on se nám nějak rozrušil u naší VIP blogerky (nebo se od ní nakazil ňákým virem, protože momentálně to u ní v diskuzi vypadá, že jsou všichni fest sjetí). Semper se nakonec, jestli si vzpomene, přijde omluvit sám. Tak se nezlobte V

0 0
možnosti
G

geo.novotny

25. 2. 2009 0:39
Tak trosku jsem Vam drzel palce ...

... ale moc neveril, ze to zvladnete. Proste na neco podobneho jste az moc pekna zenska....

Hezky vecer a karma.

G.N.

0 0
možnosti
LH

Linde CZ

25. 2. 2009 0:11
A tak udelala jste zajimavy pokus, nahodou...

...ne vzdycky musi experiment dopadnout podle ocekavani. Kolikrat to pak byva dokonce zajimavejsi. Docela pozoruhodne je, ze jste se ke zhodnoceni dokopala po dvou mesicich, cekal bych ze to uzavrete hned nebo nikdy :-)

Akorat tu spravnou fotografickou tecku by to chtelo ;-)

0 0
možnosti
RK

Tholdrin

24. 2. 2009 23:56
Znám moc dobře o čem mluvíte

Byl čas kdy jsem jako středoškolák měl zároveň práci. Práci za kterou jsem dojížděl z Mělníka do Prahy rovnou ze školy. Vystačila mi tak na pokrytí nákladů na dopravu, na školy a bydlení... no a něco i na jídlo. Občas jsem holt dostal na bonusech méně a tak jsem žil... ze stodvaceti korun na týden. Vstával jsem o půl sedmé ráno do školy a ulehal po půlnoci (bylo třeba občas i stihnout nějaké ty úkoly že).

Chápu že když máte jinou možnost tak se něco takového nedá dost dobře vydržet. Když jinou možnost nemáte tak vá kázeň problém nedělá. Víte že když ty peníze teď utratite tak na konci týdne nebudete mít co jíst. Stane se vám to jednou že z takhle hubeného rozpočtu se vám něco ztratí... a při tom množství jídla které celkem máte pocítíte hlad okamžitě. Přežít ho den je špatné, dva dny je opravdu drsné.

Já sám od toho času říkávám - "bylo i hůře".

A přesto jsem asi největší pravičák ze svého okolí.

0 0
možnosti

3lipy

24. 2. 2009 22:57
Zkusila sis to,

pochopila ostatní a o tom to je.V

0 0
možnosti
V

Vikina

24. 2. 2009 21:59
Teď je fotbal,

na příspěvky si musíš počkat.:-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 151
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8483x
"Dokážu žít s pochybnostmi, nejistotou a neznámem. Určitě je mnohem zajímavější žít s otázkami, na které máme nejistou odpověď, než mít jisté odpovědi, které mohou být nesprávné. Mám jen přibližné odpovědi a různé stupně jistoty o různých věcech. Nejsem si absolutně jistý ničím, o mnoha věcech nic nevím - třeba o tom, zda má vůbec význam se ptát, jaký je smysl života a co taková otázka znamená. Budu o tom chvíli přemýšlet a když na to nepřijdu, budu prostě přemýšlet o něčem jiném. Nemyslím, že je nutné mít na všechno odpověď. Nemám strach z toho něco nevědět, být ztracený v podivném světě, kterému nerozumím a ve kterém nemám přesné určení - protože tak to prostě je, alespoň si to o něm myslím, asi. Nebojím se toho." / Richard P. Feynman/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené blogy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky