Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
F

Fanatic.Dz

29. 10. 2008 10:26
I přes veškerou snahu autorky pravdou zůstává,

že blbec zůstane blbcem ať už se tváří jakkoliv a ať již to je můj kamarád nebo ne. :-/

-

Nechci hodnotit hloubku autorčina intelektu, ale kdo asi tak může tvrdit že blbec vůbec není blbec protože je to můj kamarád?

0 0
možnosti
G

GaryDiver

29. 10. 2008 14:37
Re: I přes veškerou snahu autorky pravdou zůstává,

Hm, jenomže článek je o tom, že jako blbec se občas zachová každej. A jestli ty ne, tak tedy pardon. A to se neomlouvám proto, že bych opravdu věřil, že jsi bez chyby.

Kdysi jsem volal sanitku pánovi o berlích, který  na ulici upadl a zranil se na hlavě (byl chvíli v bezvědomí). Dodnes vidím, jak ho lidé na chodníku téměř překračovali. Bylo tam určitě i hodně takových, co by po požití alkoholu za volant nesedli.

0 0
možnosti
JM

jirijavu

29. 10. 2008 10:24
díky

Díky za čtivý článek. Je potřeba o takových věcech psát a mluvit !

0 0
možnosti
F

Fanatic.Dz

29. 10. 2008 10:27
Re: díky

Jo píšete o nich mluvíte o nich a pak sednete do auta po třech pivech a jen se divíte. Rv;-€Rv

0 0
možnosti
JU

pupkoun

29. 10. 2008 10:20
dobrý až na závěr

taky jsem už párkrát něco na silnici podcenil, překročil rychlost, nepřipoutal se etc. Ale obhajovat (tak jak to děláte v závěru článku) sám sebe ani ostatní to není příliš korektní.

0 0
možnosti
JP

real_goldie

29. 10. 2008 10:04
cernobily

Autorka ma pravdu, svet neni cernobily. Taky nerikam ze sem nikdy nic v zivote nezmastil, nebo nezmastim. Co vim ale jiste nikdy sem neridil auto "pod vlivem" a nikde nebudu. Proste mi riskovani pro tech par stovek co da clovek za taxi nestoji. Kdyby se ty 3 capkove slozili na taxika, tak to asi dopadlo lepsi.

0 0
možnosti
AY

proctonejde

29. 10. 2008 11:56
Re: cernobily

R^

0 0
možnosti
PP

Pouchetty

29. 10. 2008 10:01
Krasny clanek

Silny dlouhy pribeh dnesni doby, ale zhltal jsem ho. Snad jeste typictejsi jsou reakce lidi. Samy svaty, ktery by neridil pod vlivem alkoholu a ty, kteri tak ucinili, by zastrelil na miste. Snad to ani poradne necetli... Ale soudit a odsoudit umi vsichni. V podstate jste to taky psala. Diky!

0 0
možnosti
JP

real_goldie

29. 10. 2008 10:16
Re: Krasny clanek

Vite, v podstate to ze neodsuzujete ty co ridi pod vlivem a vytvarite dojem, ze je to neco normalniho co tu a tam delame vsichni je jednak hodne nebezpecny pro nas vsechny a jednak je to falesne solidarni. Tady si kazdej mysli je jet vozralej domu z diskoteky je ukazka hrdinstvi a svichni ho za to budou obdivovat jako silenyho borce.  Je to ale vpodstate jen nedostatek zodpovednosti  kombinovany s hlouposti.

0 0
možnosti
O

olo

29. 10. 2008 9:02
Někdy je černobílá černobílá.

Mému známěmu se stala podobná věc, akorát ne díky opilosti, ale aroganci. Dostal 2 roky podmínku (ani řidičák mu nesebrali), rok ho dávali dohromady, další dva roky jezdil normálně, a ted už bych si k němu zase nesedl a je jenom otázka času kdy někoho zase zabije.

0 0
možnosti
RK

wertex

29. 10. 2008 8:47
bohuzel

Bohuzel at to byl sebelepsi clovek jel pod vlivem alkoholu. At je to alkohol nebo drogy  tady zadna litost pokud lidi neumi pit at nepijou a pokud pijou a ridi sup s nima do basy a mozna trest ne x2 ale x5. Protoze tyhle joudove ohrozujou ty co si davaj pozor. Je to smutnej clanek a chapu ze pokud clovek dotycneho zna je to tezsi ale proste jel pod vlivem ikdyby to bylo poprve jsou pravidla ktery by se mi meli dodrzovat a alkohol za volantem je zcela jiste jedno z nich. Bohuzel tohle trestame malo - za rizeni pod vlivem by meli byt mnohem tvrdsi tresty ikdyz se nic nestane a "jen" nekoho chyti.

0 0
možnosti
JD

grrrr....

29. 10. 2008 8:46
Taky mám podobnou zkušenost

Naštěstí ten kluk neumřel. Ale co se týče toho článku doporučil bych Vám dennodenní zkušenost ze skupinou mladíčků co si udělali v garážích naproti našeho paneláku tunning club. A každý den si říkám co je větší zlo? Usměvavá tvář uprostřed noci před řvoucím autem nebo... ?

0 0
možnosti
VM

Dědeček Vševěd

29. 10. 2008 8:43
Hezkej článek

Hezkej článek, i když smutnej ... :-(

0 0
možnosti
JV

smet

29. 10. 2008 8:39
ja

ja se jdu prihlasit na NV; nikdy jsem neridil opily, nikdy jsem nemel nehodu, nikdy jsem nedostal pokutu za cokoliv. Jezdim podle predpisu a ridicak mam  cca. 10 let a 700 tis. najeto. Vzdy jedu pripoutany, odpocaty, a delam prestavky. Pokud nekdo nekoho vyboura protoze jel opilej, popr. usnul je to jeho chyba, one je vrah a mel by jako byt potrestan, ap okud figuroval i alkohol, nasobil bych tresty x2.

0 0
možnosti
  • Počet článků 151
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8483x
"Dokážu žít s pochybnostmi, nejistotou a neznámem. Určitě je mnohem zajímavější žít s otázkami, na které máme nejistou odpověď, než mít jisté odpovědi, které mohou být nesprávné. Mám jen přibližné odpovědi a různé stupně jistoty o různých věcech. Nejsem si absolutně jistý ničím, o mnoha věcech nic nevím - třeba o tom, zda má vůbec význam se ptát, jaký je smysl života a co taková otázka znamená. Budu o tom chvíli přemýšlet a když na to nepřijdu, budu prostě přemýšlet o něčem jiném. Nemyslím, že je nutné mít na všechno odpověď. Nemám strach z toho něco nevědět, být ztracený v podivném světě, kterému nerozumím a ve kterém nemám přesné určení - protože tak to prostě je, alespoň si to o něm myslím, asi. Nebojím se toho." / Richard P. Feynman/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené blogy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky