Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TK

osvetitel

9. 1. 2010 8:13
Argumentovat na ceskych strankach homosexualni

vetsinou v nejakem jak autorka pise "S.Francisco" je opravdu zajimave, obvzlast kdyz unas je zname hlavne jako " Nemocne Francisco "!! Navic tu obdivuje nick " kytt ", pry za jeji trpelivost semnou a pritom kdo ma oci tak jasne vidi , ze ten trpelivej jsem byl ja a ne ona ! Ona mne hystericky napadla za muj pravdivy nazor a navic me vnucovala blaboly ktere jsem nikde nenapsal ! Ale to ze motejlove propadaji radi a rychle hysterii kdyz nekdo neco vidi jinak nezli oni, je znama vec !:-)))

0 0
možnosti
E

eAA00

9. 1. 2010 10:31
Re: Argumentovat na ceskych strankach homosexualni

Oni Vám budou vysvětlovat, jak je to vše "normální", ale Boy George, Elton John a George Michael budou stále zpívat o "milovaných" ženách, mít v klipech hromadu sexymodelek a rozhodně nebudou mít v textech své milované hošíky. Proč ne ??? Vždyť nám je tu vnucován názor, že je to jen jiná barva očí. Proč obhájci psychických pokusů na dětech - adopce malých devianty neustále vysvětlují, že homosexualita se nedá naučit /v tomto s nimi souhlasím, právě proto bych ty děti netrápil/. Odpověď v případě, že být homo je normální jako mít černé nebo blond vlasy má přece znít "NO A CO ? Tak by byly děti dle svých /zvrácených/ vzorů taky homo". Ale tím, že nám vůbec vliv homo na děti vyvrací, svým postojem i potvrzují, že přes veškeré sympatie stejně ve skrytu duše cítí, že to až tak košér není....

0 0
možnosti
M

motylek_02

8. 1. 2010 23:07
taky si myslim

ze ti co spravedlive planou proti homosexualum maji nejaky problem. Zij a nechej zit.

0 0
možnosti
TK

osvetitel

9. 1. 2010 0:15
Re: taky si myslim

Kdo tady kde plane? Pokud myslis mne , tak ja pouze napsal pravdu otom ze u homosexualu jde o nejakou poruchu hormonu ktera zpusobuje sexualni orientaci na stejne pohlavi u chlapu, a zeto tak puvodne od prirody nemohlo vzniknout , protoze k rozmnozovani byl stvoren heterosexualni par a ne "Adam a Standa ! Mas stim nejaky problem?? To ta motejli kralovna "kytt ", zacala byt po precteni meho nazoru hystericka a ne ja !:-))) A ja blb jsem se jeste te potrhle autorky zastaval, kdyz se tu nekdo hrozil nad tim jejim foto a to mam zato !:-))) Buh vi cosi micha do piti , vypada nejak "povadle" !

0 0
možnosti
T

tos42

8. 1. 2010 22:32
Ehmm

No, tak jakkoliv se mi jine clanky autorky libi, tady je dost mimo... Homosexualove mi nevadi, naopak, vetsinou to nejsou narvany testosterovany hovada. Ovsem co se mi nelibi, je politicky korektni razba svetonazoru ze homosexualita je normalni, stejne jako heterosexualita. A TO je pokrucovani skutecnosti, protoze kdyz je neco v mensine, nema se z toho delat vetsi vec nez to statisticky je. Z hlediska biologie je homosexualita jasna porucha, postizeni. Uplne mne vytaci, kdyz se z postizeni se dela normalni vec, ci dokonce prednost v ramci kompenzace utisku nejake mensiny.

0 0
možnosti
T

tos42

8. 1. 2010 22:33
Re: Ehmm

a mimochodem...spravne je "lesba" - slovo "lesbicka" lesby pomerne dost nadzvedava :-)

0 0
možnosti
B

brnl

8. 1. 2010 16:27
No zdá se že autorka

má nějaké dost vážné sexuální problémy sama se sebou.

To je opravdu úsměvné se dozvědět co se v pomatené hormony zaplavené hlavičce může vyprodukovat na zcela normální spoluobčany kteří povětšinou žádné psychické problémy s homosexuály nemají, ti jsou jen znechuceni tou dnešní propagací homosexuality a tím nebezpečným vymýváním mozků.

Autorka by si měla uvědomit že pokud se ten homosex zafixuje takto jako normální tak to normálně budou ze zvědavosti praktikovat i zcela normální lidé aby byly tzv. in. Nebylo tohle snad už kdysi předzvěstí totálního úpadku a degradace hodnot v nějakém Římě.

0 0
možnosti
EP

Eva_Pallotto

8. 1. 2010 18:48
Re: No zdá se že autorka

Děkuji za podrobný osobnostní i sexuologický rozbor. :o)

Mohu se optat, co přesně Vás tak rozhořčilo?

A mohu se optat, zda heterosex provozujete proto, že je momentálně "in" a monentálně schválen jako "normální"?

Čistě hypoteticky - dejme tomu, že Vás zaměstnavatel pošle na dlouhou služební cestu a z neznalosti Vás ubytuje v Castro districtu S.Francisca. Protože tamní komunita má poněkud jinačí pravidla pro to, co je považováno za "normální" a dokonce, čistě statisticky, je tamní populace většinově gay .... udělá to z Vás homosexuála?

Možná ano, ale asi spíš ne, že ano... A dejme tomu, že tam prostě budete "muset" žít. Jak se budete tvářit na heterofoby (ne, že by i mezi homosexuály neexistovali magoři), kteří na Vás budou shlížet pohrdavě, budou Vás diskriminovat v práci, budou Vám co chvíli vykládat o tom, že jedině gaysex je správný (dělaj to tady tak přece všichni), budou "zvracet" nad Vaším vztahem s Vaší partnerkou .... Neozvete se náhodou? Nahlas? Většině navzdory?  Hm?

0 0
možnosti
KM

koucour mikes

8. 1. 2010 0:30
Autorčiny omyly

Byť s mnohým lze souhlasit, tak nelze přehlédnout chyby, kterých se autorka dopustila... Zejména jde o to, že v heteresexuálním světě nehrozí muži znásilnění. Kriminalistická literatura uvádí řadu takových případů, byť s četností znásilňování žen muži se to nedá srovnat, ale rozhodně se tak děje! Dále sexuální dynamika u homo- a heterosexuálních mužů je v zásadě stejná. Představovat si, že homo jsou jen ti hodní hoši v růžových svetrech, kteří se zabývají tvorbou keramiky a lyrické poesie je tvorbou jiného mýtu. Ve znásilněních se s tzv. běžnou mužskou populací nijak výrazně neliší....

0 0
možnosti
TK

osvetitel

8. 1. 2010 4:06
Re: Autorčiny omyly

Pokud je autorka ten nick "kytt", tak za zadny omyl nemuze, protoze se uz jako omyl nejspis narodila ! (Tu prirodu jsem schvalne vynechal) , aby zase nezacla zurit !

0 0
možnosti
TK

osvetitel

6. 1. 2010 23:18
Tak jeste jednou a polopate aby tomu ti kteri jako nechapou

dodatecne porozumeli ! Moudra priroda , pro nekoho Buh, stvorili Heterosexualni par za ucelem rozmnozovani a k tomu je vybavili chticem, jinak by asi nemeli ti heterosexualove duvod si neco nekam strkat !! Zdejsi argument od zastancu homosexuality byl takovy , ze pry zaroven byli prirodou stvoreni i homosexualove , coz je totalni BLBOST ! Homosexualove kteri jsou coby do poctu vyjimka, posli z tech heterosexualu po nejakem vnitrnim "(chceteli - problemu)" v tele te heterosexualni rodicky ! A tudis ten chtic kterym obdarovala ta priroda ty heterosexualy za primarnim ucelem rozmnozovani, hraje u homosexualu pri vzajemnem styku pouze roly sexualniho sebeuspokojeni !!

0 0
možnosti
TK

osvetitel

6. 1. 2010 23:24
Re: Tak jeste jednou a polopate aby tomu ti kteri jako nechapou

To je take ten argument ktery nick "Kytt " odmita a vymysli si nejake postrani argumenty ! Ja pisi tak jak se me veci jevi a nijak tim neminim omezovat homosexualy ani jejich pravo na happy zivot ! Oni zase musi rozumet tomu , ze ta vetsinna tech heterosexualu nemusi souhlasit se vsim coby si oni prali uskutecnit aby byli happy !

0 0
možnosti
MP

MMister.com

6. 1. 2010 11:30
???

No jasně. Homosexualismus si rozvracet nedáme! 70 % chlapů že spalo s jinym chlapem? Tak to pardón, ale to je naprostej nesmysl. Tipuju, že to ani v buzinci typu New York City. Jo, kdyby se mluvilo o řádově nižších číslech 3-7 %, tomu bych snad i věřil.

0 0
možnosti
TK

osvetitel

6. 1. 2010 22:33
Re: ???

Hele pomalu stim "buzincem" in New York City !! Ja videl vetsi "buzince" v Londyne a jinych evropskych mestech. Kdyz uz chces prirovnavat pouze k USA , tak spis San Francisco nezli New York !

0 0
možnosti
S

stedrik

6. 1. 2010 10:26
jó, přesně co jsem říkal už na začátku

devadesáti procentům lidí je to u zadele, pět procent lidí budou nadávat i kdyby jste psala o myslivcích, pejskařích, blondýnách v SUVčku. A že jsou to ti samí, není těžký si domyslet. Zajímavý je to, že se sem slítla postarší skvadra imigrantů ze zámoří, Zřejmě farář odvádí dobrou práci, když hřímá ty svoje moudra ze stupínku, zatímco oni mlsně koukají po ministrantech a v duchu se nechávají prznit. A čtyř procentní menšině je to jedno. Mně by zajímalo,kolik těch nadávajících zná vůbec nějakýho buzíka, jinak než v televizní debatě. Ale je fakt, že tam jsou furt anebo pořád.

0 0
možnosti
V

Vikina

6. 1. 2010 21:58
Re: jó, přesně co jsem říkal už na začátku

Hele, stedriku, nemůžeš tý Evče papkat úplně všechno. Holka se jen potřebovala připomenout svým čtenářům, že jako pořád ještě nezemřela, ač už má na to věk, a zvolila si osvědčené téma, které prostě nemůže zklamat. Je to holt kočena protřelá. A my, protože ji máme i přes její mírnou střelenost rádi, jsme jí rádi vyhověli, protože u ní je vždycky velká legranda (a to už nemluvím o mých osobních sympatiích, páč ona se kdysi menovala skoro stejně, jako já - přesto doufám, že někde něco na matrice nezvrzali a že nepatří do rodiny).

Co se týče zámořské squadry, viděl jsem tu jen jednoho zástupce (toho bambulu osvetitele nemůžeš počítat) a toho z Tvého obvinění, že by snad i jen náhodou zabloudil do kostela, bezpečně klepne. Jako by nestačilo, že už ji někdo obvinil z lesbických sklonů.

0 0
možnosti
A

Arth-

6. 1. 2010 10:18
Ta diskuze je teda mazec...

ostatně článek měl takovou dikskuzi vyvolat, ne?

;-)

Lidstvo je zcela nepoučitelné. A navic se ten rytmus zrychluje:

Historie Egypta začala někdy 3tis let před naším letopočtem... a dlouho to fungovalo. Pak došlo k "uvonění mravů" - legalizaci homosexuality a jiných úchylek...  ve třetím století př.n.l. si císař Ptolemaios IV. vzal za ženu svou vlastní sestru Arsineu... a na večírcích byl otevřeně doprovázen mladými chlapci...  takže Egyptská říše v tom 3 století zanikla...

Někdy v 8 století př. n.l. vznikla říše Římská! A všechno fungovalo...  dokud nedošlo k prosazení "svobod" alespoň u vládnoucí vrstvi, mít chlapecké otroky za účelem potěšení bylo společensky v pořádku...  než Nero "používal" svou sestřenici...  pak ji zabil - pro vlastní potěšení, no co - choval se svobodně! Takže asi v 5 stol Římská říše taky zanikla... to už ale existovala kultura křesťanská...  kolik let zbývá?

0 0
možnosti
Y

Ygrain

6. 1. 2010 12:06
Re: Ta diskuze je teda mazec...

"Historiku", nejdřív si o těch obdobích, o kterých píšete, něco zjistěte Rv

0 0
možnosti
JK

MirekK1

6. 1. 2010 8:16
Díky za zajímavý článek a za trpělivost v diskusi

Občas Vás čtu, píšete zajímavě, jste inteligentní, sebevědomá a nezakomplexovaná dáma, což právě zde prokazujete měrou vrchovatou ;-D. Díky! R^

0 0
možnosti
TK

osvetitel

6. 1. 2010 8:26
Re: Díky za zajímavý článek a za trpělivost v diskusi

Kdyby ses utoho stim smajlikem tak potouchle nesklebil, tak by to podlezani vypadalo verohodnejc :-)))

0 0
možnosti
  • Počet článků 151
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8483x
"Dokážu žít s pochybnostmi, nejistotou a neznámem. Určitě je mnohem zajímavější žít s otázkami, na které máme nejistou odpověď, než mít jisté odpovědi, které mohou být nesprávné. Mám jen přibližné odpovědi a různé stupně jistoty o různých věcech. Nejsem si absolutně jistý ničím, o mnoha věcech nic nevím - třeba o tom, zda má vůbec význam se ptát, jaký je smysl života a co taková otázka znamená. Budu o tom chvíli přemýšlet a když na to nepřijdu, budu prostě přemýšlet o něčem jiném. Nemyslím, že je nutné mít na všechno odpověď. Nemám strach z toho něco nevědět, být ztracený v podivném světě, kterému nerozumím a ve kterém nemám přesné určení - protože tak to prostě je, alespoň si to o něm myslím, asi. Nebojím se toho." / Richard P. Feynman/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené blogy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky