Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

Vikina

5. 1. 2010 17:26
Evko, ač nerad, je to blabla

Jenom jsem vyvalený z množství těch příspěvků nad něčím tak bezvýznamným. Jediný klad - snad úplný přehled rádoby vědeckých pseudožvástů, jak označit lejno za dort. Platí nejen pro homosexualitu, ale pro jakékoliv dnes moderní (rozuměj netradiční, nezkostnatělé atd.) téma. Ukázka, jak se dá omluvit úplně všechno, třeba i nabodávání batolat na kůl, vždyť je to jen o umění to zaobalit.

Takže, milá Evko, věz, že normální mužský má k homosexualitě vrozený odpor (což neznamená, že totéž cítí k homosexuálům) a při pomyšlení na takový vztah se jednoduše osype. Týká se samo mužské homosexuality, lesby jdou jaksi mimo (ony také nejsou moc vidět, resp. nedávají o sobě tak vědět).

Jo a ještě: neznám dívčí svět, nicméně mám za to, že jen málokterá dívčina se mamince svěřuje se svýmu sexy zážitky, natož s tím, že preferuje třeba anální sex. Kluci se o o takových věcech se žádným z rodičů nebaví na stopro.

0 0
možnosti
K

kytt

5. 1. 2010 17:57
Re: Evko, ač nerad, je to blabla

vidíte, a já si myslím, že neexistuje žádný "normální" mužský, už proto, že je velmi nejasná ta norma... spíš si myslím, že se obě pohlaví více či méně přikláněji k trans-genderu, muži objevují své ženské stránky a ženy své mužské stránky... proto se teď řeší právě ta homosexualita, protože jinak by s tzv. "normálním" chlapem neměl pohled na dva homosexuální muže nic dělat, stejně tak jako u ženské. Hetero-lidí se homosexualita opravdu nedotýká, protože jak bylo řečeno, nevytváří ani napětí konkurenční, ani sexuální. U trans-genderu už to tak jisté není, protože všichni začínají přijímat všechno.

0 0
možnosti
VNP

veš na pleši

5. 1. 2010 16:25
Tohle bylo výborný.

Zvlášť to o ohrožení statusu muže a podvědomým strachu ze znásilnění. Děkuji.

0 0
možnosti
G

Gmur

5. 1. 2010 17:00
Re: Tohle bylo výborný.

ja zcela souhlasim taky s tim statutem.

0 0
možnosti
A

Arth-

5. 1. 2010 16:02
To je zajímavá diksuze... :-)

Můžu krátce?

Mám za to, že fyzický kontakt žen nemá nic společnýho s homosexuailtou... prostě je jim vlastní! Dvě holky si dají pusu... a vůbec nic víc tím nemyslí...  prostě si daly pusu.

Samička je bilogicky nastavena pro život ve skupině. Je jí tam dobře dodnes. Proto dokáže dělat tolik věcí na jednou a mluvit s mnoha lidma najednou - nejlépe zase samičkami! Její vrcholnou kvalitou je krása...  a ta se pozná ve srovnání.

Samec je od přirození individualista. První reakce při setkání s druhým samcem je ostražitost - příprava na útok. Jeho vrcholnou kvalitou je síla - a tu dokáže činem. Když si dva kluci dají pusu - je to eklhavt... :-) a už to samo o sobě znamená, že jsou teplí.

No a to manželství? To už jste úplně mimo - jak s Vámi většinou a rád souhlasím. ;-) 

0 0
možnosti
A

Arth-

5. 1. 2010 16:08
Re: To je zajímavá diksuze... :-)

Manželství je uměle vytvořený institut křesťanství... takže je zcela pochopitelné, že se tradiční společnost brání zneužití svého symbolu "netradičními" páry.

Dnešní manželství je slabým odrazem manželství skutečně církevních, kde proslov kněze končil slovy "a teď běžte, milujte se a množte se...". No - to by u homosexiálů ale byla veliká legrace, že jo... ;-D

Není bez zajímavosti, že ortodoxní muslim se nežení...  ten si manželku kupuje. Zaplatí za ni otci - a je jeho!

Oč lepší to měli mí oblíbení Keltové: dva se domluvili... a zašli za druidem. Ten to odkýval - a byli tedy párem. Když se později domluvila ona s jiným a on s jinou...  tak to prostě řekli druidovi - on to odkýval - a další děti měli v jiných dvojicích!

Jak báječně geneticky různorodé a tudíž prospěšné... a ty děti stejně vychovávala celá vesnice, takže o nic nešlo. Už jen monogamie je krajně nepřirozená. Howgh.

0 0
možnosti
AY

proctonejde

5. 1. 2010 14:36
Ta Homfobilni teorie

se da pouzit na vice prikladu, ne jenom na homosexualy..... treba take na islamofobisty ;-D ..... ano samozrejme prisny islam homosexualitu zakazuje, ale poprit fakt, ze se ji nevyhnul nemuze...... hlavne prvni tri ad) se na tu islamofobii dokonale hodi.......

0 0
možnosti
AY

proctonejde

5. 1. 2010 15:03
Re: Ta Homfobilni teorie

jinak co se tyce homosexuality, tak nejsem jeji zastance, ale take nejsem zadny aktivista bojujici proti ni...... mam spatne zkusenosti z homosexualama, ale radsi je neresim...... transvestity v USA svym zpusobem chapu..... zmenit identitu ,aby se vyhli vojenske sluzbe a nemuseli bojovat za neco co nechapou nebo proste nechteji...... se jim nedivim.

0 0
možnosti
PS

Pavel Skeptik

5. 1. 2010 13:47
A proč

si myslíte, že ten co nechce aby byly uzákoněny homo svazky a adopce pro homo páry je homofob? Vás už taky ti neomarxisté dostali! Většině lidí jsou homosexuálové / všimněte si, že jsem nepoužil buze*anti/ úplně ukradeni, jenom mají trošku obavu z likvidace pravidel na kterých stojí jejich civilizace! To je prostě přirozená obrana lidí proti prosazování nepřirozenosti  ve vývoji společnosti!

0 0
možnosti
J

jirkaknop

5. 1. 2010 13:56
Re: A proč

Lidé, kteří se odlišují, mají potřebu společnost změnit. Proto ostatní napadají z netolerance, fobie atd. Tedy snaha prokázat svoji "normalitu" změnami ve společnosti. Třeba Caligula - ten nařizoval veřejný sex, sodomii atd...

0 0
možnosti
J

jirkaknop

5. 1. 2010 13:43
Autorka je bezdětná

a homosexuálové jí připadají přátelští, protože tam je to podobné! A myslím, že je Normalofobka! To jsou lidé, kterým běžné životy připadají hrozné a zvrácené. Mají strach, že by tak také mohli žít!

0 0
možnosti
EP

Eva_Pallotto

5. 1. 2010 14:58
Re: Autorka je bezdětná

Autorka možná přecitlivěle vnímá bezpráví páchané lidmi na lidech a možná si až přespříliš všímá toho, jak je okolní svět zkostnatělej, hrubej, natvrdlej a nelogickej.

Autorka chápe, že občas je někomu ublíženo, pokud se zájmy dvou dostanou do konfliktu a je potřeba dělat kompromisy. Naprosto ale nechápe, když si ubližují lidé, jejichž zájmy se zcela míjejí a jediné co je třeba ke klidnému soužití je trocha toho respektu a pochopení, že "můj svět" nerovná se "tvůj svět".

0 0
možnosti
J

jirkaknop

5. 1. 2010 13:34
Nějak začíná být nenormální být normální!

Třeba znám jednoho kolegu, který nemá rád rektální sex. Takový rektofob. Onehdá přikyvoval, že takový sex má vlastně docela rád. Když jsem se divil, tak mi řekl, že by prostě s tím svým názorem mezi diskutujícími nevydržel..

0 0
možnosti
K

kores

5. 1. 2010 13:38
Re: Nějak začíná být nenormální být normální!

a jak jste na tom s análním sexem vy? líbí? nelíbí?

0 0
možnosti
VN

VasekN

5. 1. 2010 13:14
:-)

Tak mne napadá na jedinej film na který jsem odmítl jít do kina a vůbec se na něj dívat byl Zkrocená hora. Představa jak se budu dívat přes hodinu na vyvýjející se mužský homosexuální vztah mi přostě nepřišla nějak přitažlivá.

0 0
možnosti

anžto

5. 1. 2010 13:16
Re: :-)

no tak to ale není žádné porno - jde tam o citovou stránku věci:-)

0 0
možnosti
MP

admiral666

5. 1. 2010 13:09
libajici se kluci

Me vic znechuti pohled na kluka libajiciho nebo objimajiciho (tam je to horsi, kdyz se mu ruka zabori do sadla) tlustou holku, nez na dva normalni kluky. Ne ze bych ten pohled nejak nadsene kvitoval, ale na bliti mi neni. Samozrejme to nesmi byt stari tlusti chlapi. [blici smajlik]

0 0
možnosti

anžto

5. 1. 2010 13:11
Re: libajici se kluci

;-D a co když je sádelnatý ten chlapec líbající pěknou slečnu?

0 0
možnosti
TK

osvetitel

5. 1. 2010 13:08
Tuyhle argumentace o normalnosti homosexuality

od prirody uplne zeru ! Nejdrive ty homosexualy musi ti normalni od prirody porodit ! Cose stane stim embryem v tele te rodicky neni vinou prirody, ani kdyz se narodi s jinou chemii v mozku a jinou sexualni orientaci, ani kdyz se narodi dvouhlave dite !! Kazdopadne tim zesi ti ktere nazejvas od prirody normalni Mirku, budou neco strkat do zadku, jim prirodne nestvori NIC !! Uz jeti to jasne pri tvem vzdelani??

0 0
možnosti
JK

MirekK1

5. 1. 2010 13:15
Re: Tuyhle argumentace o normalnosti homosexuality

Nejsem rád, že si tykáme ;-D. Těší mě, že jsem byl výslovně vyvolán. Odpovím stručně - vážně si myslím, milý přispěvateli, že si u toho honíš brko ;-D.

0 0
možnosti
  • Počet článků 151
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8483x
"Dokážu žít s pochybnostmi, nejistotou a neznámem. Určitě je mnohem zajímavější žít s otázkami, na které máme nejistou odpověď, než mít jisté odpovědi, které mohou být nesprávné. Mám jen přibližné odpovědi a různé stupně jistoty o různých věcech. Nejsem si absolutně jistý ničím, o mnoha věcech nic nevím - třeba o tom, zda má vůbec význam se ptát, jaký je smysl života a co taková otázka znamená. Budu o tom chvíli přemýšlet a když na to nepřijdu, budu prostě přemýšlet o něčem jiném. Nemyslím, že je nutné mít na všechno odpověď. Nemám strach z toho něco nevědět, být ztracený v podivném světě, kterému nerozumím a ve kterém nemám přesné určení - protože tak to prostě je, alespoň si to o něm myslím, asi. Nebojím se toho." / Richard P. Feynman/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené blogy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky