Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

Kolokol

5. 1. 2010 12:58
Naštěstí se mě článek netýká

já nejsem žádný homofob, ale jen buznofob

0 0
možnosti
PC

Poslední Czarnian

5. 1. 2010 12:44
Čím víc buzen, tím líp!

Aspoň na nás heterosexuálny zůstane víc holek:-)

0 0
možnosti
JK

MirekK1

5. 1. 2010 12:46
Re: Čím víc buzen, tím líp!

Konečně další nezakomplexovaný heterák ;-D

0 0
možnosti
TK

osvetitel

5. 1. 2010 12:43
Pokud se nebude homosexualita povazovat za

uchylku od "normalni vetsiny, " tak jakym pravem se bude jakakoliv jina sexualni orientace se kterou se dotycny narodi a ktera se lisi od te "normalni vetsiny" , povazovat za uchylku?? Podle stupne nebezpecnosti pro tu vetsinu , nebo podle ceho???

0 0
možnosti
EP

Eva_Pallotto

5. 1. 2010 20:03
Re: Pokud se nebude homosexualita povazovat za

Za jediné kritérium pro hodnocení toho, co je dobré/špatné považuji, zda to či ono někomu ubližuje. Pokud ne, je to dobré.

Homosexuálové prostě svým životním stylem nikoho neohrožují - a ten, kdo si to myslí, je v omylu.

Nic jako "normální většina" neexistuje. A pokud takovéto umělé normy někomu ubližují, což například mýtus o "normalitě heterosexuality" neoddiskutovatelně dělá - jsou z tohoto úhlu pohledu prostě špatné.....

0 0
možnosti
B

Bucharovic

5. 1. 2010 12:27
Hmm

Zdravím Evo. Nevím, ale myslím si, že jste trochu naházela do jednoho pytle všechny chlapy a udělala homofoby z nás všech (heterosexuálů). Já se necítím být homofobem, jakého jste popsala v některých odstavcích, nicméně znásilnění od muže by se mi vůbec nelíbilo, při pohledu na líbající se kluky se mi také zvedá žaludek a přitom jim jejich lásku přeju - každý by měl mít někoho, koho může milovat. Myslím že ne každý, kdo se cítí být chlapem s záluskem na ženské, je nutně homofob, přesto, že se u něho projevují příznaky, o kterých jste psala. Můj názor. Hezký den V.Kroupa

0 0
možnosti
K

kores

5. 1. 2010 12:34
Re: Hmm

vidím to podobně jako vy. ono to možná není o zvedání žaludku, ale prostě o tom, že intimnosti jistého druhu na veřejnost nepatří a to i ty heterosexuální.

0 0
možnosti
TK

osvetitel

5. 1. 2010 12:25
Pokud ma nekdo nejakou uchylku od vetsiny

za kterou nemuze a ktera neni nikomu nebezpecna , tak je jasne ze to ta vetsina musi tolerovat ! Zda musi take tolerovat ruzne upravy v jejich prospech a jejich exibice na ukor tech druhych, ktere se tech druhych kteri jsou v drtive vetsine mohou nejak dotykat, je zajimava otazka ! Protoze sexualni orientace se neda srovnavat s rasovou diskriminaci .

0 0
možnosti
TK

osvetitel

5. 1. 2010 12:28
Re: Pokud ma nekdo nejakou uchylku od vetsiny

Ps. Navic sexualni orientace u lidi jde ruku v ruce s prirodou a nabozenstvim, a proto jsou zeme, ktere si nejake zmeny nenechaji vnutit ani podobrem ani po zlem !

0 0
možnosti
J

jirkaknop

5. 1. 2010 12:24
Nebo

Homofob má strach, že je homosexuální.

Tak toto popírá celou autorčinu argumentaci. Jestliže je homosexualita vrozená, pak nemůže mít někdo strach z něčeho, co se mu nemůže stát. Takže by se dalo říct, že homofob je blázen. Stejně jako třeba zoofob by tedy měl mít strach, že jednou dostane chuť na koně!!!!

0 0
možnosti

anžto

5. 1. 2010 12:27
Re: Nebo

no on by to samozřejmě vrozené měl, akorát si to pokrytecky nechce přiznat - tak je to myšleno

0 0
možnosti
J

jirkaknop

5. 1. 2010 12:21
Nebo toto

Homofob touží po potvrzení svých voleb - všichni, kteří žijí spokojeným životem výrazně jiným, než on, jej znejišťují. Ztrácí jistotu, že volba jeho životního stylu je správná. Konformní osobnosti však takové ujištění od společnosti potřebují, aby se cítili v bezpečí.

Tak konformní nebo homofobní? Totiž otázka prožití spokojeného života a jeho vnější - konformně společenské stránky je naprosto něco rozdílného. Je naprosto vyloučeno, aby homofob záviděl způsob života homosexuálovi. To vůbec není homofobem porovnáváno!!  

0 0
možnosti
TK

osvetitel

5. 1. 2010 12:15
Hmm koukam zese nezmohl "Gmur" odpovedet ani na jednu otazku

mozna by ta school prospela tobe gmur !:-))

0 0
možnosti
G

Gmur

5. 1. 2010 12:30
Re: Hmm koukam zese nezmohl "Gmur" odpovedet ani na jednu ot

kde jsou otazky? Od koho?

0 0
možnosti
JK

MirekK1

5. 1. 2010 12:13
Souhlas naprostý

Taky to tak cítím, že většina homofobů se bojí, že by si jednou mohli nechat dát říct a proto chtějí vymýtit všechny příležitosti k svému budoucímu potenciálnímu selhání . ;-DAle  na druhou stranu si myslím, že těch vzájemných oblézání se na veřejnosti je až moc. V tom ale podle mého názoru v běžném životě vedou heteráci - někdy se člověk až nestačí divit, co jde taky veřejně dělat. ;-) Gayové tyhle exhibice dohánějí při svých "parádách", kterých ale není tolik a člověk je nemusí vyhledávat,že? ;-)

0 0
možnosti
P

PetraHor

5. 1. 2010 12:17
Re: Souhlas naprostý

Teď se ukázal pravej homosexuál. Vám je totiž naprosto jedno na co skočíte.Rv Chcete dítě? Klidně se vychrápete se ženskou. Heterosexuál by se poblil kdyby.......  Takže nesuďte laskavě druhé podle sebe.

0 0
možnosti
TK

osvetitel

5. 1. 2010 12:12
Co zde vlastne Gmur a jemu podobni resi?

Zda jde u homosexualu o sexualni uchylku a nebo zda maji byt tolerovani tou vetsinou?

0 0
možnosti
G

Gmur

5. 1. 2010 12:32
Re: Co zde vlastne Gmur a jemu podobni resi?

proc?

Gmur neresi, ji se libi blog.

0 0
možnosti
  • Počet článků 151
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8483x
"Dokážu žít s pochybnostmi, nejistotou a neznámem. Určitě je mnohem zajímavější žít s otázkami, na které máme nejistou odpověď, než mít jisté odpovědi, které mohou být nesprávné. Mám jen přibližné odpovědi a různé stupně jistoty o různých věcech. Nejsem si absolutně jistý ničím, o mnoha věcech nic nevím - třeba o tom, zda má vůbec význam se ptát, jaký je smysl života a co taková otázka znamená. Budu o tom chvíli přemýšlet a když na to nepřijdu, budu prostě přemýšlet o něčem jiném. Nemyslím, že je nutné mít na všechno odpověď. Nemám strach z toho něco nevědět, být ztracený v podivném světě, kterému nerozumím a ve kterém nemám přesné určení - protože tak to prostě je, alespoň si to o něm myslím, asi. Nebojím se toho." / Richard P. Feynman/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené blogy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky