Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

Lucia

10. 12. 2008 20:32
tak teda k tomu bio

...to jsem netusila, co tu odstartuju! 8-o

o tom, ze jsou bio lepsi a to z nekolika duvodu nebudu diskutovat, to je jasny, ja jsem spis myslela, ze je to proste drahy - dost drahy na takovej rozpocet... :-/

mmch - pripominky jsou fajn, taky pripominkuju, ale kdyz me nejakej blog zasadne irituje, tak mi verte nebo ne, ale proste tam pak uz nechodim...;-)

blogu je plno, myslim, ze podle svyho gusta si vybere kazdy! :-)

0 0
možnosti
Č

Čuramenád

10. 12. 2008 20:04
TY NAMYŠLENÁ NÁDHERO

Děláš totální nesmysl! Půlku nákladů zanedbáváš a počítáš si jenom co se ti zrovna hodí. Prášek na praní počítáš, ale že pračka papinká i vodu a energii, to už nevidíš, viď? :-© Nehledě na to, že nevím, kde bys na tu pračku vzala? Víš jaká je splátka na pračku? :-© Manýry máš taky strašný, po několika dnech už musíš prát! :-© Mimochodem, normální lidi perou maximálně tak jenou měsíčně! Ovšem namyšlený pražský paničky si vezmou hadřík jednou na sebe a už to perou :-© X

0 0
možnosti
EP

Eva_Pallotto

10. 12. 2008 20:10
Re: TY NAMYŠLENÁ NÁDHERO

Hezký večer přeji i Vám, velectěné díky za komplexní psychoanalýzu.

Vy perete jednou za měsíc? No tak to vidíte. Vlastně -cítíte-. Necítíte? Zato my cítíme...  ach ouvej.

0 0
možnosti
M

m.vojtek

10. 12. 2008 19:44
Zajímavý nápad,

pro Vás určitě zajímavá zkušenost a pro ostatní zajímavé čtení ... Jen ještě drobnost k rozdílu v účincích kávy a coly: Mohlo by to být tím, že cola obsahuje ohromné množství curku, což je jak známo okamžitě působící energetická bomba ... (?)

0 0
možnosti
EP

Eva_Pallotto

10. 12. 2008 20:07
Re: Zajímavý nápad,

Jedná se o dietní kolu... Kdybych pila tu sladkou v množstvích v jakých jí normálně piju, tak už dávno neprojdu nejen dveřma, ale ani vratama u garáže :-)))

0 0
možnosti
JN

5alfa

10. 12. 2008 18:15
To je tedy pěkný...

Třetina rozpočtu v čoudu? To utrpení prožívám virtuálně taky, neb fyzicky bych si takové odříkání nenaordinoval, když to není nezbytně nutné...

Ale vydržať, ať zbyde něco na charitu.... Myslím, že po Tvém pokusu třeba mnoho lidí "Tvé útrapy" podpoří "svým obžerstvím" a utratí ušetřený obnos u Tebe v kavárně. V

Tož se tuž!R^

0 0
možnosti
RK

Radek0075

10. 12. 2008 17:10
Tomu se říká láska ke zvířatům až za hrob.

Koupim vajíčka od slepice která žila ve vytápěném třípokojovém kurníku o velikosti 150 m2 a sex měla 5x za den se šampionem, ale na hlavu si leju sajrajt který mi zničí vlasy a prádlo mě za chvíli sežere, protože bylo práno v nějaký laciný žíravině.   Mimochodem. To že byly testované na zvířadech, na rozdíl od celé řady drahých a značkových přípravků,  asi autorce nevadí.:-)  

0 0
možnosti
JN

5alfa

10. 12. 2008 18:52
Re: Tomu se říká láska ke zvířatům až za hrob.

A to ses dočetl kde "že to autorce asi VADÍ / NEVADÍ"? ;-D

Zase jeden, co si domyslí a nebo vymyslí něco, co nikde není ani napsáno ani myšleno...

Takže vymyslí blábol a ostře proti němu vyjede? Inu bojovat s vlastními smyšlenkami jde obvykle nejlépe. ;-)

0 0
možnosti
MJ

Martin Jirousek

10. 12. 2008 16:46
Zkuste do toho

Zahrnout drobnou chronickou chorbu, která obnáší dvakrát měsíčně návštěvu lékaře a 4 položky receptu. Samozřejmě k tomu připočítejte dopravu k lékaři a zpět. :-)

0 0
možnosti
EP

Eva_Pallotto

10. 12. 2008 16:51
Re: Zkuste do toho

Jasně, že to by nešlo. Já se ale nepokouším dokázat, že životní minimum je suma, za kterou lze za všech okolností a vždy žít báječný bezstarostný život bez problémů ... Tohle je OSOBNÍ pokus, který stejně jako nezobrazují "TV reality shows" žádnou REALITU ale jen individuální realitu, zobrazuje jen mojí jednu zkusmou realitku... Nic jinýho za tím moc nehledejte.

0 0
možnosti
PG

Páya

10. 12. 2008 16:32
A co? Jatakhle ziju uz 4 roky.

Studuji zahranicni VS a u toho pracuji na castecny uvazek. Sice vydelam cisteho 12000 liber, ale 3100 je skolne, 4800 najem plus ucty, 800 doprava. Zbyva mi jeste rok a pul a musim mylset na to, ze kdyz o praci prijdu (v nynejsim ekonomickem podnebi realna moznost), musim mit nasporeno dost na to, abych mohl skolu dokoncit, coz znamena setrit co to jde, takze denni rozpocet na jidlo mam cca 5 liber.

0 0
možnosti
PPB

Parouback

11. 12. 2008 1:16
Re: A co? Jatakhle ziju uz 4 roky.

Za pet liber se necha zrat u cinana cely den, jenom vodu si clovek musi prinest vlastni. Je teda pravda, ze moc dobre to neni, ale kaloricke je to azaz ;-D

0 0
možnosti
L

Lucia

10. 12. 2008 16:14
rozjezd

Ahoj Evi, tak prima - dockali jsme se! ;-)

Zatim je to takovy rozjezd, pro me teda zajimavy, protoze jsem taky "rozmlsana" a vim, co mam rada....:-)

No na seznamu je Redbull, co je spis asi takova nehoda, ze? ;-D a bio vajicka jsou taky luxus, ne? ;-D 

Doufam, ze to chapes od nekoho, kdo ma "taky" normalni spotrebu jak tryskac.

Jinak pondelni akcicka byla super - ja jsem mela tedy zpozdeny start, takze mi bylo jasny, ze vetsinu ucastniku uz "nedozenu" - nicmene super lidi, vyborna atmosfera a vubec R^

0 0
možnosti
EP

Eva_Pallotto

10. 12. 2008 16:21
Re: rozjezd

Bio vajíčka nejsou luxus, kdo kdy viděl fotky z drůbežárny, ten prostě ty "normální" nemůže nikdy jíst, to je zločin.

RedBull je výsedek boje s trpaslíky, prostě jsem v pracovním kolotoči potřebovala okamžitě doplnit zásoby kofeinu jinak by byl konec světa. :-)))

Díky za účast na akci, vydařilo se to líp než skvěle. Z toho mám radost, protože jsem měla pravdu, Havlík byl furt depresovanej, že to bude blbý ... a nebylo, i on byl nadšenej, myslím.

0 0
možnosti
PH

chekov

10. 12. 2008 16:06
předchozí závazky...

možná by to šlo udělat tak, že pokdu máš někde služební oběd, nebo akci typu křest knihy či celodenní natáčení v práci, tak ten den prostě vynech, udělej si průměrné denní náklady (samozřejmě až na konci experimentu) a tím ten den nahraď. Samozřejmě jde o poměr takovýchto dnů k těm experimentálním :)

0 0
možnosti
EP

Eva_Pallotto

10. 12. 2008 16:10
Re: předchozí závazky...

Já myslím, že už by toho nemělo být moc.

Někteří lidé se tady ptali na Vánoce ... my je neslavíme, takže tím se to nekomplikuje. Problém je jen s prací, dělám hodně vánočních večírků pro firmy a tak mám strašně málo času na to něco vařit. Ale to nějak vymyslím.

Co se receptů týče, tak někdy po 18tém bych měla být schopná se do toho opřít s veškerou mou (údajnou) kulinářskou kreativitou. :-)))

0 0
možnosti
VH

Totedyne

10. 12. 2008 15:43
karma

"Rozpočet se mi komplikuje i tím, že můj báječný manžel většinu večeří chce jíst taky..." Tak to je teda blbý.

0 0
možnosti
EP

Eva_Pallotto

10. 12. 2008 15:46
Re: karma

:-))) Jako ve smyslu, že mi ujídá z mýho "rozpočtovanýho" jídla.

Ne, že by byl problém v tom, že chce jíst. :-)))

Navíc, on je vegetarián, takže mi ujídá jen z něčeho.... ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 151
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8483x
"Dokážu žít s pochybnostmi, nejistotou a neznámem. Určitě je mnohem zajímavější žít s otázkami, na které máme nejistou odpověď, než mít jisté odpovědi, které mohou být nesprávné. Mám jen přibližné odpovědi a různé stupně jistoty o různých věcech. Nejsem si absolutně jistý ničím, o mnoha věcech nic nevím - třeba o tom, zda má vůbec význam se ptát, jaký je smysl života a co taková otázka znamená. Budu o tom chvíli přemýšlet a když na to nepřijdu, budu prostě přemýšlet o něčem jiném. Nemyslím, že je nutné mít na všechno odpověď. Nemám strach z toho něco nevědět, být ztracený v podivném světě, kterému nerozumím a ve kterém nemám přesné určení - protože tak to prostě je, alespoň si to o něm myslím, asi. Nebojím se toho." / Richard P. Feynman/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené blogy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky