Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KPOM

Krutá pravda od medvědice

23. 5. 2010 12:45
pro všechny zboˇˇNovatele dnešní "demokracie"

opravdu myslíte, že dnes nejsou naše svobody omezovány? opravdu myslíte, že jsou dnes všechny soudní procesy spravedlivé. opravdu si myslíte že nikdo není vražděn kvůli politice?

0 0
možnosti
N

notebook.r51

23. 5. 2010 13:50
Re: pro všechny zboˇˇNovatele dnešní "demokracie"

Současný systém je natolik stabilní, že si klidně může dovolit, aby každý žvanil, co uzná za vhodné. To ho nepoloží. Hlavně - drink Coca Cola a cestovat, rafinerie potřebují plnit plán!

0 0
možnosti
M

martykuby

23. 5. 2010 10:05
Moc hezké

Moc  hezky a trefně posáno

0 0
možnosti
JC

medvěd brtník

23. 5. 2010 9:34
odkud dnes hlasy pro levici : NESCHOPNÝCH BYLO VŽDY DOST

lidská společnost se odjakživa dělí na lidi schopné a samostaně myslící a  nebojící se převzít odpovědnost za svůj život  a na lidi neschopné ( často i líné) bojící se této zodpovědnosti a proto stále čekající že  za ně co něco vyřeší a život jim  zajistí někdo druhý (rodná  strana či otec  stát ) . BOHUŽEL AŤ INTELIGENT ČI BLBEC. AŤ SCHOPNÝ A PRACOVITÝ NEBO  LÍNÝ A PŘÍŽIVNÍK , JEJICH HLASY MAJÍ STEJNOU  VOLEBNÍ VÁHU . JEDINÁ ŠANCE PRAVICE JAK VYHRÁT VOLBY JE V TOM ŽE SI MOŽNÁ TI LÍNÍ A NESCHOPNÍ UVĚDOMÍ  ŽE KDYŽ  ZLIKVIDUJÍ TI INICIATIVNÍ A SCHOPNÉ - NUBUDE JE MÍ TKDO ŽIVIT.  

0 0
možnosti
N

notebook.r51

23. 5. 2010 13:41
Re: odkud dnes hlasy pro levici : NESCHOPNÝCH BYLO VŽDY DOST

Bohužel, zdrcující většinu hodnot vytvoří ti líní a neschopní. Sice se jim do toho moc nechce, ale nakonec jo. Nebýt jich, mohli si ti chytří a schopní navzájem jen poskytovat hypervýhodné úvěry. Protože dům nepostaví geniální finanční poradce, ale jen a jen blbej zedník. Celý problém je v tom, jak těm neschopným udělat život natolik snesitelný, aby se nešprajcovali a koukali na nás makat.

0 0
možnosti
K

kockaa

23. 5. 2010 9:27
Rusové

Rusové nebyli ukrytí jen v kasárnách.Imperial-to bylo jejich útočiště. Tepláky,metály na hrudi a těžko popsatelný zápach/sorry-parfém/:-P

0 0
možnosti
JD

Draki

23. 5. 2010 7:41
Z emigrošů má úroveň jen G. Novotny a J. Bažant

Jejich blogy obsahují něco, co naprosté většině sem přispívajícím mentálním či faktickým emigrantům chybí - NADHLED. Většině emigrantů zde je zdá se vlastní ČERNOBÍLÝ pohled na svět, ve kterém je jasně definováno DOBRO a ZLO. Dobro rovná se jejich nová adoptivní vlast, ZLO zase starý komunistický skanzen.Tomu může věřit pubertální omezenec zblblý Svobodnou Evropou či Hlasem Ameriky, jak sebekriticky přiznává J. Bažant. Kapitánům Kormoránům uniká, že co  je dobro a co zlo musí nejprve někdo definovat a NABULÍKOVAT to těm ostatním. Dnes už tyto "nezávislé" posly "dobra a zla" tady nikdo nebere vážně, ostatně jejich roli přebraly česky psané MODRE FRONTY DNES etc., ve kterých o tom, co je a co není pravda rozhodují jejich němečtí majitelé:-):-)

0 0
možnosti
SS

slv

23. 5. 2010 7:50
Tsss...

Ty máš tak krásně jasno, kdo kam patří a jaké má názory a proč píše to, či ono!

Jen jestli to nebude vymeteno místo jasno.

0 0
možnosti
OV

Oranžová vyžírka

23. 5. 2010 7:14
"Za totáče se mi žilo skvěle. " Mě také. Protože za vlád lev

se dobře krade. Mysli na to, až teď půjdeš volit.

0 0
možnosti
LS

Ladas the Cruel

23. 5. 2010 6:21
Milí komunisti

Tak pro všechny co říkají, že na komunismu byly i pozitivní věci. Takže za jak moc důležité berete potlačování lidských svobod? A poté, když toto dáte na váhy, s argumenty, které se tu snažíte tak obhajovat. Ach vy jste to vůbec neuvažovali? Proberte se post komunisti a až budete chtít věc hodnotit, dívejte se na ni jako na celek a ne po kouskách. To je sprosté a říká to, že zločiny komunistické vlády schvalujete. Nebo o ty se tu nejedná. není důležité kolik lidí zemřelo ale kolik čeho bylo? Opravdu, je mi vás líto a doufám, že si to někdy uvědomíte.

0 0
možnosti

Dispute

22. 5. 2010 22:00
Mého otce v roce 1948 vyhodili z vysoké školy jako buržuu:-(

Nikdy jsem komunisty nevolil a volit nebudu, ale pravicové vykořisťovatele typu ODS, TOP 09 a podobné strany, kam se infiltrovali bývalí členové KSČ jako Nečas - také ne. Bohužel pamětníci levných ROH rekreací s limonádou za 0,50 Kčs a povinnosti pracovat budou volit levici. To je objektivní sociologický jev. Navíc velká volební ukázněnost členů KSČ a jejich voličů převažuje nad znechucením většiny lidí politickou situací ve státě. Řada lidí místo účasti na volbách odjede na víkend mimo voličská místa na chalupy, hory a jinam mimo agresi médií, která masírují naše mozky už řadu měsíců. Pán Bůh nás chraň, ale asi neochrání KDU-ČSL od neúčasti v parlamentu stejně tak Stranu zelených. Tolik předvolební průzkumy.8-o8-o

0 0
možnosti
SS

slv

22. 5. 2010 22:10
Re: Mého otce v roce 1948 vyhodili z vysoké školy jako buržuu:-(

Nelži. Nečas v KSČ nebyl.

Mohl bys napsat, co je na ODS A TOP09 vykořisťovatelského? To slovo máš odkud? Že by něco zachlazeného jako Paroubek?

0 0
možnosti
K

Kocourek_69

22. 5. 2010 17:53
Lidé už zdá se zapomněli

jak chutnal nepančovaný chleba za socíku vyrobený z kvásku... jak se žilo když byla např spotřeba tzv nedostatkového hovězího masa více jak dvakrát vyšší nežli je dnes. Každá mince má dvě strany. Do Alp na lyžovačku sice nikoho nepustili, ale týdenní rodinná dovolená s ROH ve Špindlu vyšla na pakatel.

0 0
možnosti
SS

slv

22. 5. 2010 19:37
Někteří zapomněli

To myslíš ten chleba ze socialistické pekárny, který navezli už polotvrdý a který během pár dnů zplesnivěl?

Tím masem myslíš to maso, do kterého soudruzi zemedělci (dle soudruha Novotného) pumpomovali antibiotika horem dolem?

Tím pakatelem za dovolenou ROH myslíš tu dovolenou, kterou dostávali jen někteří soudruzi funkcionáři nebo soudruzi z preferovaných národních podniků nebo z preferovaných oblastí, aby si vyčistili za týden plíce od toho hnusu, který dýchali celý rok?

0 0
možnosti
PK

Péťa.

22. 5. 2010 16:37
To vypadá,

jako kdyby dnes propaganda nebyla. Ona je a řekl bych, ještě horší, jen jsou jiné cíle a jiné metody.

0 0
možnosti
F

FiS95

22. 5. 2010 20:48
Re: To vypadá,

Ano, ale když dnes nebudete komunistům věřit, neskončíte ve vězení (zatím). Jen Vás budou fotit, vyvedou Vás z mítinku, budou Vám nadávat do modrobýčků, asociálů, zbohatlíků...

0 0
možnosti
  • Počet článků 151
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8483x
"Dokážu žít s pochybnostmi, nejistotou a neznámem. Určitě je mnohem zajímavější žít s otázkami, na které máme nejistou odpověď, než mít jisté odpovědi, které mohou být nesprávné. Mám jen přibližné odpovědi a různé stupně jistoty o různých věcech. Nejsem si absolutně jistý ničím, o mnoha věcech nic nevím - třeba o tom, zda má vůbec význam se ptát, jaký je smysl života a co taková otázka znamená. Budu o tom chvíli přemýšlet a když na to nepřijdu, budu prostě přemýšlet o něčem jiném. Nemyslím, že je nutné mít na všechno odpověď. Nemám strach z toho něco nevědět, být ztracený v podivném světě, kterému nerozumím a ve kterém nemám přesné určení - protože tak to prostě je, alespoň si to o něm myslím, asi. Nebojím se toho." / Richard P. Feynman/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené blogy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky