Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Ruger

28. 10. 2008 13:00
To je ale blábol

Normální člověk má brzdy v sobě a ožralý za volant prostě nesedne. Jezdím hodně , ael mockrát jsem se z akce vracel "želvou" , taxíkem, nebo přespal na místě. ANi s malým množstvím chlastu bych prostě za volant nesedl

0 0
možnosti
M

maddok

28. 10. 2008 14:08
Re: To je ale blábol

Souhlas R^

0 0
možnosti
O

o.kostal

28. 10. 2008 12:58
nemame pravo soudit,

ale i tak to radi vsichni delame... bohuzel.

0 0
možnosti
K

KivH

28. 10. 2008 12:26
##

vím o čem píšeš ... někdo to štěstí prostě nemá ... ;-(

0 0
možnosti
O

Oulehla

28. 10. 2008 12:07
Švejk

by to udělat nemohl, protože by neměl řidičák.

0 0
možnosti
NB

j@ck

28. 10. 2008 11:59
-

Ja jsem zazil jeste neco horsiho. Havarii autobusu, ktery se zritil ze srazu. Byli jsme prvni na miste nehody. 30 tezce pomlacenych lidi asi v podobnem stavu jako ten vas kluk. Stalo se to v Cine v Himalajich. Do prijezdu vojaku v tomto terenu asi hodinu. Za tu hodinu co jsme jim poskytovali prvni pomoc nam jich pred ocima zemrelo asi 15, nakonec to prezili snad jen 3. Z toho mi bylo opravdu spatne. Na krev a zlomeniny jsem zvykly, ale v nemocnici je to tak nejak kontrolovane a clovek tam ma zazemi, ale toto byla fakt hruza.

0 0
možnosti
LL

Blbec z Xenemunde

28. 10. 2008 11:58
<>

Dobře napsaná povídka, až na ten přehnaný slovní adrenalin

.

" V náruči mi CHCÍPÁ kluk"

0 0
možnosti
EP

Eva_Pallotto

28. 10. 2008 12:07
Re: <>

Čekala jsem, jestli se někdo ozve stran toho slova. Je drsný a je tam úmyslně. Protože tohle se mi vážně honilo hlavou. Tenhle blog neměl být hezkej, neměl být o motýlcích na sluncem zalitých lukách.

Často hledám odpovědi na to "kdo jsem", "kdo jsme" ... a myslím, že přesně tyhle "úvahy" v extrémních situacích nás demaskují až na kost.

Pardon, jestli Vám to přišlo nevhodné. Nevhodné to je.

0 0
možnosti
O

Oulehla

28. 10. 2008 11:54
Hodně věcí nemůžeme předem ovlivnit.

Jízdu s alkoholem v krvi ano. Nikdy jsem tak nejel. Je to úplně něco jiného než chyba při předjíždění nebo nepozornost. Ale nikoho nesoudím, od toho jsou soudy.

0 0
možnosti
EP

Eva_Pallotto

28. 10. 2008 12:11
Re: Hodně věcí nemůžeme předem ovlivnit.

Souhlas.

Bez toho alkoholu by to co píšu vyznělo mnohem líp, elegantněji a přesvědčivěji ... jenže by to nebyla pravda...

Proč se srazila ta první auta, to netuším. Z toho kluka žádný alkohol cítit nebyl...

Ale tak či tak, nemyslela jsem to ani náhodou tak, že by snad bylo v pořádku jezdit pod vlivem alkoholu a až se něco stane pokrčit ramenama a říct: "No, dyť to ta Pallottová psala, svět je komplikovanej, stanou se věci..."   ... to fakt ne.

0 0
možnosti
A

Arth-

28. 10. 2008 11:53
No... je to docela síla.

Vím o čem mluvím...  je to 12 let, co mě z takovýho auta tahali. Ani jsme neřídil, ale stejně to mám na doživotí...  v tý hlavě.

Dlouho jsme měl za to, že jsme to raději přežít neměl...  jako náš řidič (ani on to nezavinil), a dodnes si nejsem úplně jistej, jestli by to nebylo bývalo lepší...

Na druhou starnu - možná si to moc berem! Takovej Antl - opilej zavinil nehodu a lidi si ho zvolili senátorem!

0 0
možnosti
M

Martin5412

28. 10. 2008 18:21
Re: No... je to docela síla.

Zvolil jen obrácený postup, jiní se nejprve nechali zvolit do senátu nebo sněmovny a pak se nachali nachytat opilí. Kavan, Šeich, Béma chytli opilého, když byl ještě starostou Prahy 6.

0 0
možnosti
RK

Radek0075

28. 10. 2008 11:33
Nejhorší je, jak všichni nadávají

na TV Nova a jejich "nechutné" záběry z dopravních nehod. Přitom oni to vysílají proto, aby i ten největší blb pochopil, co se může stát při řízení auta, na vinně je většinou alkohol, rychlá jízda, a pod. Bohužel někteří lidé to zlechčují, jako například autorka. Ne. Já nejezdím pod vlimem alkoholu, věnuji se plně řízení a rozhodně neriskuju  třeba divokou jízdou. Takových je nás naštěstí většina, jinak by naše silnice vypadaly daleko hůř. Když někdo nechápe že má  pod zadkem několik desítek, mnohdy i stovek koní, které ovládá pouze dvěmi pedály a volantem, tak takový člověk si má koupi kolo a neohrožovat zdraví a životy ostatních idí. Jistěže nehodu může zavinit každý z nás. Jenže každý z nás se musí snažit takovým událostem co možná nejvíc zabránit. Od toho jsme chodili do autoškoly, kvůli tomu jsou časté reportáže v TV, kvůli tomu jsou akce typu Kryštof. Jakékoliv omlouvání lidí kteří způsobili dopravní nehodu pod vlivem alkoholu je úplně mimo.

0 0
možnosti
RK

Radek0075

28. 10. 2008 11:33
pokračování

Mimochodem. Byl večírek o kterém jeho účastníci věděli nejspíš dopředu,

také věděli že holdují alkoholu, přesto přijeli autem...... jakpak si

představovali že se dostanou k ránu domů?

0 0
možnosti
JK

jana.krcova

28. 10. 2008 11:01
tak něco podobného

znám z více stran. Jak ze strany toho, kdo nenáviděl za to, že zabil někoho, kdo byl tak blizoučko mému srdci.. Přesně tak, máme my právo soudit? Nemáme, ale vysvětlujte matce, že ten co řídil pod vlivem žije a díky němu ona už nemá syna? Vždy budou dva tábory, ti co budou nenávidět a ti druzí co se snaží chápat a odpustit. Drsný článek Evo, ale připomenula jste mi plno věcí z minulosti. Nicméně já doufám, že už je to opravdu jen minulost. J.

0 0
možnosti
  • Počet článků 151
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8483x
"Dokážu žít s pochybnostmi, nejistotou a neznámem. Určitě je mnohem zajímavější žít s otázkami, na které máme nejistou odpověď, než mít jisté odpovědi, které mohou být nesprávné. Mám jen přibližné odpovědi a různé stupně jistoty o různých věcech. Nejsem si absolutně jistý ničím, o mnoha věcech nic nevím - třeba o tom, zda má vůbec význam se ptát, jaký je smysl života a co taková otázka znamená. Budu o tom chvíli přemýšlet a když na to nepřijdu, budu prostě přemýšlet o něčem jiném. Nemyslím, že je nutné mít na všechno odpověď. Nemám strach z toho něco nevědět, být ztracený v podivném světě, kterému nerozumím a ve kterém nemám přesné určení - protože tak to prostě je, alespoň si to o něm myslím, asi. Nebojím se toho." / Richard P. Feynman/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené blogy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky