Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

VentreSaintGris3

5. 1. 2010 11:18
Chápáno sexualitu kako intimní věc každého,

jsou homosexuálové drtivé většině naprosto ukradení.A to do doby, než jim začne pseudohumanistická propaganda cpít do hlavy, že homosexualita je nejen "normální", ale pomalu vrcholem estetické a morální vyspělosti...

0 0
možnosti
RR

udor

5. 1. 2010 11:28
Re: Chápáno sexualitu kako intimní věc každého,

souhlas s VentreSaintGris3

0 0
možnosti
TK

osvetitel

5. 1. 2010 11:16
Zachvili se zacne verejne tvrdit i to zeta Sodoma

byla OK podle dnesnich meritek !:-)))) Jaky na deti muze mit dopad pohadka kde jeden princ jde osvobodit jineho "krasneho" prince od zle jezibaby, ktereho si pak vezme nechci posuzovat, protoze takove pohadky zacali vznikat pomerne nedavno !:-)) Politika a neci nenazranost a uchylnost ten svet tak jak fungoval po staleti, prevrati totalne naruby ! Zdato tak bude lepsi si netroufam posuzovat ! Ale jsou veci ktere by meli zustat taboo a neresit je na ukor drtive vetsiny lidstva ! Drive se ti homo parili v soukromi a nikdo nemel problem ! Dnes se vse musi te drtive vetsine omlatit o hlavy !!:-))))

0 0
možnosti
PJ

Paveljan

5. 1. 2010 11:05
Teplouši

Že to je odchylka od normálu o tom není pochyb. Od ostatní populace se chce, aby to tolerovali. A po teplouších se chce, ať s tím už konečně přestanou otravovat. Je to jednoduché, tak nač ta spouta keců.:-)

0 0
možnosti
G

Gmur

5. 1. 2010 11:55
Re: Teplouši

samozrejme, ze se chce, aby to vetsina tolerovala. Proc proboha ne?

0 0
možnosti
AR

Finrod Felagund

5. 1. 2010 11:03
Homofobie v Polsku

V Polsku je homofobie velmi zajímavým jevem, protože v ní nejde primárně o útoky proti homosexuálům, ale protože je to určitá paranoia, kdy dotyčný potřebuje sám sobě a svému okolí aktivně dokazovat, že není homosexuál, i když to okolí nezajímá. Jasně, v Polsku je i homofobie toho stylu, že jsou schopní homosexuála jen tak pro nic za nic zbít, ale protože je homosexuálů relativně málo (4% není moc) a ještě se s tím tají, není to tak časté. Horší je, že tak 80% mužů v Polsku má potřebu chodit tak, že vypadají jako skini (oholená hlava, co nejčernější a nejneozdobnější oblečení, nepoužívají deodoranty apod.), jen proto, že se bojí, že by o nich okolí mohlo říct, že jsou teplí, i když to spolu samozřejmě nesouvisí. Tenhle druh homofobie mi přijde jako mnohem horší, protože to je paranoia sdílená většinou společnosti a namířená proti všem, kdo nechtějí chodit zrovna s holou hlavou a tvářit se "bojovně" a "machovsky". Vážně kolikrát v Čechách nevíme, oč přicházíme :P

0 0
možnosti

anžto

5. 1. 2010 11:06
Re: Homofobie v Polsku

no v Polsku to bude mít i  náboženský důvod

0 0
možnosti
TK

osvetitel

5. 1. 2010 11:03
"Dnes" se hraje politika se vsim, a toje ten nejvetsi prob

Dnes chce kazdy sva "prava" , ktera byho drive ani vesnu nenapadlo vymahat ! :-)) Jaky to ma efekt na ty ostatni, at uz psychologicky nebo jinak , nikoho nezajima! Castecne rozumim i tem muslimum , kteri o takove zmeny nestoji !:-)))

0 0
možnosti
K

kores

5. 1. 2010 11:13
Re: "Dnes" se hraje politika se vsim, a toje ten nejvetsi prob

"...jaký to má efekt na ty ostatní..." a hele homofob je tady ;-)

0 0
možnosti
KB

Kolokol

5. 1. 2010 10:42
Začalo nové desetiletí 21. století

a mediální masáž v duchu „korektnost nadevše“ bude přitvrzovat. Pokud nedržíte jednotnou myšlenkovou linii dostanete nálepku homofob, xenofob, fašista, nácek, popírač globálního oteplování … To jsou dnešní největší nepřátelé  „Nové doby“.

0 0
možnosti
L

lesicatko

5. 1. 2010 10:52
Re: Začalo nové desetiletí 21. století

Ano, dobre vystihnuté.Ešte tam chýba "rasista" . Mne prišlo k smiechu, ako u nás pri článku kritizujúcom ako Rómovia odkladajú deti do decákov odznelo, že autorka neomylne smeruje k rasizmu.Lebo ako biela kritizuje Rómov.  Pričom autorka má adoptované rómske dieťa ...

To sú paradoxy. Napísať pravdu = rasizmus. Orwel by len čumel nad takým newspeakom.

0 0
možnosti
MP

admiral666

5. 1. 2010 10:28
hierarchie

Take to s tou udajnou hierarchii muzske spolecnosti je divne, rekl bych, ze nesmyslne, mozna to plati nekde v single baru, ale v normalni komunite by to narusovali i nehomosexualni samorosti, asexualove, vecne deti, usedli strejcove, roztrziti basnici a podobne existence.

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

5. 1. 2010 10:16
Jenom jednu otázečku

vy byste souhlasila, aby se v ženských sprchách spolu s vámi sprchoval nahý muž, který by na vás pohlížel jako na sexuální objekt? :-/

-

To je totiž podobná situace, která nastává v mužských sprchách, kde se vyskytuje homosexuál. A musím říct, že mně je tato situace nepříjemná. Je to homofobie? Stud? Nebo jen odpor k porušování tabu? To nevím.

0 0
možnosti
EP

Eva_Pallotto

5. 1. 2010 10:36
Re: Jenom jednu otázečku

Vůbec by mi to nevadilo, asi bych si toho ani nevšimla.

Být něčím "sexuálním objektem" je tak už trochu úděl všech holek, který nemaj 300kg a na nose bradavici velikosti mexického dolaru. (chlapů ne? myslím, že taky... ne?)

Když se na mne jako na sexuální objekt koukne holka ve sprše, nebo když se na mne koukne osmdesátiletý staroušek ana si to štráduji po městě v zimníku a oteplovačkách.... je mi to srdečně šumák.

0 0
možnosti
L2

Livrak 2

5. 1. 2010 10:08
Degenerace uměle podoprovaná

Vy nevíte co je normální ? Normální je to aby se spojil samec se samicí a mohl vzniknout nový život, to je normální. Nedělejme pořád z úchylky normálnost a všelijak to omlouvat. Stejně jako se rodí tělesně postižený a jinak postižený, dislektici apod, tak se rodí homosexuálové. Tak jako tělesně postižený se s tim musí varovnat a nedělá z toho normální věc,protože normální to neni, měli by toto dělat i homosexuálové, vyrovnat se s tim a nežvanit hlouposti že to je normální.

0 0
možnosti
J

janne

5. 1. 2010 10:26
Re: Degenerace uměle podoprovaná

predpokladam, ze Vy soulozite jen v pripade, ze chcete zplodit novy zivot, samce :o) 8-o

0 0
možnosti
KL

Klara L

5. 1. 2010 10:05
Hned na úvod

článku je uveden postulát, který si dovolím vyvrátit - to, že někdo nepovažuje homosexualitu za normální a přirozenou, ještě neimplikuje jakoukoli nenávist. Taky nepovažuju za normální mít zápal plic, ale není pravdou, že lidi se zápalem plic nenávidím. Od tohoto logického lapsu se pak odvíjí celý zbytek článku. Jo, jsou lidi, kteří homosexuály nenávidí. Ale podle mne jich není moc. A pak jsou lidi, kterým jsou v podstatě ukradení, nebo kteří dejme tomu i nějakého konkrétního homosexuála znají a připadá jim jako fajn člověk, ale i přesto považují homosexualitu za nenormální. Přesně to totiž je. Odchylka od normy. A pokud je podle vás projevem nenávisti toto napsat, tak jsme už u nějaké pozitivní diskriminace, kdy si nikdo nesmí dovolit nic říct proti dnes tak populárním homosexuálnům. A to je prostě špatně.

0 0
možnosti
J

janne

5. 1. 2010 10:23
Re: Hned na úvod

logicky lapsus je, ze homosexualitu srovnavate se zapalem plic. Homosexualita neni nemoc. Co je nebo neni norma, je diskutabilni a kazdy to vidi jinak.

0 0
možnosti
  • Počet článků 151
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8483x
"Dokážu žít s pochybnostmi, nejistotou a neznámem. Určitě je mnohem zajímavější žít s otázkami, na které máme nejistou odpověď, než mít jisté odpovědi, které mohou být nesprávné. Mám jen přibližné odpovědi a různé stupně jistoty o různých věcech. Nejsem si absolutně jistý ničím, o mnoha věcech nic nevím - třeba o tom, zda má vůbec význam se ptát, jaký je smysl života a co taková otázka znamená. Budu o tom chvíli přemýšlet a když na to nepřijdu, budu prostě přemýšlet o něčem jiném. Nemyslím, že je nutné mít na všechno odpověď. Nemám strach z toho něco nevědět, být ztracený v podivném světě, kterému nerozumím a ve kterém nemám přesné určení - protože tak to prostě je, alespoň si to o něm myslím, asi. Nebojím se toho." / Richard P. Feynman/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené blogy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky