Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

Camino.

14. 8. 2011 5:40
Evo, dik....uz to vse zacinalo byt trapne...

muzu tykat? Mas moje sympatie, nevim o co tam jde....v dobe kdy se vse lidske hrouti a nikoho nezajima, co se deje  ve svete,v Cesku je nejvetsim problemem pruvod, nebo festival, ktery oslavuje pouze to, ze vsude jinde byli G&L akceptovani........

3 0
možnosti
EP

Eva_Pallotto

14. 8. 2011 10:28
Re: Evo, dik....uz to vse zacinalo byt trapne...

Tak tak. Pravdu máš.

0 0
možnosti
K-AMPN

Kubrt - admin mi pije nálev

14. 8. 2011 4:09
A tohle napíše účastnice,

která tam jde víceméně z revolty - jako odvetu za něčí tvrzení. Nikoliv, že by tam šla ze svého přesvědčení a vlastního chtění bez cizích komentářů ......... Dosáhli jste zhruba tohoto: SOUDNÍ HETEROsexuálové, kteří se nějak enormně v běžném životě nepozastavují nad sexuální orientací jako takovou - ti postoj-názor na homesexuály jako takové nezměnili. Akorát nechápou, proč někdo potřebuje ventilovat v průvodu svou orientaci, proč někdo chce o sobě dávat vědět polonahý s křidýlkama jako andílek zaštítěný primátorem Prahy. Anebo se byli i podívat. O ně ale průvodu moc nešlo ani předtím.

Lidé NESOUDNÍ (HETEROsexuální) se vnitřně utvrdili v tom, že názor o bandě úchylů (zde v hanlivém smyslu, bohužel) měli správný .... a čím více pochodů, tím více je v tom utvrdíte. Nebude fungovat, když jejich postoj budete chtít "léčit šokem".

Distancovali se mnozí sami HOMOsexuálové (byla jich většina), byť taky si museli absolvovat ... pokračování ...

0 0
možnosti
K-AMPN

Kubrt - admin mi pije nálev

14. 8. 2011 4:22
Re: A tohle napíše účastnice,

..... své vnitřní vyrovnání s objevem v určitém věku. Mají přátele (homo i hetero), žijí svůj život. Pokud je někdo osočí, mávnou rukou. Lidé, kteří jim za to stojí, je neosočují. Je to úplně stejné jako u heterovětšiny, tam se taky můžete kdekoliv srazit s blbcem. Hájkova slova neřeší, snad s vyjímkou "deviant" ....

No a pak jsou účastníci průvodu nebo na dálku sympatizanti, kteří se byli zčísti podívat z ryzí zvědavosti a nic víc a potom zbylí z průvodu, co se cítí asi diskriminovaní, utlačení. Ti mají potřebu veřejně ukazovat, že projevem existence a lásky je pro ně převlíkání za Andílka (doma možnái za Karkulku) a kdo se tomu diví, ten je homofob, velmi zapšklý, inklinující k extremní pravici..

Mně osobně to přijde jako určitý chvilkový únik do anonymity davu, který mi pofouká moji duši, která ale jinak vyrovnaná spíš není. Něco jako princip u hooligans (v davu hrdinové mezi svými, hranice neexistují, po návratu z fotbalu opět převaha vnitřní nevyrovnanosti). Macek .. pokrač.

0 0
možnosti
MB

cenda54

14. 8. 2011 3:44
Ani z Vašeho blogu

jsem nepochopil, k čemu ten pochod deviantů vlastně byl.

0 0
možnosti
JT

Jirka1938

14. 8. 2011 3:21
Typicka snuska

prazdnych kecu o krase homosexuality, "toleranci", s pridavkem jedu proti Klausovi, vhodne pro presvedcene homos a nekolik vymytych mozku, co jim naskocili na jejich propagandu.

0 0
možnosti
JZ

Gorbag

14. 8. 2011 3:18
...

Výborné.R^R^

2 0
možnosti
KD

SecondWisdom

14. 8. 2011 3:12
Affirmed

R^

1 0
možnosti
MF

falm

14. 8. 2011 1:52
Napsala jste to skvěle!

A s citem. R^

3 0
možnosti
  • Počet článků 151
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8483x
"Dokážu žít s pochybnostmi, nejistotou a neznámem. Určitě je mnohem zajímavější žít s otázkami, na které máme nejistou odpověď, než mít jisté odpovědi, které mohou být nesprávné. Mám jen přibližné odpovědi a různé stupně jistoty o různých věcech. Nejsem si absolutně jistý ničím, o mnoha věcech nic nevím - třeba o tom, zda má vůbec význam se ptát, jaký je smysl života a co taková otázka znamená. Budu o tom chvíli přemýšlet a když na to nepřijdu, budu prostě přemýšlet o něčem jiném. Nemyslím, že je nutné mít na všechno odpověď. Nemám strach z toho něco nevědět, být ztracený v podivném světě, kterému nerozumím a ve kterém nemám přesné určení - protože tak to prostě je, alespoň si to o něm myslím, asi. Nebojím se toho." / Richard P. Feynman/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené blogy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky