Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Jay6

18. 5. 2010 20:24
Děti volí komunisty v jiných stranách.

Hlavně v ODS, TOP 09 a Věci Veřejné. Já vím před rokem 1989 v KSČ nebyli. Ale dnes jako by rudým soudruhům a jejich nadutému chování z oka vypadli.

0 0
možnosti
OSPOH

Obyčejné sliby pro obyč. hlupáky

19. 5. 2010 11:37
Re: Děti volí komunisty v jiných stranách.

To musela být strašná rána, jak ses uhodil do hlavy ...

0 0
možnosti
CNVL

chci neco vlastnit,volim levici

18. 5. 2010 19:27
je to na karmu, o tom zadna..ale lze snadno oplatit

stejnou minci - vybrat par veci a demagogicky je sestavit - nemam ted cas se s tim zabyvat, ale castecne lze podobne veci najit zde : http://norbertpuch.blbne.cz/223-mozny-pohled-obycejneho-cloveka-demagogie-1.html  i kdyz je tam zamotane i neco jineho...tak me chvili rozcilujte a vybarvim vam dnesni dobu az se nam z toho rozplacete ;-D  PS : volim konzervativce...aby bylo jasno a nekomu nepukla zilka ...silnejsi povahy se muzou podivat i sem http://norbertpuch.blbne.cz/14427-o-moralce-a-cti3-lekce.html ;-D 

0 0
možnosti
JN

namestii

19. 5. 2010 0:42
Re: je to na karmu, o tom zadna..ale lze snadno oplatit

Několik dní Vás potkávám na diskusích a chápu o co Vám jde. Dle mě ale děláte svým názorům medvědí službu.

Ti, kterým mají být Vaše názory nastaveným zrcadlem, Vás nikdy nepochopí. Jasným příkladem jen tento Váš výše psaný příspěvek. Až po přečtení odkazů jsem pochopil o co Vám jde. Ale 99 % z těch, kterým chcete "nastavovat zrcadlo" nečtou noviny (jiné než Blesk a RytmusHnoje). Z toho jednoho procenta pak 99 % nečte více než jen nadpis a perex a hned se hrnou do diskuse tapetovat nesmysly (asi jsou za to opravdu placeni). Na tož aby četli nějaký Váš odkaz a druhý odkaz. ... A bez přečtení odkazů jste vlastně na jejich straně!!!

Pokud Vám tedy stojí za to působit na 1 % z 1 %,  a pravděpodobně ještě méně, tak jste dle mě také najatým diskutérem a jdete na to cestou tzv. "alfa samců" - metoda Word of Mouth. V tom případě Vám sice držím palce, ale vlastně ztrácím chuť se účastnit těchto umělých diskusí.

Tak jak to tedy je? Co je Vaše motivace to dělat takto?

0 0
možnosti
PK

ghostik01

18. 5. 2010 19:21
uznani

Jako vzdy velice dobre napsany a hlavne opravdu trefny clanek!

0 0
možnosti
PK

ghostik01

18. 5. 2010 19:24
Re: uznani

Jeste jsem si vzpomnel, jako male decko me strasne nastvalo, kdyz Premek Podlahy se smutnym vyrazem oznamil, ze pocinaje dnesnim dilem prestanou v receptari ukazovat vyrobky ostatnich kutilu a ruzne zlepsovaky (treba konev, ktera setri vodou), protoze by se to mohlo vykladat jako skryta reklama. Jak jaa jsem byl smutny...

0 0
možnosti
I

ivko12

18. 5. 2010 18:49
davam karmu

jestli pak si tyto radky precte Poch.?

0 0
možnosti
CNVL

chci neco vlastnit,volim levici

18. 5. 2010 17:49
to se ocenit musi

R^ sup a je tam karma

0 0
možnosti
LB

Ladislas

18. 5. 2010 17:11
Fakt povedený

Konečně jasně zdůvodněno proč a kdo asi volí KSČSSD. Karma R^

0 0
možnosti
N

nobi

18. 5. 2010 16:06
Taky to tak vnímám

-někdy raději některé věci nevědět a žije se radostnějiR^

0 0
možnosti
VB

velky bratr

18. 5. 2010 15:07
30%? Snad 99, ne?

V parlamentu mame jednu stranu a tu voli systematicky drtiva vetsina volicu. Ze si jedni vyberou tu frakci a druzi onu nema zadny vliv a urcite to neni nic, na bazi ceho by slo lidi skatulkovat. Mame tu proste jednu fasistickou statostranu, ktera peclive plni pokyny zeshora i z boku, jen odspodu ne.

Plysova revoluce byla proste o tom, ze se z totalne neefektivniho komunismu, ktery uz nikoho nebavil vytvoril o neco efektivnejsi fasismus, ktery je pro vsechny pohodlnejsi, ale praktickymi dopady na lidi se az tolik nelisi. I KSCM loni dokazala, ze je ochotna prodavat zakony, takze posledni pochyby o jejim komunistickem smerovani byly vyvraceny, je stejna jako zbyle.

0 0
možnosti
M

ModroPlach

18. 5. 2010 14:04
Placete hezky,

ale asi na spatnem hrobe. Spis bych ocenil clanek zabyvajici se tim co nuti nadpolovicni cast volicstva vhodit listek komunistum a skoro-komunistum, jak pisete, a nevoli aktivne pravici (je-li v CR jaka :) ), kdyz je vsechno tak jasne. Ze by melo tolik lidi problem s pameti?

0 0
možnosti
VB

velky bratr

18. 5. 2010 15:09
Pravice v cechach zemrela nejpozdeji s Rasinem

Od te doby je to jeden levicovej experiment za druhym bez zastavky. Akorat se v 90. letech ozivila nenavist k volnemu trhu, kdyz klaus nastupujici fasismus pojmenoval kapitalismem a volnym trhem - tim ten pan akorat dokazal, ze neni ptreba jej brat vazne ani dnes a SSO, ktera je na nej navazana se tim propada do hloubi...

0 0
možnosti
MN

Aes78

18. 5. 2010 13:05
Super!

Moc hezky napsáno, dávám karmu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 151
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8483x
"Dokážu žít s pochybnostmi, nejistotou a neznámem. Určitě je mnohem zajímavější žít s otázkami, na které máme nejistou odpověď, než mít jisté odpovědi, které mohou být nesprávné. Mám jen přibližné odpovědi a různé stupně jistoty o různých věcech. Nejsem si absolutně jistý ničím, o mnoha věcech nic nevím - třeba o tom, zda má vůbec význam se ptát, jaký je smysl života a co taková otázka znamená. Budu o tom chvíli přemýšlet a když na to nepřijdu, budu prostě přemýšlet o něčem jiném. Nemyslím, že je nutné mít na všechno odpověď. Nemám strach z toho něco nevědět, být ztracený v podivném světě, kterému nerozumím a ve kterém nemám přesné určení - protože tak to prostě je, alespoň si to o něm myslím, asi. Nebojím se toho." / Richard P. Feynman/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené blogy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky