Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TK

osvetitel

5. 1. 2010 21:31
No uz jen zbejva aby se kazdy kdo ma nejakou

jinou sexualni orientaci nezli je ta u te drtive vetsiny lidstva, vydal na pochod a vyzadoval sva prava a zmeny tech hodnot ktere beze zmeny dotedka fungovali ! Podle jakych norem seto bude rozhodovat ty zmeny? Podle stupne nebezpecnosti k jejich okoli, nebo k detem , nebo podle ceho??:-)))

0 0
možnosti
P

PetraHor

5. 1. 2010 21:39
Re: No uz jen zbejva aby se kazdy kdo ma nejakou

Klid, většina homosexuálů problémy záchranářky vesmíru Palotto vůbec neřeší, neboť se jich netýkají. Oni nepotřebují adoptovat děti, ani se dožadovat pohádek "na míru".

0 0
možnosti
M

medvědice

5. 1. 2010 21:30
Už se těším

jak budou v rámci sexuální výchovy zrovnoprávněni homosexuálové:

a jak  se vždy bude muset díky tomu sexuální akt popisovat a vyobrazovat vždy ve dvou verzích

0 0
možnosti
K

kytt

5. 1. 2010 21:48
Re: Už se těším

:D :D já z takovýchle názorů spadnu a nevstanu, vážně... :D :D co tady ty lidi mají za starosti, šmarjapanno... To nemají nic lepšího k řešení, třeba VELKOU SVĚTOVOU KRIZI nebo Jirku a Ivetu...? :-D

kdepak, těch obrázků se sexuálním stykem bude asi milion - v závislosti na počtu poloh, no ni? ;) Hotový porno bude ve školách! :D A rovnoprávnost pravda musí být, i homosexuálové mají své oblíbené... polohy... :D :D

omluvte mě, jdu se svíjet...

0 0
možnosti
TK

osvetitel

5. 1. 2010 20:57
Proste ta postizena mencina si na te drtive vetsine

Vydupe sva "prava" i kdyby tim mela doposavadni svet te vetsiny , ktery takto na verejnosti funguje uz staleti, obratit vzhuru nohama !!:-)))))))

0 0
možnosti
EP

Eva_Pallotto

5. 1. 2010 21:01
Re: Proste ta postizena mencina si na te drtive vetsine

Vám někdo tím, že se ožení s někým, kdo se Vám nezamlouvá nějak převrací svět naruby? Nějak se Vás dotýká, pokud Pavel z Brandýsa a Jakub z Olomouce v Jindřichovicích vychovávají společně dítě? Ubude Vám kaček v peněžence, když Pavel po Jakubovi zdědí chalupu v Podbořanech? Upadnou Vám podkolenky, když ve stromovce potkáte zamilovaný páreček, Jarku a Jiřinu?

Naprosto nechápu, jak Vám někdo může obrátit svět vzhůru nohama (ledaže byste ty nohy nedával nahoru dobrovolně).

0 0
možnosti
TK

osvetitel

5. 1. 2010 20:52
JOJO praclovek nemusel resit ze mu lidska

technologie a veda umozni v budoucnosti porod u samce bez samice !! Tose resi az dnes a ta Sybila nebo jak se jmenovala, takto podobne pry predvidala ten konec sveta , az pry nebudou muzsky svym chovanim k rozeznani od zenskejch !!!:-)))) To by Adam koukal ze?:-))))))

0 0
možnosti
C

coj@nato

5. 1. 2010 21:01
Re: JOJO praclovek nemusel resit ze mu lidska

;-DAdam ?......Ten kouká už teď. Jako nějaké péro z divanu.

0 0
možnosti
M

medvědice

5. 1. 2010 20:15
společenské normy

Sexualita je jedna věc, druhá věc je ta, že zde máme určité společenské normy. Nechť si za zavřenými dveřmi dělají co chtějí, nikdo nebude nikoho šmírovat, ale společenské normy nechť v tomto směru zůstanou jaké jsou. Ono totiž sexualita je do značné míry mechanická záležitost a sexuální orientace závisí do značné míry na vlivech společnosti, ve které jedinec žije. Jsou zde určité vrozené predispozice, nicméně to jak se člověk nakonec rozhodne, záleží především na společenských normách.Troufám si tvrdit, že pokud by děti od malička byly vychovávané v tom, že je homosexualita normální a heterosexualita ne, tak by zde byla převaha homosexuálů.

0 0
možnosti
EP

Eva_Pallotto

5. 1. 2010 20:19
Re: společenské normy

A otázka je, zda by se něco zásadního stalo. Tvrdím, že naprosto nic.

0 0
možnosti
TK

osvetitel

5. 1. 2010 20:12
Koukam ze debata zdarne pokracuje homofobove

:-))))

0 0
možnosti
TK

osvetitel

5. 1. 2010 20:10
Nechcete me kazit iluze? Tak me ukazte dva homosexualy

kteri spolu stvorili dite !!! Ano ukzte me ve svem okoli ty rodici homosexualy ! Chlap muze rodit pouze pokud se narodi s zenskejma organama !!:-)))

0 0
možnosti
EP

Eva_Pallotto

5. 1. 2010 20:18
Re: Nechcete me kazit iluze? Tak me ukazte dva homosexualy

Ale no tak, klapky z očí dolů. :o)

Homosexuální muži mají prostě děti s (jednojaksexuálními) ženami, homosexuální ženy s (jednojaksexuálními) muži. Že se o tom mlčí, zdaleka neznamená, že to neexistuje.

Znám homosexuálního muže, který má děti hned čtyři. Pak dvě homosexuální ženy, z nichž každá má po jednom... stačí?

(Jo a znám taky pěkných pár whateversexuálních lidí, kteří jaksi přišli na to, že plození potomků a erotika jsou dvě naprosto odlišný kategorie. Vy je znáte také, jen se Vám asi méně svěřují....)

0 0
možnosti
C

coj@nato

5. 1. 2010 19:04
Mně vždy zaujali líbající se státníci a potentáti.....

.....Ale to by bylo zase už o politice, že ?

Jinak zajímavé čtení.R^:-)

0 0
možnosti
KN

Karl Novak

5. 1. 2010 18:48
Bojujete proti homofobům,

ale ti prakticky neexistují !

Zato existuje hodně homosexuálů se sklonem k exhibicionismu.

K čemu nesmyslné,  nadbytečné zákony o registrovaném partnerství,  k čemu průvody homosexuálů v ulicích?

Proč ten křik, když někdo vyjádří názor, že homosexuality je nemoc ? Každý si může žít jak chce a s kým chce,  ale proč do toho zatahovat stát a tím pádem všechny občany ?

Mám takové tušení, že jde o způsob, jak podojit stát a přisát se na daňové poplatníky. Jedním ze způsobů, je například založit katedru genderových studií.

0 0
možnosti
EP

Eva_Pallotto

5. 1. 2010 20:09
Re: Bojujete proti homofobům,

Na každé pitomině zcela nepochybně dokáže parazitovat pár vykuků. To ale neznamená, že by snaha homosexuálů o naprosto běžné zařazení do společnosti byla v něčem špatná, nebo že by byla zjištná.

Ano, občas je někdo magor (v obou táborech) a s agilitou to přehání.

Proč je ale společensky přijatelné, aby se na ulici vodlili za ruku kluk s holkou a ne kluk s klukem, proč jsou homosexuálové terčem nejrůznějších útoků? Proč by měli jen tak v koutě sedět a poslouchat, že jejich identita je nemoc?

Kdyby někdo Vás označil za nemocného a společensky Vás kvůli čemukoliv vyřadil a ostarkizoval, Vy byste mlčel, polknul a řekl si - no, je jich víc, tak budu zticha a budu rád, že mě nechaj sedět v koutečku? No nemlčel, nemýlím se?

0 0
možnosti
RB

RBE_CZI

5. 1. 2010 18:04
Pěkný!

Dobrý, Evi! R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 151
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8483x
"Dokážu žít s pochybnostmi, nejistotou a neznámem. Určitě je mnohem zajímavější žít s otázkami, na které máme nejistou odpověď, než mít jisté odpovědi, které mohou být nesprávné. Mám jen přibližné odpovědi a různé stupně jistoty o různých věcech. Nejsem si absolutně jistý ničím, o mnoha věcech nic nevím - třeba o tom, zda má vůbec význam se ptát, jaký je smysl života a co taková otázka znamená. Budu o tom chvíli přemýšlet a když na to nepřijdu, budu prostě přemýšlet o něčem jiném. Nemyslím, že je nutné mít na všechno odpověď. Nemám strach z toho něco nevědět, být ztracený v podivném světě, kterému nerozumím a ve kterém nemám přesné určení - protože tak to prostě je, alespoň si to o něm myslím, asi. Nebojím se toho." / Richard P. Feynman/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené blogy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky