Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kytt

23. 3. 2010 10:20
souhlas

Souhlasím s vámi, Evo - právě takováhle rádoby "citlivá" témata ukazují, jak v tom česká média bruslí. Vybírají si články jen podle určitých klíčových slov - homosexuál, Rom, Žid. Pokud možno v kontextu, který se dá pojmout jako seriál na pokračování. iDnes to z Blesku převzít musela - jejich zájmem je přece "investigativita", ve skutečnosti styl paparazzo. Pro mě z toho Topolánkova rozhovoru nevyplývá absolutně nic, absolutně nedůležitá zpráva - zato mě sakra zajímá, kdy ta naše objektivní média přinesou konečně nějaký nezaujatý článek na nějaké z těch klíčových slov, protože to je fakt důležité téma a nejen před volbami. Na iDnesu nenajdete článek o Romech, pod kterým by nebyla vypnutá diskuse - asi si redakce myslí, že stačí, když jim Rom dělá admina blogu. Mně to samozřejmě nestačí. Ale co chtít po médiu, které nemá ve vedení novináře...

0 0
možnosti

vodní želva

23. 3. 2010 10:16
Poslechl jsme si ten nesestříhaný záznam.

Ano je pravda, že tam Topolánek např. ke dayům je poměrně vstřícný, ale to srovnání Fischer je žid, který uhne tam prostě je. Ano, v hospodě 4. cenové skupiny je takovýchto výroků plno, ale kandidát na premiéra si prostě musí dávat pozor na to, co mluví, i když neví, že je natáčen. A že z toho média udělala senzaci? Já jsem zvyklý na to, že média dokáží udělat senzaci i z daleko menších blbostí, jsem zvyklý, že vytrhávají věty z kontextu. Vždyť to je způsob jejich práce za posledních x let a politik s tím počítat musí. No a na závěr, časopis, do kterého píše autorka získal zadarmo neuvěřitelnou reklamu.

0 0
možnosti
BH

BoboHml

23. 3. 2010 10:12
Musím je jen smát.

Když se Paroubek splet a řekl krasobruslení,to tu bylo najednou

článků jak nerozumí sportu.Když prasklo že si poslanec šetřil na

byt z náhrad,to tu bylo taky článků.To že si poslanec za ODS

pronajímá kancelář od vlastní manželky ve svém domě za strop 20 tisíc,to

už nikdo nezmínil.Jo je krásné mít jednostranné vidění světa.

0 0
možnosti
JH

Profesor_Nula

23. 3. 2010 10:09
Můj mozek říká něco jinýho

nejsem přecitlivělej človíček, nejsem Žid a nejsem géj, v boha nevěřím a přesto nemám pro Topolánka moc pochopení. Ten člověk už dokazuje léta, že je v podstatě primitivní nervák se sklony k agresivitě. Autorka článku ho soudí jako kdyby to řekl kdokoliv z ulice, ale na veřejné činitele jsou poněkud jiná měřítka. Tedy měla by být jiná, ale asi nejsou - proto to v parlamentu|vládě|senátu vypadá jak to vypadá. Nemusím a ani nechci znát politika osobně a stejně si obrázek udělám. A přesně o tom ta politika je - svými postoji, názory a chováním nějak politik působí na veřejnost a tím si ji získá nebo naopak si vyslouží . Pokud si Topolánek všemi svými "průsery" a prohlášeními, které musel řešit za poslední 4 roky získal náklonnost autorky a všech ostatních, tak to o nich leccos vypovídá. Asi jsem úplně nenormální, když chci mít za premiéra člověka kultivovanýho (pozn. pro skalní fandy  - Paroubek moje požadavky nesplňuje rovněž). 

0 0
možnosti
G

Gmur

23. 3. 2010 12:08
Re: Můj mozek říká něco jinýho

souhlasim.

Je sravne, ze se nekdo nekoho zastane, ale podle mne tady pani Pallotto nema pravdu.

Topolanek by se preddevsim nemel fotit do takoveho casopisu,muze totiz dojit k prestrelce, kterou nezvladne. A to je videt.

Topolanek je mistrem prehmatu a nesikovnosti.V podstate jednoduchy clovek, ktery se dostal k moci.

PS: Jeho rec tehda v Evrope o tom, ze zadna ekonomicka krtize neni a nebude o nemrika dost. On totiz viubec nevi co je takt, mira, informovanost apod.

0 0
možnosti
AB

Andrea B.

23. 3. 2010 9:50
Presne tak...

R^

0 0
možnosti
JC

JirkaTA

23. 3. 2010 9:43
Pro všechny...

Na serveru iDnes.cz se lze dočíst, že Mirek Topolánek, „o obyčejném Čechovi, který je příznivcem Jiřího Paroubka, prohlásil, že by … zasloužil zavřít a nakopat.“ Jenomže inkriminovaná pasáž vyznívá úplně jinak: Topolánek říká, že podle něj je Paroubkův volič konzument vepřo-knedlo-zela, přesvědčený, že je třeba všechny zavřít a nakopat… Nechávám teď naprosto stranou, že taková charakteristika není inteligentní, a už vůbec ne slušná (kolik Paroubkových voličů asi M. T. osobně zná?), důležité je, že z dikce šéfa ODS zcela zjevně vyplývá, jak to myslí - tu pasáž je ovšem třeba slyšet, nikoli jen číst.

0 0
možnosti
RR

rezjir

23. 3. 2010 10:04
Vůbec ne, odpovídá na otázku co je obyčejný čech

pro kterého paroubek dělá politiku, tedy se ho snaží získat:

„... protože co to je obyčejnej Čech, pro kterýho dělá Paroubek politiku? No to je přece vepřo-knedlo-zelo, v podstatě je všechny třeba zavřít a nakopat do prdele...“

Ted si to zkrátíme: "Co to je obyčejnej Čech? No to je přece vepřo-knedlo-zelo, v podstatě je všechny (tedy Čechy)třeba zavřít a nakopat do prdele...“

O koho  by se jinak jednalo,  koo se měl ten pojem "všichni" týkat,

Ono ČSSD se vždy vymezovala tak, že není stranou pro horních 10 000, ale 10 milionů.

0 0
možnosti
BD3

Big Daddy 300

23. 3. 2010 9:41
.

zatím se setkávám pouze s dezinterpretací výroků Topolánka lidmi na blozích a v diskuzích atd. Blesk je žumpa, ale dozvěděl jsem se to na idnesu, ovšem to nic nemění na tom, že mám vlastní uši, a ten, kdo na tom videu hovoří není novinář, ale politik. Zajímalo by mě, jak Topolánek jaksi dovysvětlí, jak souvisí to, že Fischer uhýbá, s tím, že je Žid. Podle mě to jinak než tak, jak to Topolánek myslel (fischer je Žid, a proto cuká od problémů), vysvětlit nejde. Topolánek by měl jít sám.

0 0
možnosti
TL

komise

23. 3. 2010 9:54
Re: .

Neřekl že uhýbá proto že je žid,ale proto jaký má charakter.

0 0
možnosti
A

Arth-

23. 3. 2010 9:31
Souhlas...

přesto to nejlepší, co by teď mohl udělat, je odejít.

Já na jeho místě bych řekl, že vlastně ani nechci takhle špinavou hru hrát - a ať mi vlezou na záda.

Paradoxně by tím udělal největší "škodu" paroubkovi = nejlepší službu ČR.

Lidé jsou paroubka a Topolánka přejezení. Když Topol odejde, zústane tam odulej, bradavičnatej vůdce sám... s miliony bilboardů proti Topolánkovi... ;-)

0 0
možnosti
MK

mašlomcha

4. 4. 2010 22:20
Re: Souhlas...

R^  

0 0
možnosti
JB

hendrixx

23. 3. 2010 9:28
Absolutně nejlepší....

komentář ze všech medií k té věci měl ČRo - Radio Česko:

http://www.rozhlas.cz/komentare/portal/_zprava/710012

A Topolánek by měl odejít. Ne kvůli homofobii, antisemitismu, antiklerikalismu atd., ale prostě proto, že je na takovou funkci příliš primitivní.

0 0
možnosti
G

Gmur

23. 3. 2010 12:10
Re: Absolutně nejlepší....

primitivni bych rovnou nerekla, ale jednoduchy mi sedi. Bohuzel.

0 0
možnosti
MB

MacX

23. 3. 2010 9:28
Adam Drda

http://www.rozhlas.cz/komentare/portal/_zprava/710012

O tohle jde, mylíte se, pani Evo.

0 0
možnosti
  • Počet článků 151
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8483x
"Dokážu žít s pochybnostmi, nejistotou a neznámem. Určitě je mnohem zajímavější žít s otázkami, na které máme nejistou odpověď, než mít jisté odpovědi, které mohou být nesprávné. Mám jen přibližné odpovědi a různé stupně jistoty o různých věcech. Nejsem si absolutně jistý ničím, o mnoha věcech nic nevím - třeba o tom, zda má vůbec význam se ptát, jaký je smysl života a co taková otázka znamená. Budu o tom chvíli přemýšlet a když na to nepřijdu, budu prostě přemýšlet o něčem jiném. Nemyslím, že je nutné mít na všechno odpověď. Nemám strach z toho něco nevědět, být ztracený v podivném světě, kterému nerozumím a ve kterém nemám přesné určení - protože tak to prostě je, alespoň si to o něm myslím, asi. Nebojím se toho." / Richard P. Feynman/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené blogy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky