Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

Sid2007

19. 3. 2009 22:50
Laciné až vulgární, zaujme a je neplodné?

Dibré víno, sexy sun tain, sofistikovaný jazyk ... přesto chlad smrti, neb v tom báječném, prý i romantickému švédském stole života, není předání štafety života.   Proto žádná karma, není to fun, jakkoliv je to, i v době krize, která již tu a tam začíná trošku srovnávat životní priority, stíle spíše typický postoj k čivotu. Brrrrr, jde z toho chlad.

0 0
možnosti
S

Sid2007

19. 3. 2009 22:57
Jinak je jasné, proč porno zvané Harlekýn

je a bude, jako jiný škvár, apelující na ne karmální, ale karnálního nejnižšího jmenovatele, zabírat. Jo, je to normální. Klinicky, statisticky i sociálně.

0 0
možnosti
MK

taras

19. 3. 2009 20:58
Teče vám to povídání

jak voda z jezu, nad kterým se slunil Idol. A to je dobře, tak to má byť.

Jenom slabý nesouhlas s koncem: i ta pravá láska je věcí náhody, lépe řečeno kliky, a pokud ji někdo nepoznal, pak má kupodivu štěstí, protože se mu po ní nestejská. Jak praví klasik: Řídké až k neuvěření je potkat toho, pro něhož je člověk zrozen.

Něco o tom bude o Filipojakubské noci u mě, kocour inclusive.

0 0
možnosti
M

motylek_02

19. 3. 2009 20:33
pekne delikatesni poctenicko

na dnesni odpoledne. Taky jsem si prosla tim, ze kdyz me neco prasti, omami, a ja jsem jak v jirikove zjeveni, ze to neni ta LASKA, kterou k zivotu potrebuju, ze jsou to spis iluze, projekce, predstavy a realita je pak uplne jina. Ono kdyz se to cloveku rika, nebo si o tom precte, tak to nema takovy dopad jako vlastne zazite a pochopene ;-D. Takze se jednoho dne take stalo, ze se zeme zachvela a ja prozrela ;-D;-D;-DR^

0 0
možnosti
LU

pidla

19. 3. 2009 16:07
Hezké,

když je to prožité, dám to přečíst právě zamilované dceři...... Jo, a vy , sebevědomá žena se přece nenecháte znechutit někým, koho ještě ke všemu asi ani neznáte, že ne?:-)

0 0
možnosti
EP

Eva_Pallotto

19. 3. 2009 19:05
Re: Hezké,

Díky.

Nejsem žádná bezcitá želvička, opancéřovaná tlustým krunýřem. A když na mě z obrazovky zcela bez příčiny (a bez pro mne pochopitelné logiky) létají cizí plivance, tak se sama sebe ptám - mám já to zapotřebí? Popláču si, hlavičkou nechápavě pokroutím 25x doprava 25x doleva a pak si řeknu, nehysterči Mášo, těch hodnějších a rozumných je víc. ;o) Nebojte, nedám se. :o)

0 0
možnosti
ŠS

CHYREN

19. 3. 2009 15:16
Jůůůůůůůůů...

tó jé hézký...R^;-)[>-]

0 0
možnosti
AH

nyny.

19. 3. 2009 15:07
:-)

jejda, no svět je malý, já jsem zažila přes chat něco podobného, i když tam nebyla spojitost citová.Proklafané noci, takový trochu chatový vztah a pak zčista náhodou jsme zjistili, že jsme spolu chodili před 20 lety do jednoho kruhu na fakultu hihiiiiiiiiiiiiiiiiiii Kdepak takové ty net začátky a chat začátky před lety, to byla krásná doba, na chatu se daly zažít neuvěřitelné věci.;-D

0 0
možnosti
AH

nyny.

19. 3. 2009 15:08
Re: :-)

jsem zapoměla dodat, že to byl čechoameričan a připojoval se z Los Angeles.:-)

0 0
možnosti
RP

Roman Potoczný

19. 3. 2009 14:20
Jak tak koukám na diskusi ...

... vidím, že škarohlídi ještě "nevymřeli" ... a dávají svou přítomnost náležitě "sežrat". Článek jsem přečetl jedním dechem a za mě osobně je to mnohem lepší, než sociálně-dietně-minimální experimenty, je to milé, jarní, poučné a karmální R^ PS: Teď už tomu všemu "červenému" rozumím mnohem líp ;-D 

0 0
možnosti
D

doolitlela

19. 3. 2009 14:33
Re: Jak tak koukám na diskusi ...

Potočný, zkuste nekdy chvalit nekoho jineho nezli vase zname.

0 0
možnosti
JB

hendrixx

19. 3. 2009 13:36
nevěřím

Myslím, že jste si vymyslela příběh, který jakože "napsal sám život" tak, aby to efektně pasovalo k předem připravené životní moudrosti. Jinak nic proti, pokud to příště viditelně označíte jako povídku nebo bajku s poučením, bude to O.K. ;-)

0 0
možnosti
D

doolitlela

19. 3. 2009 13:21
nic tak patetickeho uz jsem

dlouho necetl neverim ze jste to psala vy. od jiste doby je to karma ze soucitu

0 0
možnosti
  • Počet článků 151
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8483x
"Dokážu žít s pochybnostmi, nejistotou a neznámem. Určitě je mnohem zajímavější žít s otázkami, na které máme nejistou odpověď, než mít jisté odpovědi, které mohou být nesprávné. Mám jen přibližné odpovědi a různé stupně jistoty o různých věcech. Nejsem si absolutně jistý ničím, o mnoha věcech nic nevím - třeba o tom, zda má vůbec význam se ptát, jaký je smysl života a co taková otázka znamená. Budu o tom chvíli přemýšlet a když na to nepřijdu, budu prostě přemýšlet o něčem jiném. Nemyslím, že je nutné mít na všechno odpověď. Nemám strach z toho něco nevědět, být ztracený v podivném světě, kterému nerozumím a ve kterém nemám přesné určení - protože tak to prostě je, alespoň si to o něm myslím, asi. Nebojím se toho." / Richard P. Feynman/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené blogy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky