Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AN

ort

1. 4. 2011 12:42
.

Jak už někdo psal níže o návštěvě Karlínské divadla,  tak opravdu dívka nemusí být zrovna polonahá a přemalovaná, aby si ji někdo všiml, taky jsem jednou v nákupním centru potkal mladinkou dívku, štíhlou jak proutek a opravdu moc krásnou, která taky ze sebe neukázala víc, než bylo třeba a přitom byla velmi moderně oblečená, ladně kráčela na svých dlouhých štíhlých nohách a sledoval jsem ji hodnou chvíli, jak se za ní každý se zalíbením, opravdu každý kolem koho přešla otočil a nejen muži ale i ženy.

0 0
možnosti
M

mam.kvalitni.nazory.2

1. 4. 2011 12:37
Dikybohu za to, ze existuji vyjimky,

jak u muzu tak u zen, ktere tahle materialni rivalita velkych pindiku a kratkych suken nevzrusuje.

0 0
možnosti
D

Dr_Britva

1. 4. 2011 12:41
Re: Dikybohu za to, ze existuji vyjimky,

R^

0 0
možnosti
D

dasa0302

1. 4. 2011 12:24
Dlouho jsem se tak nepobavila!

R^ ;-D

0 0
možnosti
PP

ippokorny

1. 4. 2011 12:19
A co první dámy,

to nejsou alfasamice?

0 0
možnosti
B

Burian3

1. 4. 2011 12:22
Re: A co první dámy,

Jo, třeba taková Barbara Bush! ;-D

0 0
možnosti

Quazi

1. 4. 2011 12:15
kroj

Takovému oblečení se u nás říká "ku.ví kroj" a já jeho existenci vítám, protože je hned poznat, co je kdo zač. Díky, dámy!

0 0
možnosti
M

mam.kvalitni.nazory.2

1. 4. 2011 12:40
Re: kroj

Bohuzel vetsina zen, ktere se do toho kroje obleknou na to nemaji (spekaty pupek a krive nohy). Nekdy/casto to pusobi az jako antikoncepce. Na ulicich to pak vypada jako prehlidka obhajovacich nazoru hvezdne prechoty ze superstar.

0 0
možnosti
JT

ignacius01

1. 4. 2011 12:13
asi je to hodne presny

Jen mi tady ale chybi to, ze to delaji jen nektere zeny ... Nastesti znam par fajn zen, co to tak nemaji. A sorry - ty pindy o tom jak muzi mezi sebou zavodi v materialnich vecech ... no mozna fotbalisti a pornohvezdy :) rozumny chlap tyhle veci neresi. tak mi to spis prijde jako takova psychologicka projekce sebe sama :) ale je na kazdem jaky svet si vytvori ... pro me ten plny zivotu nebezpecnych strasidelnych zamku a vzrusujicich diskotek plnych adrenalinu z lovu a soupereni, proste neni ;-D

0 0
možnosti
AN

ort

1. 4. 2011 12:28
Re: asi je to hodne presny

ignaciusR^

0 0
možnosti
AJ

Andrea Jamborová

1. 4. 2011 10:38
Pánové, pravdu má

Bože můj, napsala  jste to neuvěřitelně trefně a velmi vtipně. Já jsem velmi ráda, že už mi není ....náct a nemusím si nechat huntovat ledviny jen co z kalendáře odtrhnu 20. března. I když za mého mládí se nahé pupíky a obnažené ledviny zas až tak neukazovaly. Ne že by společnost byla tak cimprlich, ale ty kalhoty se nosily nějak proklatě vysoko. :-) 

0 0
možnosti
H

Hroznej.puberťák

1. 4. 2011 10:54
Re: Pánové, pravdu má

Ale jo, má pravdu v tom, že se ženský naparujou hlavně kvůli ostatním ženskejm, o tom žádná. Už jsem to kdysi slyšel od nějaké takové "módelky", mmch. fakt hodně pěkné, tehdy. Přesně to říkala, dlouhé štíhlé nohy, k tomu pořádně vysoké jehly, ať maj jiný ženský vztek. Sranda ovšem byla potkat ji po 10 letech, krása už poněkud odkvetla ( i když furt ještě celkem dobrý), zato kecy se změnily, najednou to bylo řečí o tom, jak jsou všichni chlapi hajzlové, co jim jde jen o jedno, že solidní chlapi už nikde nejsou a jak měly jiné holky "štěstí", že si ty solidní chlapy dokázaly urvat dřív. Celkem legrační proměna, jsem zvědavej, jestli ji teda ještě někdy potkám, jak bude vypadat za dalších 10 let ;-D

0 0
možnosti
L

liason

1. 4. 2011 10:14
Včera jsem byl v Karlínském divadle,

chvíli jsem čekal před vstupem na ženu, než zaparkuje a je fakt, že se tam holky mezi sebou důkladně lustrovaly. Mě zaujala jedna jediná. Vypadla skvěle, ale neukázala ze sebe víc, než bylo třeba, nechala mi dokonalý prostor pro fantazii. Takže není pravdou, že je nutné za každou cenu ukazovat holý zadek nebo bříško;-)

0 0
možnosti
MJ

chudacek.blbecek

1. 4. 2011 13:06
Re: Včera jsem byl v Karlínském divadle,

Já do divadla z tohohle hlediska chodím nerada. Mám určitou představu, jak by se měl člověk do divadla oblíkat a ta se očividně dost liší od představy zbytku národa.

0 0
možnosti
JN

Janhura

1. 4. 2011 9:50
Kdepak frustrovaní páni! Právě naopak, svět se rozjasní

a do pánů se nalévá druhá, nebo i třetí míza. Jen více pupíčků, minisukének a minitriček (nejlépe s maxiprsy), hned je žití radostnější ;-D

A co vy ženské máte mezi sebou je nám jedno, hlavně, že se to takhle pozitivně projevuje.

0 0
možnosti
ZK

SID09

1. 4. 2011 9:51
Re: Kdepak frustrovaní páni! Právě naopak, svět se rozjasní

R^!!;-D

0 0
možnosti
D

DanielPuschman

1. 4. 2011 9:46
a nechcete se ve svém věku oblíkat spíš jako dáma? :)

0 0
možnosti
H

Hroznej.puberťák

1. 4. 2011 9:56
Re: a nechcete se ve svém věku oblíkat spíš jako dáma? :)

Kdepak, lepší je navléknout na sebe model "diblík", na ulici se natřásat a pak všude vykládat, kolik chlapů ji "balilo". Ale to není nic novýho, vždyť to už popisoval Jirotka v Saturninovi, teta Kateřina dělala to samý ;-) 

0 0
možnosti
  • Počet článků 151
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8483x
"Dokážu žít s pochybnostmi, nejistotou a neznámem. Určitě je mnohem zajímavější žít s otázkami, na které máme nejistou odpověď, než mít jisté odpovědi, které mohou být nesprávné. Mám jen přibližné odpovědi a různé stupně jistoty o různých věcech. Nejsem si absolutně jistý ničím, o mnoha věcech nic nevím - třeba o tom, zda má vůbec význam se ptát, jaký je smysl života a co taková otázka znamená. Budu o tom chvíli přemýšlet a když na to nepřijdu, budu prostě přemýšlet o něčem jiném. Nemyslím, že je nutné mít na všechno odpověď. Nemám strach z toho něco nevědět, být ztracený v podivném světě, kterému nerozumím a ve kterém nemám přesné určení - protože tak to prostě je, alespoň si to o něm myslím, asi. Nebojím se toho." / Richard P. Feynman/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené blogy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky