Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LS

sarah123

14. 11. 2011 12:46
Probuh

Teda po tom poslednim exkurzu do sveta matematiky jsem si rikala, ze uz nemuzete vymyslet vetsi blabol. A hle, vase moznosti jsou zrejme neomezene. Styl "ctyricetilety diblik" (fujtajkslicky, to rikate i v bezne mluvene konverzaci?), ovsem co me prekvapilo (pravda, asi jsem vam jeste pomerne dost duverovala), bylo zejmena to, ze kdyz uz nerozumite prirodnim vedam, tvarila jste se jako odbornik na vedy spolecenske - ale heslo "komunismus" jste si asi ve slovniku cizich slov precetla trochu nepozorne.

3 0
možnosti
MB

MacX

14. 11. 2011 12:52
Re: Probuh

Některé ženy dokážou být vůči jiným ženám dost drsné. Ale někdy ta snaha porazit, ponížit druhou samici vyzní dost směšně. Právě se vám to stalo.

2 0
možnosti
PK

juggler

14. 11. 2011 12:45
hm ......

ja myslim ze to pozname jiz velmi brzy tipuju tak do deseti maximalne dvaceti let az vsichni nadrzeni mladi muzove z asijskych a jinych zemi vyrazi do evropy hledat vsechno co se podoba zenam zvlast cinsky pomer mezi muzi a zenami je tragicky a bude hur zatimco my si tu zijeme spokojenym sexualnim zivotem ......

0 0
možnosti
MB

Mo_Berg

14. 11. 2011 12:18
Super

Nad touhle problematikou přemýšlím vždy, když jedu metrem a dívám se na dveře oblepené letáky s nahými holkami s roztaženýma nohama... je mi z toho všudypřítomného sexu už snad i zle. A to nejsem opravdu žádný puritán. Jen mi přijde, že se to už přehání...

S článkem souhlasím. R^

0 0
možnosti
J

janduben

14. 11. 2011 12:13
no nevim

nemyslim ze je to tragedie, co se tyce mene atraktivnich lidi, odkud berete ze  jsou frustrovani a bez sexu, ne uplne atraktivni muz ma proste ne uplne atraktivni zenu, nebo co myslite ze tito lide delaji?

0 0
možnosti
J

janduben

14. 11. 2011 12:17
Re: no nevim

v podstate jste tomu podlehla take, za vsim videt sex, ne, ten nacek nejede do rumburku proto, ze nema sex, ne, hitler nezacal 2 svetovou valku protoze nemel sex a ne, neni tu vice nebezpecnych lidi nez v dobe kdy byl sex tabu, on vlastne ani tak tabu nebyl a ti lide tolik upjate nezili, hresili uplne stejne, akorat o tom asi min mluvili na verejnosti

2 0
možnosti
JK

kotja

14. 11. 2011 12:06
takovej nápad

Co kdyby VZP platila jednu návštěvu domu pochybné pověsti (i když si ho spousta pochvaluje) ročně, aby nebyla deprivace? :-)

1 0
možnosti
VK

VLAKR

14. 11. 2011 11:52
Zajímavý příspěvek

čím jsem starší, tím více mi naše doba připadá šílená: Všude samá reklama, všude samej sex. Až to působí rušivě. To opravdu musí být v snad každé druhé reklamě polonahá slečna? 

A souhlasím s autorkou, že přemíra sexu v médiích produkuje dva typy nešťastníků. Jednak sexuální přežrance, kteří neustále hledají nové a nové sexuální praktiky, bizarnější porno, takže obvykle běžný sex je už nudí. Na druhé straně jsou to jedinci s nedostatkem sexu, které sledování porna jenom více frustruje.

Nemyslím si ale, že dřívější generace byly prudérní a sexu si příliš neužívaly. Možná si toho sexu užívali i více, sex byl často jedinu z mála zábav chudých, nebyla televize a v bytech elektřina. Tehdy se o tom jen tolik veřejně nemluvilo.

0 0
možnosti
ČP

Opinion

14. 11. 2011 12:21
Re: Zajímavý příspěvek

R^

Mám podobný názor . Člověk je tím sexismem v mediích a ve společnosti přejeden . Když jde reklama v TV tak odcházím k ledničce . Všechny ty polonahé krásky jsou vlastně uniformní a stejné . .

1 0
možnosti
P

papaya.

14. 11. 2011 11:18
prosím o informaci

co je nejprodávanějším artiklem v sexshopu ?...  tam nějak pro rohlíky odpoledne po práci nechodím nebo co ...  :-)

Uděláme  si takovou malou blogovou sexuální besídku, jo ? ;-)

2 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

14. 11. 2011 11:46
Re: prosím o informaci

prášky proti skleróze.......díky viagře i starší muži doma stále můžou....ale někdy už sami nechápou proč to vlastně chtěli.;-D

1 0
možnosti
P

papaya.

14. 11. 2011 11:16
asi nikam

:-) nebo jo ?

0 0
možnosti
S

stepulka

14. 11. 2011 10:53
Jsem ráda za dnešní dobu

a nepřijde mi přesexualizovaná. Co se týká reklamy, vnímám jen nevkusnou prvoplánovou reklamu, ať už používá sex či nikoliv.

Přežranost čímkoliv je každého osobní věc. Rozhodně mi přijde možnost svobodné volby mnohem lepší než pokrytecké hlídání ctností, zahalování a strach z provokování frustrátů. Ti byli , jsou a budou a toku času je jejich procento stejné. Jak před tisícem let, tak dnes.

Co se týká přílišného odhalování, je to relativní. Má kamádka trávila nějaký čas mezi ekvádorskými indiány a tvrdí, že nepoznala na světě šťastnější lidi. Chodí téměř nazí, nezakrývají svá pohlaví, kopulují kde se jim zachce a s kým se jim zachce, reklamu neznají a nebezpečný frustrát by se u nich asi nedožil večera.

6 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

14. 11. 2011 10:55
svatá pravda

...a čím je člověk starší....tím méně mu přijde doba přesexualizovaná.....ach jo.;-D (Tím samozřejmě nemyslím Vás Štěpánko, to bych si raději hubu zašil);-D

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

14. 11. 2011 9:53
věděl bych, jak mohou ženy bojovat za světový mír

jednou týdně by měly se sebezapřením uspokojit nějakého zoufalce.....a problém světové frustrace je vyřešen;-D;-DR^

P.S. kdyby se ten nápad náhodou chytnul......myslíte, že bych směl taky chvílema předstírat frustrace??? Čistě jako dokumentaristickou potřebu monitoringu nového společenského fenoménu....samozřejmě. Nic osobního, slibuji;-D;-D

4 0
možnosti
  • Počet článků 151
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8483x
"Dokážu žít s pochybnostmi, nejistotou a neznámem. Určitě je mnohem zajímavější žít s otázkami, na které máme nejistou odpověď, než mít jisté odpovědi, které mohou být nesprávné. Mám jen přibližné odpovědi a různé stupně jistoty o různých věcech. Nejsem si absolutně jistý ničím, o mnoha věcech nic nevím - třeba o tom, zda má vůbec význam se ptát, jaký je smysl života a co taková otázka znamená. Budu o tom chvíli přemýšlet a když na to nepřijdu, budu prostě přemýšlet o něčem jiném. Nemyslím, že je nutné mít na všechno odpověď. Nemám strach z toho něco nevědět, být ztracený v podivném světě, kterému nerozumím a ve kterém nemám přesné určení - protože tak to prostě je, alespoň si to o něm myslím, asi. Nebojím se toho." / Richard P. Feynman/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené blogy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky