Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TK

osvetitel

6. 1. 2010 5:48
A sakra "Vikina" uz si zase koleduje? :-))

Nastesti se me jeho lichotky nedotykaji , protoze jde podle Mr. Vaclavka o ptaka vybarveneho do hnedoruda a znameho rejpala !:-)) Troufam si tvrdit ze kdybych "presel" na opacnou stranu, ze bych dokazal argumentovat i nate strane lepe nezli Vikina na te opacne , ale nebudu se oto pokouset , protoze si nerad protirecim !:-))

0 0
možnosti
V

Vikina

6. 1. 2010 20:36
Re: A sakra "Vikina" uz si zase koleduje? :-))

zdravím Tě, bambulo motejlovatej ;-D. Vím dávno, že Tvé příspěvky jsou makačka na bednu, ale tentokrát jsem to FAKT nepobral - nemohl bys to mně, prosťáčkovi, ňák více přiblížit? Jako že co tím chtěl básník říci? Prosím, prosím, jinak neusnu ;-D.

0 0
možnosti
TK

osvetitel

6. 1. 2010 1:48
Jo to mate tak kluci homosexualni,

vetsina heterosexualu se dokaze oprostit od ruznych veci a napravit ruzna bezpravi ktere se lidem bez rozdilu deji ! Bohuzel sexualni orientace je ve vetsine lidi tak hluboko zakorenena , ze nejake sexualni "experimenty" na verejnosti vetsina lidi vzdy odsoudi , obvlast kdyz mohou neprimo nejak ovlivnovat i vychovu jejich deti ! Ja to tak nevymyslel ale myslim ze v tom mam pravdu !!

0 0
možnosti
TK

osvetitel

6. 1. 2010 1:30
Ono je stejne zbytecne to zde resit, protoze tam kde

Homosexualove silnou politickou lobby ( protoze tento problem se zacal vyskytovat po porodu v tech nekterych "normalnich" rodinach a ne na opak) , tak tam seto stejne vyresi "zezhora", protoze kazdy vi jak by to asi dopadlo, kdyby otom mohl kazdy hlasovat !:-)))

0 0
možnosti
TK

osvetitel

6. 1. 2010 1:31
Re: Ono je stejne zbytecne to zde resit, protoze tam kde

tam kde maji

0 0
možnosti
TK

osvetitel

6. 1. 2010 1:03
Laska ma je motylek ma 1000 zlatych kridylek

a zivot to je hotylek kde jsme jen ty a ja !:-))))))

0 0
možnosti
TK

osvetitel

6. 1. 2010 0:45
Hergot tady je nejaka motejli spoura nebo co?:-))

Jen jsem docasne zmizel tak priplachtil motejl "qui n tana2" , aby vsem vysvetlil jaky mam "problem"? !:-)))))

0 0
možnosti
QNT

qui n tana2

6. 1. 2010 0:52
Re: Hergot tady je nejaka motejli spoura nebo co?:-))

osvetiteli, klidne piste dal ty sve vyplody, my z vas tady mame pobaveni, ani o tom nevite. a priste klidne i vice tech emocnich smajliku, vykricniku nebo otazniku, abyste nam ukazal, jak jste nad veci, jo? ;-D

0 0
možnosti
QNT

qui n tana2

5. 1. 2010 23:59
zajimava diskuze

zejmena osvetitel a pani Kulhankova coby wandering star se presne hodi na ty homofoby, kteri maji nejvice problemu sami se sebou a proto tady maji silnou potrebu to i svetu ve svych prispevcich sdelit. kdyby mozna vedeli neco o psychologii, tak by jim to mozna i doslo, ale to silne pochybuju.

0 0
možnosti
WS

wandering star

6. 1. 2010 0:18
Re: zajimava diskuze

Hodně lidí o mně v životě pochybovalo z různých důvodů, ale jste rozhodně první, kdo pochybuje o mé sexuální orientaci. Máte tam ještě něco podobného?

0 0
možnosti
TK

osvetitel

5. 1. 2010 23:30
Sorry Evicko ze jsem ti zde "nakakal" natu paradu

A v zadnem pripade nechci hosexualum upirat jejich existenci, ale fakta jsou fakta , at uz se okecavaji jakkoliv ! :-))) Bye

0 0
možnosti
TK

osvetitel

5. 1. 2010 23:31
Re: Sorry Evicko ze jsem ti zde "nakakal" natu paradu

opravicka - Homosexualum, skipovala me klavesnice !:-)))

0 0
možnosti
TK

osvetitel

5. 1. 2010 22:37
Kazdopadne jde u homosexualu o sexualni uchylku

Protoze moudra priroda obdarila zivocichy sexualnim chticem za ucelem rozmnozovani, cehoz dva nebo vice lidi stejneho sexualniho pohlavi nejsou pri vzajemnem pohlavnim styku schopni ! A tudiz je jejich sexualni orientace na stejne pohlavi uchylkou od prirody, kterazto uchylka neplni zadnou prirodni funkci , krome sexualniho sebeukajeni !! Uz jeto kazdemu jasne??:-)) Resi se tu pouze do jake miry ma ta vetsinova moderni lidska spolecnost toto sexualni zamereni u te mensiny tolerovat na verejnosti a jake vyhody jim z toho maji vyplinout !!:-))

0 0
možnosti
TK

osvetitel

5. 1. 2010 22:56
Re: Kazdopadne jde u homosexualu o sexualni uchylku

Ps. Jeste s necim nesouhlasis Evicko?

0 0
možnosti
WS

wandering star

5. 1. 2010 22:19
O jednom zajímavém aspektu vydupaných práv

homosexuálů píšu tady http://kulhankova.blog.idnes.cz/clanok.asp?cl=103392&bk=46566

0 0
možnosti
EP

Eva_Pallotto

5. 1. 2010 22:27
Re: O jednom zajímavém aspektu vydupaných práv

no, zajímavé je na tom pouze to, že by to třeba (ne)mnohé mohlo inspirovat ke studiu základních principů mezinárodního práva.....

0 0
možnosti
MP

admiral666

5. 1. 2010 21:49
gayove a vychova

teplometi budou ve vetsine pripadu lepsimi rodici, nez bezny zamindrakovany par, protoze vedomi si sve odlisnosti budou dite vychovavat bez komplexu a vlastnich projekci, ktere do nej vkladaji bezni rodice. Jedine, kde bych udelal vyjimku, ze bych zakazal lesbickym parum adoptovat chlapce. udelaly by z nej mindracnika.

0 0
možnosti

anžto

5. 1. 2010 21:52
Re: gayove a vychova

hysterickým, neurotickým, hloupým matkám taky nikdo děti nebere a s tím co vychovají se musíme srovnat:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 151
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8483x
"Dokážu žít s pochybnostmi, nejistotou a neznámem. Určitě je mnohem zajímavější žít s otázkami, na které máme nejistou odpověď, než mít jisté odpovědi, které mohou být nesprávné. Mám jen přibližné odpovědi a různé stupně jistoty o různých věcech. Nejsem si absolutně jistý ničím, o mnoha věcech nic nevím - třeba o tom, zda má vůbec význam se ptát, jaký je smysl života a co taková otázka znamená. Budu o tom chvíli přemýšlet a když na to nepřijdu, budu prostě přemýšlet o něčem jiném. Nemyslím, že je nutné mít na všechno odpověď. Nemám strach z toho něco nevědět, být ztracený v podivném světě, kterému nerozumím a ve kterém nemám přesné určení - protože tak to prostě je, alespoň si to o něm myslím, asi. Nebojím se toho." / Richard P. Feynman/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené blogy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky