Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Rafaelou

20. 5. 2010 13:46
dobře napsané....

Dobře napsané.Gratuluji.Leckdo na tom byl podobně jako vy.Vyrostl s toho a dneska ví co je dobré a co ne.Ví koho třeba volit a jak žít.Horší je,že je spousta těch co s toho nevyrostli i když jim je třeba sedmdesát a víc.Proto mají rudí a pseudorudí tolik hlasů.Vám však k článku opravdu gratuluji.

0 0
možnosti
C

cojanato

20. 5. 2010 12:28
Výborně ! :-) :-) :-)

......za totáče žilo se mnohým skvěle,

      a jak i dnes,

      kdekdo, kdekomu, lezl často do ****** !:-)

0 0
možnosti
KTKPZ1

kos ti krade písničky za 14.90,-

20. 5. 2010 6:39
máš na to???

Zběžně jsem prolétl odstavce, abych se ujistil, že TO tam je... a ano, závěr nezklamal. Co na tom, že autorka "hravě" a "nonšalantně" líčí bezprostřednost svých jalových let, když nemá dost odvahy, aby si odpustila finální korekci - Ach ano, dnes už vím, že jsem žila ve lži... Nekamenujte mne přeci... Omlouvám se... Samozřejmě, že komouši byli zlí... ale když... víte, já byla přeci malá a hloupá. Rv Chceš být profesionální spisovatelkou, pokud ale chceš být opravdu DOBROU autorku, musíš nalézt více odvahy pro taková kontroverzní témata. Tohleto si totálně zazdila, a proto ti většina tleská, pokud máš nějaký velký literární vzor, pak věř, že ať je to kdokoliv, obrací se v hrobě!!Hodně štěstí.

0 0
možnosti
LS

Ladas the Cruel

20. 5. 2010 10:01
Re: máš na to???

Vaše kritika nedává smysl. Uveďte co přesně se vám nelíbí. Pokud to dobře chápu, vy byste chtěl příběh bez toho závěru? Tzn aby se autorka retrospektivně nezamyslela a neporovnávala mentalitu dítěte bez informací a vědomostí, se svou současnou mentalitou, když už ví jak to tehdy bylo?

A návod na dobrou autorku neexistuje pane, dobrý autor se uživí psaním a to je řízené tím, že má okruh lidí co ho čtou, né tím, že si kdejaký samozvaný kritik myslí, že ví jak vypadá dobrý autor.

0 0
možnosti
T

tondaqakin

20. 5. 2010 5:05
Mate skvely smysl pro humor

... s vami bych sel nekam na kafe ohodnotit udalosti soucasne i minule. R^;-)

0 0
možnosti
S

Semper_2

19. 5. 2010 22:23
Takže vlastně máte mnoho důvodů ke spokojenosti

Banány mají v každém kauflandu, "plisnový" džiny se sice už nenosí, ale ty od Diesela taky nejsou k zahození, bývalí muklové už taky pomalu nejsou mezi námi, takže neobtěžujou.

Hmm... akorát ty krucifixy na kopcích Vás, jako horlivou čtenářku bolševických blafů dawkinsonových, můžou trochu znervozňovat. Ale žádnej strach s klerikály brzo zatočí Antifa,V..Tyditátová a její squadra. Už pracujou na seznamech

A demoliberálně - socialistický klid a mír se rozhostí nad vodami.

http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/z-domova/na-webu-je-seznam-konzervativcu-urcenych-k-likvidaci/highlightSearch=Tydlit%C3%A1tov%C3%A1/

?

0 0
možnosti
W

wiki5.5

20. 5. 2010 5:15
Re: Takže vlastně máte mnoho důvodů ke spokojenosti

;-DR^

0 0
možnosti
L

LenkaNCZ

19. 5. 2010 21:02
:-)

Moc krásně napsáno!!! O moc lépe by to snad ani nešlo... Držím pěsti v další tvorbě.

LenkaR^

0 0
možnosti
KPOM

Krutá pravda od medvědice

19. 5. 2010 19:41
jo a dneska

maj amíci obranné rakety a rovněž nás chrání jako velký bratr.

A perzekuováni jsou všichni u kterých vznikne jen malé podezření, že by chtěkli odstranit "demokracii". nepřipomíná Vám to něco?

0 0
možnosti
F

FreeBird

19. 5. 2010 19:56
Re: jo a dneska

Jen nemusi ruchat v uranovych dolech, nebo jo?

0 0
možnosti
LO

permanent

19. 5. 2010 19:33
Nadpisu jsem se lekla,

ale už v prvním odstavci jsem se bavila. Skvěle, vtipně, ale i poučně napsaný. Jedním slovem nádhera !!! Ludmila Odarčenková ;-DR^R^R^

0 0
možnosti
E

echo.3

19. 5. 2010 18:49
Bylo

Za tuheho totace,

bylo mi vic do place.

:-(

0 0
možnosti
A

Amamri.

19. 5. 2010 18:04
Za komunismu to bylo lepší

Nebyli žádní flákači jako nyní, kteří zneužívají stát. Tolik lidí spoléhá na stát, měly by se zrušit všechny sociální dávky. V cizině se daně neplatí ani dávky.

0 0
možnosti
KPOM

Krutá pravda od medvědice

19. 5. 2010 19:14
Re: Za komunismu to bylo lepší

o kterých afrických státech hovoříte?8-o

0 0
možnosti
  • Počet článků 151
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8483x
"Dokážu žít s pochybnostmi, nejistotou a neznámem. Určitě je mnohem zajímavější žít s otázkami, na které máme nejistou odpověď, než mít jisté odpovědi, které mohou být nesprávné. Mám jen přibližné odpovědi a různé stupně jistoty o různých věcech. Nejsem si absolutně jistý ničím, o mnoha věcech nic nevím - třeba o tom, zda má vůbec význam se ptát, jaký je smysl života a co taková otázka znamená. Budu o tom chvíli přemýšlet a když na to nepřijdu, budu prostě přemýšlet o něčem jiném. Nemyslím, že je nutné mít na všechno odpověď. Nemám strach z toho něco nevědět, být ztracený v podivném světě, kterému nerozumím a ve kterém nemám přesné určení - protože tak to prostě je, alespoň si to o něm myslím, asi. Nebojím se toho." / Richard P. Feynman/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené blogy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky