Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pepan A2

8. 1. 2008 9:30
Zkuste se zamyslet, co má u nás největší odbyt.

Je to bulvár. Většinu lidí zajímá, kdo s kým spí, kdo se s kým soudí, kdo komu nafackoval. MYslím tím samozřejmě "celebrity". Nějaký rozhovor s člověkem, kterého nepropírá bulvár, nechává naši veřejnost chladnou. Proto se bude český člověk rozčilovat i kvůli třiceti korunám,které zaplatí u lékaře. Že za měsíc nechá v hospodě třeba stokrát víc, protože postupně tvrdě zdražují cigarety a chlast, to už mu připadá normální. A vovovovo tom to je.

0 0
možnosti

kundros

8. 1. 2008 9:26
Chybka :)

Máte tam chybku

...že se ve yprávách...

Karma+

A doufám, že v brzké době budeme "společně" něco vařit ;-)

0 0
možnosti

CHYREN

8. 1. 2008 8:04
Sluší ti to,když..

jsi naštvaná.:-)Já taky..,ale na druhou stranu BBC není CNN.

0 0
možnosti

Tobi

8. 1. 2008 10:45
Re: Sluší ti to,když..

Ano, ono je na tom CNN ještě mnohem hůř...

0 0
možnosti

auau

8. 1. 2008 8:02
Tisk potřebuje zájem veřejnosti

 ;-Dstejně jako ostatní média a jde o prachy, tak se přece musí vybírat, co psát.

0 0
možnosti

petr stursa

8. 1. 2008 7:44
BBC nema

smysl brat jako normalni stanici. Videla jste treba, jak jejich reporterka brecela v primem prenosu, kdyz Arafata odvazel vrtulnik?

O tom, ze poslanci europarlamentu protestovali proti Lisabonske smlouve a chteli referendum nepadlo v mediich ani slovo. A ze to byla docela mela, sehrat se to u nas v parlamentu, tak je to nekolik dni hlavnim nametem zprav.

0 0
možnosti
  • Počet článků 151
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8483x
"Dokážu žít s pochybnostmi, nejistotou a neznámem. Určitě je mnohem zajímavější žít s otázkami, na které máme nejistou odpověď, než mít jisté odpovědi, které mohou být nesprávné. Mám jen přibližné odpovědi a různé stupně jistoty o různých věcech. Nejsem si absolutně jistý ničím, o mnoha věcech nic nevím - třeba o tom, zda má vůbec význam se ptát, jaký je smysl života a co taková otázka znamená. Budu o tom chvíli přemýšlet a když na to nepřijdu, budu prostě přemýšlet o něčem jiném. Nemyslím, že je nutné mít na všechno odpověď. Nemám strach z toho něco nevědět, být ztracený v podivném světě, kterému nerozumím a ve kterém nemám přesné určení - protože tak to prostě je, alespoň si to o něm myslím, asi. Nebojím se toho." / Richard P. Feynman/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené blogy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky