Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
X

Xman1

3. 2. 2011 23:04
Vidim dva problemy

1) nemoznost synchronizovat touhy partneru

2) monogamni spolecnost

Tyto dva problemy v podstate zpusobuji drtivou vetsinu znasilneni. Chlap chce, zenska ne. Kdyby mu rekla, "Bez k sousedce, treba bude mit naladu" a nemyslela to ironicky, bylo by po problemu. Kdyz nas chlapy zena/manzelka/milenka nejakou tu dobu odmita, tak drtiva vetsina chlapu dospeje do stadia, kdy je jim uplne jedno kde, kdy nebo s kym se vyspi a vysledkem muze byt i to znasilneni.

Pred par lety jsem po nekolika dnech bez sexu rekl partnerce, ze kdyz nechce, tak se o sebe postaram sam v koupelne. Byla to chyba, rozbrecela se a par dnu na to jsme se rozesli. Nekdo by to mohl povazovat za sexualni natlak, ale pro me to byla tehdy nutnost. Proste jsem se nechtel vedle ni rano probudit v posteli promoceny od poluce. Dnes uz jsem moudrejsi. Kdyz potrebuju, tak jdu a nikomu to neoznamuju. A kdo vi, treba to i ona resi stejne ;)

0 0
možnosti
EP

Eva_Pallotto

3. 2. 2011 23:31
Re: Vidim dva problemy

To je trochu omyl, většina znásilnění není o sexu, ale o frustracích, potřebě dominovat, touze tomu druhému "ukázat kde je jeho místo", zraněném egu, nedostatku respektu pro toho druhého apod...

Drtivá většina z nás nikoho neznásilňuje a přitom většina z nás po sexu často a intenzivně touží.... Ale máme respekt k druhým, tak si na nch nic nevynucujeme.

Partnerství je právě o tom - o respektu k potřebám a touhám toho druhého, o vzájemné úctě. Nedivím se, že plakala, asi jí bylo líto, že jí něco vyčítáte, aniž byste se ji snažil pochopit. Ale i Vaší frustraci rozumím, taky občas "lezu po stropě a ohlodávám omítku", když po něčem toužím a ten druhý to prostě má jinak...

Jde o to, že druhý partner je svobodná bytost a má právo být unavený, nemocný... dokonce má právo mít o sex obecně méně zájmu než já. A protože milování s člověkem, který to dělá bez nadšení beztak stojí za prd, byly vynalezeny mnohé způsoby, jak si svůj eventuelní převis touhy mohu vyřešt, aniž bych někomu ubližovala...

0 0
možnosti
VS

Astaroth

3. 2. 2011 15:32
analni zprzneni muze muzem

Ted pomerne nedavno k jednomu takovemu pripadu doslo a penetrant byl takovy maly strizlik, ktery si narazil docela hromotluka, bylo to zabavne cteni, jak hromotluk narikal :-)

0 0
možnosti
EP

Eva_Pallotto

3. 2. 2011 16:04
Re: analni zprzneni muze muzem

Jak zábavné, cizí utrpení, vyloženě zábavné. :-(Rv

Je mi z Vás smutno.

0 0
možnosti
A

agent_A54

3. 2. 2011 13:03
No ty statistiky o to vše, co píšete je velice smutné!

S tím by se mělo něco udělat. Je fakt, že postižené pak mají traumata a následně i odpor k sexu = kdyby to prožily všechny ženy, pak asi mi všichni chlapi budeme mít problém... Ne v jakémkoli okamžiku je prostě NE. A hotovo. Názory o tom, jak si za to někdy ženy mohou apod., jak čtu v této diskusi, jsou mírně řečeno MIMO. Kdyby např. někdo ublížil mé ženě nebo dítěti, tak toho dotyčného asi zabiju - jediné co by ho mohlo ochránit by bylo vězení po strašně dlouhou dobu...

0 0
možnosti
OM

Zamete

3. 2. 2011 10:07
Jenom bych poznamenal.

Píšete, že znásilnění muže ženami se téměř nevyskytuje. Nenapadlo vás proč? Jestliže se žena obává jakési stigmatizace vůči okolí, pak nemyslíte, že pro znásilněného muže by oznámení o znásilnění znamenalo společenskou sebevraždu? Že by se stal terčem posměchu - muži jsou ješitní, prostě hrdost nám nedovolí přiznat takovou pohanu. Mám ženy rád, respektuji je, ale každá mince má dvě strany. ;-)

0 0
možnosti
EP

Eva_Pallotto

3. 2. 2011 11:05
Re: Jenom bych poznamenal.

To určtě ANO! Naprosto souhlasím. Svým způsobem je to pro znásilněného muže ještě horší, ten to skutečně nemůže říct vůbec nikomu, aniž by se u toho (údajně) neznemožnil. Všichni to budou zlehčovat a přitom pro něj samotného to musí znamenat obrovský psychický otřes, protože muže prostě (většinou) definuje jejich mužnost a ta je při znásilnění otřesena. A je jedno, jestli je násilník muž, nebo žena.

To ale chápe málokdo. Už jsme se na to téma hádali na Facebooku a spousta lidí tvrdošijně tvrdí, že muže znásilnit nelze... Což je nesmysl, na tom se my dva shodneme.

0 0
možnosti
PNAPMP

posledni nick a pak me polibte

3. 2. 2011 7:13
Koukej, Máňo, to je ta znásilněná!

To me se Máňo, nemuze pri me smule nikdy stat!..dodala..

0 0
možnosti
S

Satyriana

2. 2. 2011 18:53
Půvabná tečka

Dnes mne jedna zpráva velice pobavila:

Někdo si dal tu práci s výzkumem a zjistil, proč ženy mohou sebevíc vehementně říkat NE a muži slyší ANO.

Prostě to slyšet chtějí. Slyší to, co jim vyhovuje a potom jednají tak, jak jednají. To znamená, že pokud se nám tu pánové bavili úvahami, jak ženy provokují a říkají NE, když myslí ANO, mohli by si po rozšíření výsledků výzkumu poněkud nabíjet nosánek.

Ovšem, stále tu máme ulomek dam, co situaci nahrají, využijí, otočí. Jenže kvůli nim nesmíme znevažovat jedinou oběť.

A o to tu šlo.

0 0
možnosti
PV

xKROKODYLx

2. 2. 2011 20:54
Re: Půvabná tečka

Mozna by stalo za to dat sem link...

0 0
možnosti
AT

A.thimo

2. 2. 2011 12:07
Možná,

že za to snad muži ani "nemůžou"! Že to tak prostě jde nějak "mimo ně"...8-o

http://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex/224055-vedci-uz-vi-proc-kdyz-zena-rika-ne-muz-slysi-ano.html

0 0
možnosti
PV

xKROKODYLx

2. 2. 2011 13:54
Re: Možná,

:-) jojo. Nebo: co tomu reknou kolegove, kdyz se to dozvi? Pro zenu patrne stejny vyznam jako NE, pro muze pouha otazka, na kterou je odpoved: za sex se nikdo nemusi stydet. Prikladu bude asi na tisice.

0 0
možnosti
P

parnassius

2. 2. 2011 10:27
--

Tak jsem tu pár týdnů nebyl. Přihlásím se, že si pročtu blogy a popř. s chutí podiskutuji a narazím na OSM? článků o znásilnění. Marně jsem přemýšlel, co se tu stalo......Než jsem se prokousal tím balastem a našel původce, chvíli mi to trvalo.

A přitom by jeden řekl, že tohle nemůže být kontroverzní téma, protože normální člověk musí přeci k tomuto odpornému činu zaujmout jednoznačné stanovisko bez všemožných ALE.

Jak jednotlivé blogy, tak i velké množství příspěvků pod texty mě opět utvrdily v tom, že svět rozhodně není bezpečné místo k žití.

Tentokrát (narozdíl od Švejka) jste, Evo, evidentně nakopla jedno hodně shnilé jablko.....takže díky;-)

0 0
možnosti
AT

Antonín, topič

3. 2. 2011 10:40
Re: --

To je obvyklé davové chování, a i blogeři na idnes jsou vlastně dav. Tu jsou na přetřesu homosexuálové, tu silniční piráti, teď někdo vylezl se znásilněním a kruh se pomalu uzavírá.

0 0
možnosti
CIF

comme il faut

2. 2. 2011 9:47
A to Vás nenapadlo,

že lidé, kteří se klidně vloupají do cizího hotelu, nebudou mít skrupule porušit i jiné zákony?

0 0
možnosti
VS

Astaroth

2. 2. 2011 10:18
Re: A to Vás nenapadlo,

To bylo prece to simrave romanticno prekroceni uzkoprse moralky spolecnosti :-) A co teprve kdyz neotesany kolega pokracoval v prekracovani kdyz si odchyt mladou Pallotovou ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 151
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8483x
"Dokážu žít s pochybnostmi, nejistotou a neznámem. Určitě je mnohem zajímavější žít s otázkami, na které máme nejistou odpověď, než mít jisté odpovědi, které mohou být nesprávné. Mám jen přibližné odpovědi a různé stupně jistoty o různých věcech. Nejsem si absolutně jistý ničím, o mnoha věcech nic nevím - třeba o tom, zda má vůbec význam se ptát, jaký je smysl života a co taková otázka znamená. Budu o tom chvíli přemýšlet a když na to nepřijdu, budu prostě přemýšlet o něčem jiném. Nemyslím, že je nutné mít na všechno odpověď. Nemám strach z toho něco nevědět, být ztracený v podivném světě, kterému nerozumím a ve kterém nemám přesné určení - protože tak to prostě je, alespoň si to o něm myslím, asi. Nebojím se toho." / Richard P. Feynman/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené blogy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky