Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BZ

Bobyzboby

13. 1. 2010 21:49
Proč jen homosexuálové?

Add váš citát, Evo Pallotto: "Je smutné, že v tomhle nesmírně "přátelském" světě jsou mnozí, čistě z pudu sebezáchovy, neviditelní jak Harry Potter v jeho stříbrném plášti. Že se všichni do jednoho za tu šaškárnu nesmírnou nestydíme."

Sama píšete "přátelský" svět do uvozovek, o jeho přátelskosti si nelze dělat iluze. Dnešní svět je totiž spíš dravý a nelítostný. Většina hlupáků, altruistů, revmatiků, nebo romů, stejně jako homoušů, se brzy začne snažit svůj znevýhodňující hendikep skrývat. Jen někteří z nich mají to štěstí, že dokáží své znevýhodnění nějak prodat.

Netrufám si odhadovat, o kolik jsou třeba Pražáci nemilosrdnější než Mnichované nebo Glasgowané, ale dost ohleduplní k hendikepovaným nejsou. A to jsou homouši na tom proti některým jiným hendikepovaným dnes ještě docela dobře.

Sírachovec 29:24  Je to bídný život, když se chodí od domu k domu, tam, kde se zastavíš, se neodvažuješ otevřít ústa.

Jinak řečeno náš svět není tak docela jejich svět. Ale vám Evo, i jim, držím palce.

0 0
možnosti
EP

Eva_Pallotto

14. 1. 2010 21:22
Re: Proč jen homosexuálové?

Děkuji.

0 0
možnosti
TK

osvetitel

13. 1. 2010 6:53
To "kytt ", I have serious doubts as to my ability

to take much more of this shit , protoze delas porad to same BLAH BLAH dokola ! A proto ti zde velkoryse ponecham posledni slovo s vedomim , ze jsem tu debatu s tebou vyhral na cele care !! Bye berusko a prestan zde delat homosexualum medvedi sluzbu !!:-))

0 0
možnosti
K

kytt

13. 1. 2010 12:58
Re: To "kytt ", I have serious doubts as to my ability

no to jsem na tu velkorysost zvedava... uplne nejvic... Ale pan vyhral, to je hlavni. :)

0 0
možnosti
TK

osvetitel

12. 1. 2010 21:12
Kde jste byli VY vsichni HETEROFOBOVE

kdyz si nedavno v USA otviral "Ahmanerad" svou hubu proti tem homosexualum a navrhoval prone trest smrti? Kolik z VAS proti tomu protestovalo kdyz vam jejich zajem tak lezi na srdci ? Nevidel jsem zadny verejny protest ani od M. Navratilove , Elton John , ani nikoho jineho !!! Jste banda pokrytcu kteri delaji parady v ulicich pouze tam kde vedi ze nedostanou prez hubu?:-))) Zde na netu toho hodne vyresite ! Kde byl nejakej protestni clanek od autorky clanku a "kytt" proti "Ahmaneradovi" a jeho umyslech s homosexualama? Ta vetsina heterosexualu , ktere v tech demokratickejch zemich tak radi nadavate a vymahate od ni extraburty pro svuj zivotni styl, vas prece od tech muslimu ochrani , tak ceho se bojite kytt a spol.?

0 0
možnosti
K

kytt

12. 1. 2010 23:33
Re: Kde jste byli VY vsichni HETEROFOBOVE

brouku, delal jsi stejny ho**o jako ti, co tak hezky osocujes... ale ze ti to jde, hnede a do spiraly dokonce ;) A co odpovedel Ahmadinezad na tvuj clanek, sver se nam... :D Mi je taky sumak, co se deje ve Statech, at se tam klidne treba sezerou navzajem, to neni muj heim :-D Jsem izolacionistka - amerikanci moc dobre vedi, co to znamena.

Jinak furt cekam - na odkaz na muj prispevek, kde pisu, ze chudaci homosexualove museli svou sexualitu tajit... a taky na tu nejakou dalsi studii, kterou sve vyroky mas podlozene... Bude to, lharicku-podvodnicku? :) Dama se cekat nenechava... myslim, ze ani ve Statech ne... :D

0 0
možnosti
KS

Tuubeen

12. 1. 2010 11:14
AIDS a homosexuálové

Jen doplním k diskusi: ono to není tak, že by homosexuálové "způsobili epiedemii AIDS" - ono je to ve skutečnosti tak, že ač se v USA zprvu šířila hlavně mezi homosexuály, narkomany, hemofiliky a Haiťany, úřady informace o pravděpodobné existenci nové infekční nemoci tajily a neměly příliš mnoho zájmu ani na výzkumu, právě proto, že se jednalo o "podřadné" skupiny obyvatel.

Kdo byl prvním pacientem s AIDS, se dodneška neví a nikdy už ani vědět nebude (tzv "pacient 0" byl jen první, u něhož se podařilo prokázat, že jeho infekční choroba je AIDS, nikoli první, který jí trpěl, a nedalo se určit, kdy a od koho se nakazil - v té době bylo běžné, že lidé - ano, zejména homosexuálové - měli stovky partnerů ročně).

Pro osvětitele: doporučuji knihu bioložky Garrettové Přežijeme? Morové rány dneška. Asi 600 stran "detektivky" o výzkumu nových infekčních chorob, z toho asi polovina věnovaná HIV.

0 0
možnosti
K

kytt

12. 1. 2010 13:42
Re: AIDS a homosexuálové

díky, Tuubeen, za odkaz na knížku. Ale nemusela jste to osvětiteli tak usnadňovat. ;-) Nevěřím sice, že by si to on kdy přečetl... ale ten odkaz tu být může. :)

0 0
možnosti
BZ

Bobyzboby

11. 1. 2010 21:45
O něco níž v této diskuzi je odkaz na jeden totálně typicky

korektní odvárek s titulkem: Polovině tuzemských středoškoláků vadí homosexuálové.

V něm mě zaujal, ale vůbec nepobavil, citát jakési Kristýny Ciprové z Gender Studies, hezky stručně definující fobiofobii: "hodně škol nás odmítlo s tím, že nemají ani problémy s homosexualitou, natož se šikanou homosexuálů. Ovšem mlčení je taky forma homofobie".

O kousek dál, ještě v první polovině dílka, autor novinář Šimůnková :-) exhibuje hned několika dalšími objevy, nejprv že prý když se spíkr ptá, jestli by dali homosexuálům právo adopce, kluci jsou proti a tautologickým argumentem "protože by se mu ostatní děcka smála" zacyklují situaci. Jakoby právě už jen tím, že jim samým jsou buzici k smíchu, nepotvrdili pravdivost výroku.

A hned např. následuje objev, že je to "nezajímá", ale aspoň občansky by je to zajímat mohlo i mělo, ó jak ušlechtilé to ohledy ve společnosti, která nepovažuje bezdomovce ani za lidi a nechá je opruzené a hladové umrzat v blízkosti svatostánků konzumu.

0 0
možnosti
WS

wandering star

12. 1. 2010 3:26
Re: O něco níž v této diskuzi je odkaz na jeden totálně typicky

S tím mlčením mě to taky dostalo. O jedné takové povedené adopci píšu tady http://kulhankova.blog.idnes.cz/clanok.asp?cl=117850

0 0
možnosti
B

brnl

10. 1. 2010 18:35
Copak my tzv. homofobové

to je jenom okrajový problém, ale co je u nás všelijakých bacilofobů, namísto toho aby ve svém organismu vítali a tolerovali nějaké to multikulti obohacení tuberou, kapavkou  nebo alespoň chřipkou tak všechno ničí a zabíjejí a když jim to nejde tak peláší fasovat vrahounská antibiotika která hnusně zabíjejí všechno odlišné. A proč to dělají jen a jen proto že mají ztrach z něčeho odlišného, celé to autorčino desatero hnusného homofoba by se tady dalo použít. :-)

0 0
možnosti
TK

osvetitel

10. 1. 2010 18:44
Re: Copak my tzv. homofobové

No tak autorka nejspis se sexem " svobodne" experimentuje  a ma mezi homo a lesbo plno pratel a proto nesnese jakoukoliv kritiku na jejich strane, prezto ze na hetero nenecha suchou nit ! Ale faktem zustava ze ta homo community  udelala jeden cas s tech "AIDS" epidemii a ne ti hetero !! A pak se autorka  divi ze nekteri hetero maji s trach z jejich zpusobu zivota ?

0 0
možnosti
EP

Eva_Pallotto

10. 1. 2010 12:08
Re: Ale že těch homofobů je

"Podle zmiňovaného průzkumu se totiž 60 procent středoškoláků v životě s gayem ani lesbičkou nesetkalo. Anebo o tom nevědí." (citace)   .... (doplním já) - případně potkalo některou z těch smutných homopostaviček (nic proti), které ve snaze najít svou identitu a být přijat alespoň někde, zacházejí do extrémů (aka růžový košilky a butch lesbians nejtvrdšího kalibru, co v dolech rubou uhlí)  a jsou tak nejvíc vidět.

Čistě statisticky každý středoškolák za svůj život potkal ne desítky, ale tisíce homosexuálů. A je jen smutné, že i přesto má tak zkresené představy..... a smutné je to v čem? V tom, že v tomhle nesmírně "přátelském" světě jsou mnozí, čistě z pudu sebezáchovy, neviditelní jak Harry Potter v jeho stříbrném plášti.

Že se všichni do jednoho za tu šaškárnu nesmírnou nestydíme.

0 0
možnosti
BZ

Bobyzboby

9. 1. 2010 14:47
Donquijotský boj proti homofobům [2]

A osobně mi opravdu vadí, jak se všichni ti politicky korektní multikulti do všech těch fobů kolem nás hystericky navážejí, až se to nedá označit jinak než fobiofobií!

Většina lidí totiž bez problémů snáší i lesby a buziky, ale vadí jim jejich mediální prosazování na úkor ostatních znevýhodněných skupin.

Jen tak mimochodem k tomu vašemu nedomyšlenému registrovanému partnerství: osobně si dovedu představit a vím že i existují i velmi pevná a hodnotná nesexuální partnerství a proto bych chápal oprávněnost institutu registrovaného partnerství jedině bez ohledu na pohlaví a sexuální orientaci a to i včetně např. partnerství muže se ženou nebo třeba dvou bratrů nebo sester.

Nic se nemá přehánět, ani homofilie, ani fobiofobie.

0 0
možnosti
EP

Eva_Pallotto

9. 1. 2010 17:14
Re: Donquijotský boj proti homofobům [2]

Máte naprostou pravdu. Přiznám se Vám k něčemu, ač je takové přiznání taky tak trochu tabu, protože po něm ihned následuje obvinění autora z názorové či psychické nestability a kdesi cosi.

Já jsem ale spíš než autor "hlásající" autor "hledající", takže mi to snad projde. :-)

Včera jsem nemohla usnout a taky mě to napadlo. Říkám si, holka trdelnatá, co ty to tam vlastně provádíš! Dyť ty jsi ale úplně stejná. Po všech bys chtěla, aby byli a sebe hodní a vzájemně si nestrkali do svých životů čumák, ale pak jdeš a uděláš to samý homofobům.

0 0
možnosti
BZ

Bobyzboby

9. 1. 2010 14:47
Donquijotský boj proti homofobům [1]

Sympatická autorka i někteří diskutéři účelové míchají jabka s hruškama.

Dejme tomu, že skutečně mužeme označovat za homofoby jak ty, kteří se z jakýchkoliv důvodů na homosexuálním tématu bezuzdně rozvášňují, tak i ty, kterým to vadí podobně jako třeba někomu tvarúžky, ale jinak to neřeší. Možná je to necitlivé, pohlížet na lesby nebo buziky jako na smradlavé tvarůžky, ale pokud se je tito tzv. homofobové celkem logicky snaží vytěsnit ze svého života, aby si zachovali svůj klídek a jinak je nemuseli řešit, tak to považují za přirozené a zdravé pro většinu z 96% lidí.

V [>-]

0 0
možnosti
K

kytt

9. 1. 2010 9:25
Vrátil se!

Vrátil se, žije, hurá! :D ale schválně, co by se stalo, kdybych mu teď, po tom všem čeho jsme tu byli svědky a účastníky, napsala - Pane osvětiteli, máte pravdu! :)))

0 0
možnosti
TK

osvetitel

9. 1. 2010 18:06
Re: Vrátil se!

Ceho jste tu byli svedky? Myslis VY homosexualove? Zrovnatak ja mohu napsat ceho jsme tu byli svedky od tebe MY heterosexualove !:-)) Ale nestalobyse vubec nic,  protoze  pan "osvetitel" vi ze v tom co zde napsal ma vetsi pravdu nezli nick " kytt " uz od zacatku, protoze nema zajem psat nejake nepravdy ! Staci umnet trochu logicky uvazovat  a kazdemu kdo to dokaze musi byt jasne,  ze priroda stvorila heterosexualy  aby se mohli rozmnozovat, coz by  pri pohlavnim styku  chlapa s chlapem nebylo mozne , a tudis  museli ty momosexualy puvodne vyklopit ti heterosexualove ! Jakym procesem se znich staly v tom zenskem tele homosexualove, nikde  neresim a ani nemam zajem resit , protoze to s urcitosti nikdo nevi. Ale tvrdit ze kdyz se z milionu heterosexualu, nahodou  zrodi 100 homosexualu, tak zejeto uplne normalni, je stejne jako tvrdit zeje uplne normalni ,kdyz se obcas narodi nekomu siamska dvojcata nebo hemafroid !

0 0
možnosti
  • Počet článků 151
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8483x
"Dokážu žít s pochybnostmi, nejistotou a neznámem. Určitě je mnohem zajímavější žít s otázkami, na které máme nejistou odpověď, než mít jisté odpovědi, které mohou být nesprávné. Mám jen přibližné odpovědi a různé stupně jistoty o různých věcech. Nejsem si absolutně jistý ničím, o mnoha věcech nic nevím - třeba o tom, zda má vůbec význam se ptát, jaký je smysl života a co taková otázka znamená. Budu o tom chvíli přemýšlet a když na to nepřijdu, budu prostě přemýšlet o něčem jiném. Nemyslím, že je nutné mít na všechno odpověď. Nemám strach z toho něco nevědět, být ztracený v podivném světě, kterému nerozumím a ve kterém nemám přesné určení - protože tak to prostě je, alespoň si to o něm myslím, asi. Nebojím se toho." / Richard P. Feynman/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené blogy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky