Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LU

pidla

6. 8. 2009 16:27
Chyba,

ne na dceři, ale na možném zeti a to na každém....;-D

0 0
možnosti
LU

pidla

6. 8. 2009 16:25
Neviděl jste mne,

tak to je riskantní tvrzení...

0 0
možnosti
VP

globalista

6. 8. 2009 15:57
Taky jsem si dlouho myslela, že občan není blbeček...

0 0
možnosti
VP

globalista

6. 8. 2009 15:57
Re: Taky jsem si dlouho myslela, že občan není blbeček...

žel zjistila jsem, že je... alespoň ta střední masa

0 0
možnosti
K

kenev

6. 8. 2009 15:32
Možná ano, když má odpovídající koko.

V některých zemích silného východu nosí logo-koko pod paží, prodávají jako suvenýry a přitom je to logo víry, vyjádřené výrobním nástrojem.

Pokud se podaří v rámci cestománie písknout  Věstonickou Vendulku,  tak máme ideál - nástroj i matroš pohromadě. A logo nejen u nás, ale i ve světě jediněčné a originální.

Takové logo spojuje a musí přirozeně voliče přitáhnout.:-(;-D;-)

0 0
možnosti
JNN

Jezdím na neutrál

6. 8. 2009 15:21
Taky mne včera vyrazilo dech,

když jsem se dozvěděla o kondomech s logem ODS. To si snad ODS myslí, že když někomu dá kondom s jejich logem, tak je bude volit??  Ale pravda je, že se na výměně log dá asi slušně vydělat. Proč jinak by se měnilo třeba logo ČT?

0 0
možnosti
PH

Rodnok

6. 8. 2009 15:54
Re: Taky mne včera vyrazilo dech,

ty kondomy byly jen vtípkem a jen pro samotné kandidáty... ale to jako čtenář bulváru nepochopíš.

0 0
možnosti
PV

Alcator

6. 8. 2009 15:02
Člověk je možná chytrej, ale lidi...

Vážená autorko, je to už tak na světě zařízeno, že plná polovina lidí je nadprůměrně blbá (tzn. podprůměrně inteligentní).

Překvapuje mě ale, že vás to překvapuje. Myslím, že několik let zpátky jsme viděli, jak "Jsem chlap s gulama", případně "Mám něžnou tvář bývalého mašinfíry" dokázalo zblbnout neuvěřitelnou část populace...

O co jde ale především je systém Vrtěti psem. To, že novináři píší o novém logu ODS především znamená, že NEPÍŠÍ o ODSáckých svinstvech. To, že strkají mikrofon před Langerovu drzou držku s otázkou "Proč nové logo?" znamená, že mu nestrkají mikrofon před držku s otázkou "Proč tak bezostyšně kradete?"

Přestaňme se tedy ptát "Proč tohle?" -- a začněme hledat, co jiného, horšího, je tím "tímhle" maskováno.

0 0
možnosti
K

Kecaj

6. 8. 2009 15:31
Re: Člověk je možná chytrej, ale lidi...

A kam patří ty? Iluze si o tobě nedělám.

0 0
možnosti
AH

alex hart

6. 8. 2009 14:51
Ružovoučké logo

No člověk by řekl, že růžovoučkou kočičku si daji do znaku snad jen ti co propaguji tu čtyřprocentnií menšinu. Ale někde jsem nedávno četl, že J.P. má řadu podobností s růžovým panterem. Ale že mu lidi říkají růžový panděr. A tam by taková kočička s velikým bříškem a růžovým svetříčkem byla možná přesně to správné logo. :-)

.

A pak že logo nemá smysl !  

0 0
možnosti
AH

alex hart

6. 8. 2009 14:55
Re: Ružovoučké logo

Stejně tak nadpis s ptákem v srdci ve mě vyvolává řadu asociací. Například, že jde o nějakou novou mě dosud neznámou rozkoš, nebo spíše divnou sexuální úchylku, případně s ptákem v srdci s puškou v ruce natrhala lupení ... :-) 

0 0
možnosti
BB

Zuzana.

6. 8. 2009 14:28
-

Mimochodem to logo se srdíčkem je pěkně blbé. Já jsem sice jejich volič, ale to srdíčko působí v oblasti politiky prostě podivně... To fakt evokuje ty šprcky, erotické podniky, eventuelně nějakou dekadentní romantiku, ale seriózní politiku fakt ne.

0 0
možnosti
AH

alex hart

6. 8. 2009 15:00
Re: -

A to je dobře, aspoň každý hned ví, o co v té politice doopravdy jde.

0 0
možnosti
PJ

Uterox

6. 8. 2009 14:27
ANO VOLÍ!

Někteří lidé volí stranu jenom na základě loga. Budete se divit, ale je to tak. Někteří lidé totiž neřeší program strany, ale dají jenom na to, jak někdo vypadá. Kolikrát se rozhodují "náhodně" intuicí. Stačí se podívat na představitele dané strany a už má člověk jasno. Čili: Srdíčko je srdíčko.

0 0
možnosti
BB

Zuzana.

6. 8. 2009 14:29
Re: ANO VOLÍ!

Stejně nevěřím, že existujou tak blbí lidi.

0 0
možnosti
J

janne

6. 8. 2009 14:27
:/

nekdy si tak rikam, na co jsou vlastne diskuse pod clanky/blogy :o/

0 0
možnosti
EP

Eva_Pallotto

6. 8. 2009 14:54
Re: :/

To je na dporučení České asociace psychiatrů - alkohol, drogy, nikotin a nevázaný sex jsou sice supr frustrační ventily, ale je potřeba mít v záloze i něco dalšího - pro ty kdo na alkohol nemají játra, na drogy prachy a k nevázanému sexu dost příležitostí. :o)

0 0
možnosti
  • Počet článků 151
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8483x
"Dokážu žít s pochybnostmi, nejistotou a neznámem. Určitě je mnohem zajímavější žít s otázkami, na které máme nejistou odpověď, než mít jisté odpovědi, které mohou být nesprávné. Mám jen přibližné odpovědi a různé stupně jistoty o různých věcech. Nejsem si absolutně jistý ničím, o mnoha věcech nic nevím - třeba o tom, zda má vůbec význam se ptát, jaký je smysl života a co taková otázka znamená. Budu o tom chvíli přemýšlet a když na to nepřijdu, budu prostě přemýšlet o něčem jiném. Nemyslím, že je nutné mít na všechno odpověď. Nemám strach z toho něco nevědět, být ztracený v podivném světě, kterému nerozumím a ve kterém nemám přesné určení - protože tak to prostě je, alespoň si to o něm myslím, asi. Nebojím se toho." / Richard P. Feynman/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené blogy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky