Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

John Pitralon

22. 5. 2010 14:56
no dobře

Ta manipulace a propaganda totáče je tu pořád, jen funguje poněkud jinak a úspěšněji.

Viz např. dokument 911 Press for truth:

http://video.google.com/videoplay?docid=-2668063297344179304#

Velký problém je v tom, že lidé se nestaví proti a politici by mohli snadno nabýt dojmu, že dělat politiku takovým způsobem je vlastně v pořádku.

Proto se dost divím, že lidé mají tendenci řešit nějaké 25 let staré záležitosti z minulého století.

0 0
možnosti
KPOM

Krutá pravda od medvědice

22. 5. 2010 16:03
Re: no dobře

R^

0 0
možnosti
OS

Ota Sládek

22. 5. 2010 14:51
Úhel pohledu

R^R^

0 0
možnosti
JD

Draki

22. 5. 2010 14:20
Evko, propagandou zblblá jste pořád:-)

"Selektivní vzpomínky" se zdá se netýkají jen seniorů jak se nás snaží přesvědčit kašpaři tipu Mádla a Issové. Po všem západním roztouženě vzdychající, smyslná až infantilní Evka nevymyslela nic nového. Jen oprášila mentální schémata poplatná pro po tuzexech šilhajících  "Husákových dětí" typu "fronty na toaleťák" (nikdy jsem žádnou neviděl) či "politických vězňů" (jednoho jsem viděl, vrátil se z "výkonu trestu v dole" v novém autě).Sladký život v Zemi neomezené svobody a neomezené hlouposti si již vyzkoušela a kupodivu se vrátila zase zpět do toho českého středověku či komunismu. Pro mě je důležitější to, co člověk DĚLÁ než to co říká, takže za tento čin máte u mě plus. I pro to psaní máte vcelku nadání a s Vašimi černobílými mentálními schématy bych to viděl na redakci MODRA FRONTA DNES. Tam v podobném stylu píší pro svého německého majitele (kupodivu) VŠICHNI:-)

0 0
možnosti
MM

captain cook

22. 5. 2010 14:51
propagandou jsi zblbly ty, tou totalitni

bud jsi prilis mlady nebo ses pohyboval v jinych sferach, nez my normalni obcane za totace. Na rozdil od tebe ja ty fronty pamatuji moc dobre - na toaletak, na mandarinky, na banany, na maso...a take jsem do ruznych z nich byl nasimi posilan. Fronty na devizovy pridel za ucelem dovolene v Jugosce, shaneni dederonovych kosil, kozacek a jineho spotrebniho zbozi po vsech certech protoze to byly podpultovky.... Politicke vezne vrativsi se z dolu s novym autakem jsem nezazil, to si to bud pletes s hornikem, ktery o sobe tvrdil, ze byl "politickej' nebo si proste vymejslis. Zato jsem zazil byvale zapadni letce jako politicke vezne, perzekovane pribuzne "emigrantu ", ucitele, kteri byli trestani snizenim funkce nebo vyhazovaem za to, ze se nevzdali sve viry, chodili pres zakaz tajne do kostela a nekdo na ne bonzoval....

Tak nekecej.

0 0
možnosti
L

lrkfa

22. 5. 2010 7:31
Prostitutky si občas rády vzpomenou na pionýrský

tábor, kde nebyla taková honička. Chápu.;-D;-D;-D

0 0
možnosti
MM

captain cook

22. 5. 2010 9:27
Re: Prostitutky si občas rády vzpomenou na pionýrský

davas tim najevo, ze rada vzpominas na sve mladi a prazdniny stravene na pionyraku?

0 0
možnosti
IU

Ivanhoe

21. 5. 2010 23:58
doba

Připadá mi, jako bych žil v úplně jiné zemi, než většina diskutujících, jedna z mojích ranných vzpomínek na mládí byla, když k nám přijela teta z Francie na lodičkách s jehlami a na prvním šlápnutí (myslím na kanál) si tu jednu jehlu odlomila a pak že ji rozbolel zub, tak jsem jí říkali, že ji odvedeme k zubaři a ona na to že ne, že je to moc drahé, když jsme ji ujistili, že je to zadarmo, tak tomu nechtěla věřit. Menstruační vložky jsem v té době sice nepoužíval, ale že bych si neměl čím utřít p...... to si rozhodně nevybavuji

0 0
možnosti
ST

suchar

22. 5. 2010 0:41
Re: doba

jj super hladký skládaný toaletní papír byl opravdu fajn:-/

0 0
možnosti
PH

artea

21. 5. 2010 23:50
Stejně je to jenom kabát-iluze

Šijou, šijou si kabátek na všední den a ve svátek, nejsou vůbec v rozpacích tak ho snadno obrací. Když ptáčka lapají pěkně mu zpívají.:-)

0 0
možnosti
MN

Mahas

21. 5. 2010 23:23
jistota - smrt a dane :-) Nic vic

ach jo, procetl jsem cast diskuze, na celou fakt nemam. Jakozto clovek, ktery se formoval pubertou kolem 19850 vam musim rict, ze lidi, co volaji po socialismu a nedej boze, i komunismu, chteji neco, co neexistuje a nikdy existovat nebude - totiz socialni rovnost. Oni to nazyvaji spravedlnost, ale nic takoveho proste neexistuje.

Nekdo riskuje a vyjde mu to, jiny chce byt v teplicku, o zmenu prace, zmenu zpusobu obzivy se nepokusi, ale umi perfektne nadavat, jak tehdy bylo lip a ze tenkrat se mel celkem dobre a dneska spis preziva...

Nikdo vam nikdy nic za zasluhy neda. Funguje to tak v prirode - ve smeckach u savcu je to krasne videt, proc by lidi meli byt vyjimka? Musite si uvedomit, ze bud chcete tuhle hru hrat a pak jste soucasti toho kazdodenniho boje a svymi rozhodnutimi ridite veslo sve barky nebo ji hrat nechcete, pak se o vas stat nejak postara, ale nebude - nemuze to byt - zadny luxus...Prave proto, ze pro ten system nic nevytvarite.... Jedina jistota je smrt a dane :-)

0 0
možnosti
M

mihl

22. 5. 2010 1:08
Re: jistota - smrt a dane :-) Nic vic

Ještě tady je jedna jistota. Těch socek je tu hodně a to je špatně jak pro ně, tak i pro ty ostatní ve volbách. Dokud tady nebude silná střední třída, která bude chodit k volbám, tak budou volby vyhrávat ti, co jenom slibují a pak nic nesplní. Jen si namažou své kapsy a po nás potopa. 

0 0
možnosti
E

Eremite

21. 5. 2010 23:01
Apropos cizi vlastnictvi ceskych medii

- Svycaru bych se moc nebal, maji spis pifku na EU, sice mluvi dost "schlau" v mediich, ale delaji si podle sveho. Svycarsky Ringier AG myslim vlastnil Blesk a Reflex a taky Sport a 24 hodin, ale ma podobne odnoze i na Slovensku, v Madarsku, Rumunsku, Srbsku, Cine, oni ale neurcuji obsah, o tom snad rozhoduji cesti zurnalisti. Svycaru bych se tak moc nebal, ti maji zajem na udrzeni kseftu proti nemecke konkurenci Verlagsgruppe Mafra s.a. Rheinisch-Bergische Druckerei / Verlag, patri ji Mlada Fronta, Lidove Noviny. Takze si zde presto docela svobodne kecame. Ten Zdenek Bakala s Econimii vladne Hospodarskym novinam, Ekonmem a nevim jak dalece pomaha Schwarzenbergove Respektu. Ale rabiacke vypraveni o napr. Paroubkovi na IDnesu jsou mi milejsi nez Respekt co doporucuje Medvidky na niti.;-)

0 0
možnosti
S

Semper_2

22. 5. 2010 0:58
Re: Apropos cizi vlastnictvi ceskych medii

Horníkum z Porýní  uiž dávno MFD  nepatří, vše je  pod střechou židovského Ringier A.G. se sídlem v Curychu.

V době,m kdy MFD patřila Němcům to byly dobré noviny. Po nástupu židovsko- švýcarského koncernu nastal obrovský kvalitativní sešup a a mnoho  redaktorů odešlo , resp. "byla odejita"!

RvEURv

0 0
možnosti
M

MH5

21. 5. 2010 19:10
Za totáče se NĚKTERÝM žilo skutečně skvěle.

Existují lidé, co si za bolševika vydělávali třeba i 15 000 Kčs měsíčně (např. na montážích v zahraničí). Vše co nebylo dostupné obyčejným lidem, si koupili v Tuzexu nebo dovezli z venku. Ti samí lidé vydělávají 15tku i dnes s tím rozdílem, že za ni koupí hrubé kulové. Odsud mohou plynout hlasy pro komouše, ale že by jich bylo přes i 15% mi hlava fakt nebere.

0 0
možnosti
K

klatil

21. 5. 2010 19:17
Re: Za totáče se NĚKTERÝM žilo skutečně skvěle.

Vazne si myslite, ze ten (anebo kazdy), kdo se mel dobre tenkrat, se ma dnes spatne ??? Nepisi o hornicich. A obycejny clovek mohl zajit i do Esa.;-) Jsou lide, co komplex z te doby proste nemaji.

0 0
možnosti
P

ptáček

21. 5. 2010 19:06
Karty hrací,

papír srací, prášek prací, nemaj v Praze ani v Hradci. Pěkně se to rýmovalo a povětšinou to byla pravda. Pracující si dávali málo závazků !

0 0
možnosti
M

MH5

21. 5. 2010 19:11
Re: Karty hrací,

Bylo všeho, ale až po předání úplatku.

0 0
možnosti
  • Počet článků 151
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8483x
"Dokážu žít s pochybnostmi, nejistotou a neznámem. Určitě je mnohem zajímavější žít s otázkami, na které máme nejistou odpověď, než mít jisté odpovědi, které mohou být nesprávné. Mám jen přibližné odpovědi a různé stupně jistoty o různých věcech. Nejsem si absolutně jistý ničím, o mnoha věcech nic nevím - třeba o tom, zda má vůbec význam se ptát, jaký je smysl života a co taková otázka znamená. Budu o tom chvíli přemýšlet a když na to nepřijdu, budu prostě přemýšlet o něčem jiném. Nemyslím, že je nutné mít na všechno odpověď. Nemám strach z toho něco nevědět, být ztracený v podivném světě, kterému nerozumím a ve kterém nemám přesné určení - protože tak to prostě je, alespoň si to o něm myslím, asi. Nebojím se toho." / Richard P. Feynman/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené blogy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky