Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SH0

sir Humprey 010

23. 3. 2010 17:06
On jim jde pomoct a oni ho prásknou.

a díky tomu skončil

0 0
možnosti
PM

assam

23. 3. 2010 16:29
Pokud je někdo pod tlakem

holt si musí ulevit.Nenadržuju p.Topolánkovi,uznávám,měl by se kapku držet pod kontrolou,ale má holt horkou krev a ta se ovládá obtížně(vím sám).Jenže když se k tomu přichomejtne bulvár,nedá se nic dělat,oni to musí nějak zprznit,aby to lidi četli.Naštvaný jsem daleko více na ten bulvár-inteligentní člověk ho zpravidla nečte,a pokud ano,udělá si soudný objektivní názor...Bohužel většina čtenářů bulváru příliž briskním intelektem neoplývá.:-P.petr.assam

0 0
možnosti
J

japoko

23. 3. 2010 15:57
Těžká slepice..

Drahá paní, i kdyby jste měla dokonce emericky znějícící příjmení v koncovce mužského rodu, myslící bytost to z Vás rozhodně neudělá!

0 0
možnosti
EP

Eva_Pallotto

23. 3. 2010 16:09
Re: Těžká slepice..

Škoda... a já tolik doufala.... ;-(

Že já si nevzala Pištu Hufnágla!

(Ale asi ani to by mi nepomohlo pochopit, jaký je vztah příjmení k IQ dotyčného. Jsem prostě ztracený případ.)

0 0
možnosti
P

pavelenko

23. 3. 2010 15:14
Je to jen lesk a bída kurtizán i Evy Palotto

S tou nezávadností je to trochu jinak. Pominu-li projev nevzdělanosti (u začátku křesťanství církev nebyla-ať si tu bibli aspoň přečte), pak jeho charakteristika takřka 50% voličů je neomalenost nejhrubšího zrna. A pokud jde o Váš výrok vždyť jsme na tenhle styl zvyklí, mluvte za sebe paní Evo. Pokud tím chcete říct, že pod maskou uhlazené dámy skrýváte úroveň pavlačové drbny, je mi Vás líto.

0 0
možnosti
PK

kryspa666

23. 3. 2010 15:29
Re: Je to jen lesk a bída kurtizán i Evy Palotto

Teď mi laskavě vysvětlete co má bible společného s počátky křesťanství ?

0 0
možnosti
AH

nyny.

23. 3. 2010 15:11
hmm

topolánek je velmi konzisatentní ve svém buranství, vulgaritě a ještě připitomělé snaze zatloukat, pokud má někdo potřebu se ho zastávat v takovéto situaci a vůbec po jeho minulých jeho ústy nocí dlouhých noží včetně slavného es komt der tag a tunách jiných výroků pro slušnou společnost nepřijatelných, pak chápu, proč máme ty strany, co máme a ty politiky, co máme. Já prostě straně, která si ve funkcích drží pro mne nepřijatelné osoby, hlas nedám, protože nutně musí být stejná, jako jím zvolený představitel. Nadto mne vrcholně uráží, že si strana, která chce můj hlas a troufá si mi vládnout a bere si mé peníze, nedá ani tu práci jako reprezentanta vybrat slušného člověka. Netušila jsem, že osoba, kterou jsem brala za vcelku slušnou podle vašich článků, může být vůči neslušnosti, sprostotě tak imunní, asi že nejíte knedlo zelo a nehrozí vám zavřít a zakopat ?

0 0
možnosti
EP

Eva_Pallotto

23. 3. 2010 15:18
Re: hmm

Milá nyny, netvařme se prosím nikdo, že nás Topolánkův způsob mluvy najednou strašlivě překvapuje... Opravdu, knedlo-zelo-vepřo nejím, na to se příliš miluju. Ale to o zavírání a zakopávání nebylo mířeno na skupinu KZV, ale míněno právě tak, že mnohá KZVčka by nejraději všechny (produktivní) pozavírala.... Topolánek tak zjevně narážel na obíbené české zapšklé závistnictví.

ODS ani Topolánka nemusím; já o politice moc nevím a to, co vím mi vystačí jen na mé povrchně anarchistická názory (než tohle, to snad raději nic) - ale jedno vím: I člověk, který mluví jako dlaždič může být slušný člověk.

Nevím, jestli je Topolánek slušný člověk, vím ale, že v tom nešťastném rozhovoru prostě neřekl nic neslušného/závadného.....

0 0
možnosti
RP

Roman Potoczný

23. 3. 2010 14:07
Na tenkém ledě politiky ...

... Ti to velmi sluší ... R^:-) ... Bohužel jsi pochválila Topolánka a tak se tady slétnou různí škarohlídi a budou tvrdit, že to je buran ... Všichni už totiž zapomněli, že to byl právě tento Topolánkův styl, který mu vyhrál poslední parlamentní volby, protože jinak se křupanem Paroubkova typu jednat nedá ... Na hrubý pytel, hrubá záplata! ... Já osobně Topolánkovu otevřenost vítám a myslím si, že přesně tak má současný pravicový politik vypadat ... říkat i nepříjemné věci ...

0 0
možnosti
EP

Eva_Pallotto

23. 3. 2010 15:48
Re: Na tenkém ledě politiky ...

Díky za kompliment, ale já Topolánka určitě za nic nechválím. Obhajuju hlavně Kubu, protože co ten teď musí řešit, to bych nikomu nepřála.

Topolánek by si, ve světě ideálním a obláčkovém, měl prostě dávat 24 hod/den pozor na to, co říká. Na noc by si měl pusu šátkem obvazovat, aby ze spaní náhodou neřekl něco, čeho se jiný chytí a pojme jako svou urážku.

OK, nelichotivě se vyjádřil o některých voličích.... ehhhhm.... řekl "knedlo-zelo-vepřo". Kdyby řekl: "mám za to, že určitá část voličského spektra nedosahuje ani inteligence dostatečné k zavázání si tkaniček u bot" - bylo by to pro dotčené lichotivější?

No, asi bylo, protože větu rozvitou, na rozdíl od knédlu by nepochopili.... Jinak v tom zas tak zásadní rozdíl nevidím.....

0 0
možnosti
VT

Kavka

23. 3. 2010 13:29
promiňte, ale je to jen váš názor.

nazývat vulgaritu otevřeností a vyložené hulváství nazývat úletem apod. Topolánek je skandalista, ať už vezmeme jeho chování k novinářům (... cituji: zabiju tě, nakopu ti, jeho  vzteklé kopání do auta), Kalousku jsi jednička -  obscénní gesta na půdě parlamentu), ...noc dlouhých nožů, oslovení voliček - důchodkyň "holky" a mnohé jiné. To není v mých očí politik a vůdce pravicové strany, to je primitiv, který  mnohem rychleji mluví než myslí, velmi často si plete cizí slova, která tak rád používá, postrádá diplomacii a nemá tudíž v politice co dělat. těch skandálů. Nejsem fanynkou Paroubka, ale tímhle jednáním mu pěkně nahrál do kapsy.

0 0
možnosti
VT

Kavka

23. 3. 2010 13:31
Re: promiňte, ale je to jen váš názor.

omluva - nechtěně mně tam vešlo spojení, které nedává smysl, nějak to zlobí

0 0
možnosti
J

JCage

23. 3. 2010 12:41
Souhlas

R^

0 0
možnosti
PK

Lanta2004

23. 3. 2010 12:35
Mám na věc poněkud jiný náhled

Je pravdou a to nepopírám,že šel Topolánek do toho magazínu s asi celkem rozumnými názory na homosexuální menšinu.Nepopírám taktéž,že Topolánek rozhodně není homofob.Zkrátka a dobře na adresu homosexuálů a jejich komunity hovořil vcelku rozumně a ted to přijde a to je v celé věci podstatné u toho mělo také zůstat.

To co následovalo pak v tzv nevázaném rozhovoru dvou lidí (redaktora a Topolánka) se prostě už stát nemělo.Předpokládám,že politik,který byl a chce opět být premierem ČR bude mít určitou míru talentu odhadnout co si může komu dovolit říci, za jaké situace a co už zkrátka ne.Neměl by zapomínat na to,že i v neformální debatě pokud tuto nevede v kruhu rodinném je stále politikem a měl by se podle toho umět chovat.Opravdu nehodlám akceptovat jeho přisprostlý slovník a opravdu si nehodlám na potencionálního premiera křupana zvykat.Pokud vám to nevadí,pak mě tedy rozhodně ano.

0 0
možnosti
PK

Lanta2004

23. 3. 2010 12:35
Re: Mám na věc poněkud jiný náhled

Co česká politika v současnosti potřebuje nejméně jsou právě vulgarity typu,že volič ČSSD je vepřo- knedlo- zelo a že by potřeboval nakopat  do někam a zavřít.Takhle at se Topolánek baví někde s pí. Talmanovou doma,ale at takové chování nechá za vchodovými dveřmi jejich bytu.Naše politická scéna potřebuje naopak zklidnění,méně emocí a hlavně slušnost.

0 0
možnosti
JC

JaroslavChudacek

23. 3. 2010 10:46
pěkný článek, ale

jste trochu idealistka. Lidé jsou horší, než se domníváte. Píšete: "Že Blesk je bezskurpulozní žumpa, to je snad každému jasné."

Toto však není zdaleka každému jasné. Blesk má hodně čtenářů a nejen ty, co jej čtou jen pro zábavu, ale také ty, co jej berou vážně. Některá média využívají hlouposti čtenářů.

Je to uzavřený kruh, některá média zneužívají hlouposti některých čtenářů a někteří čtenáři sledují nejraději hloupá oblbovací média. Kdyby ti hloupí čtenáři neexistovali, tak by si média, které  nazýváte "žumpy", ani neškrtly.

Stejný problém (uzavřený kruh) je v politice a demokracii. Populisti zneužívají hlouposti některých voličů a někteří voliči rozumné strany nevolí, neboť mají rádi plané sliby. Výsledkem je, že i rozumnější politici, pokud chtějí získat více hlasů, musí občas něco nemožného nebo nesmyslného slíbit.

Dle mne se tyto uzavřené kruhy musí rozbít hlavně na straně čtenářů a voličů. Cesta to bude jistě dlouhá. K tomu je třeba osvěta a tam jistě i váš článek patří.

0 0
možnosti
  • Počet článků 151
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8483x
"Dokážu žít s pochybnostmi, nejistotou a neznámem. Určitě je mnohem zajímavější žít s otázkami, na které máme nejistou odpověď, než mít jisté odpovědi, které mohou být nesprávné. Mám jen přibližné odpovědi a různé stupně jistoty o různých věcech. Nejsem si absolutně jistý ničím, o mnoha věcech nic nevím - třeba o tom, zda má vůbec význam se ptát, jaký je smysl života a co taková otázka znamená. Budu o tom chvíli přemýšlet a když na to nepřijdu, budu prostě přemýšlet o něčem jiném. Nemyslím, že je nutné mít na všechno odpověď. Nemám strach z toho něco nevědět, být ztracený v podivném světě, kterému nerozumím a ve kterém nemám přesné určení - protože tak to prostě je, alespoň si to o něm myslím, asi. Nebojím se toho." / Richard P. Feynman/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené blogy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky