Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

sorbox

2. 7. 2008 13:16
Andělé?

Podle mě andělé existují, ale černé ruce s nimi nesouvisí. Spíše existuji lidé s černými dušemi a pokud z nich někdo vytáhne nějakou tu zlatku, tak to je jenom dobře, bohužel oni většinou ze sebe tahat penízky nenechají, protože to jsou strašné držgrešle. Každopádně tak i tak, jsou to kočičky a králíčci a já sú pořád pejsek ;-D

P.S. V tom videu na trubce v titulcích Režije se píše bez j, ale vzhledem k tomu, že vím, jaká je to "drbačka" znova renderovat video, tak to nechte plavat ;-)

0 0
možnosti
EP

Eva_Pallotto

2. 7. 2008 13:18
Re: Andělé?

Ono i Casting se píše Casting.... :-)

Je to tam schválně.... :-)))))))))

0 0
možnosti
LH

Libor Havlík

2. 7. 2008 12:50
Error

Mně prosím pěkně nefunguje ten odkaz zveřejněný na konci videa (hexaplexa.cz). Co mám dělat? :-(

0 0
možnosti

abrakus

2. 7. 2008 13:01
Re: Error

ani mně ne, Libore ...:-(Rv

0 0
možnosti
I

IggyT

2. 7. 2008 12:50
šarlatáni v evropě

Ano, léčitelé a především ti evropští jsou k ničemu, ještě jsem tu nepotkal nikoho kdo by měl opravdu něco v sobě. Ale rádoby znalci duševního a duchovního života co se tu projevují a popírají jakoukoliv tuto možnost, jsou přesně druhý břeh těch šarlatánů. Jiná věc je hloupost lidí, že pokud se chtějí nechat léčit alternativně, nejsou díky své neznalosti a neinformovanosti v těchto věcech schopni si najít někoho kvalitního. Krom aspektů z přírody kterými se léčit dá a velmi efektivně, kolikrát více než moderní medicína, jsou tu ještě několik tísíc let staré metody založené na evokaci biologických aspektů!

Takže bych nepopíral že to jde, ale spíš se soustředil na to že lidí kteří opravdu umí a ví co dělají, je pár desítek maximálně stovek na planetě.

0 0
možnosti
J

jarod7

2. 7. 2008 12:31
Andělé

Paní a panové, andělé existuji, přinejmenším máme každý svého anděla strážného a to není pohadka pro děti. Pokud mu ovšem svým ateistickým a materialistickým životem neznemožníte jeho ochranu a pomoc. Potom ovšem jako by pro Vás neexistoval. Po smrti budeme chytřejší.

0 0
možnosti
JP

J. Polame

2. 7. 2008 12:38
Re: Andělé

Tak tohle se skoro vyrovna clanku, taky jsem se dost zasmal:-)

0 0
možnosti
K

kion1

2. 7. 2008 12:29
Volič Národní strany

:-)R^

0 0
možnosti
LU

pidla

2. 7. 2008 12:26
Karma,

odpovídám na poslední dvě věty Vašeho parádního článku: Nenadejde ta doba!, bohužel, i když bych to taky mooooc chtěla a štvou mě ty samé věci, jako Vás. A chtěla bych si u Vás objednat seanci, ale předesílám, že ne pro očištění mého anděla , ale na zpevnění břišních svalů/ od smíchu, pro některé/ , díky .;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
EP

Eva_Pallotto

2. 7. 2008 12:55
Re: Karma,

Poskytuje se.

Havelská 4, P1

0 0
možnosti
JN

Hail Eris

2. 7. 2008 12:23
karma

R^R^R^R^R^

0 0
možnosti
JP

J. Polame

2. 7. 2008 12:18
-

Hahaha tak to jsem se teda nasmal, kralickovy Udovi spatne stoji ousko:-) Jinak vzkaz tem co pisou ze samozrejme spousta lecitelu jsou sarlatani ALE oni chodi k tomu co urcite neni a samozrejme sposta veci jsou podvody ALE neco na tom urcite je. Krome vlivu psychiky cloveka na ostatni deni v tele na tom neni vubec nic-proste podvod, nebo hloupost. Kdyby na tom neco bylo....jsou vypsany ceny v radu milionu dolaru na prokazani vlivu homeopatik, na proutkareni atd. Zatim bez viteze. Zajimave ne.

0 0
možnosti
EP

Eva_Pallotto

2. 7. 2008 12:24
Re: -

KONEČNĚ. Já jsem ráda, že Vás to pobavilo, to byl ostatně i účel, i když téma je vlastně ukrutně vážné.

My jsme se doma strašně nasmáli, točili jsme to asi dvě hodiny, protože mi svíčka zhasínala, kamera se vypínala, manželovi se smíchem moc třásla ruka a Uďa byl vzteklej a nechtěl se dát filmovat....

0 0
možnosti
S

Semper2

2. 7. 2008 12:15
Ted´ když máte co jste chtěli...

Velká část léčitelů i astrologů jsou bezpochyby šarlatáni. Ale jsou i vyjímeční např. takový šumavský páter Fr. Ferda ze Sušice. A jak jak ty dobré poznáme ? Vedle nezpochybnitelného efektu jejich práce i podle toho, že zpravidla odmítají peníze a nebo říkají :"dej co můžeš a nedáš-li , nic se neděje..."

Papeže, do toho paní multikulti Pallotto, neplet´te. Svatý stolec má naopak velké zásluhy o léčitelský stav : Když v minulosti některý léčitel /ka zneužíval svých schopností např. k travičství, vraždám a k působení hospodářských škod , skončil před inkvizicí - a ta jej v připadě menšího prohřešku poslala na kající pout´ do Compostelly, nebo (v případě např. vražd a rituálních vražd) vydala světské moci k potrestání na hrdle. Inkvizice se však těmito jevy již 200 let nezabývá. Nuže máte co jste chtěli.

0 0
možnosti
S

Semper2

2. 7. 2008 12:17
Re: Ted´ když máte co jste chtěli...

/Pokračování/ Navíc svaté oficium má nyní mnoho agendy s rozmáhajícím se satanismem v Italii a ve Francii. Velmi se sice zdráhali do toho jít, abyste je Vy multikulti soudruzi, neobvinili ze "středověkého tmářství", ale když italská policie a Carabinieri naléhali, (nevědíc si rady) nebylo možné odmítnout.X:-)

0 0
možnosti
MH

MHHH

2. 7. 2008 11:49
Bezvýhradně souhlasím.

Je to fakt hrůza. Všichni se podivujeme různým zrůdám z Kuřimi a přitom sami dobrovolně přijámáme kecy různých astrologů, léčitelů, numerologů..., které nám (a to je na pováženou) dávkují různé sdělovací prostředky. A někteří nás se jimi nechají ovlivňovat tak, že se třeba bojí pátku třináctého a jiní vyřezávají maso dětem z rukou!

0 0
možnosti
JJ

Jen Já

2. 7. 2008 12:10
Re: Bezvýhradně souhlasím.

Teda jako promiň, já jsem z Kuřimi, ale jako zrůda si teda nepřipadám... ;-( Seš na mne voškivá(ej).... ;-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 151
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8483x
"Dokážu žít s pochybnostmi, nejistotou a neznámem. Určitě je mnohem zajímavější žít s otázkami, na které máme nejistou odpověď, než mít jisté odpovědi, které mohou být nesprávné. Mám jen přibližné odpovědi a různé stupně jistoty o různých věcech. Nejsem si absolutně jistý ničím, o mnoha věcech nic nevím - třeba o tom, zda má vůbec význam se ptát, jaký je smysl života a co taková otázka znamená. Budu o tom chvíli přemýšlet a když na to nepřijdu, budu prostě přemýšlet o něčem jiném. Nemyslím, že je nutné mít na všechno odpověď. Nemám strach z toho něco nevědět, být ztracený v podivném světě, kterému nerozumím a ve kterém nemám přesné určení - protože tak to prostě je, alespoň si to o něm myslím, asi. Nebojím se toho." / Richard P. Feynman/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené blogy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky