Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Martin Hinner

23. 11. 2007 11:28
Zlata vyjimka

No vidite ... a toto je presne to, co me tady v CR neskutecne vytaci. MHD sice nejezdim, nicmene krome toho, ze vetsinou NEmuzu, nebo je mi opravdu odporne jet vedle homelessaka, nebo pani co se nemyla tyden, je jednim z duvodu i to, ze i kdyz uz bych usetril nejaky cas, spatne se schani listek.

Takhle by se mely vylepsit i urady: socialka uz roky pry provozuje system elektronickeho predavani dat, ale nikdo nevi jak vlastne to presne funguje. Na vydani zivnosti se obehnou 4 urady ... na zalozeni firmy jeste dalsi 3 navic. atd.

Ty ridicaky jsou uz jen fraska.

0 0
možnosti

Alfred

23. 11. 2007 8:44
Kterýže to úřad

argumentoval tím, že by to nešlo, protože  lidi jsou příliš hloupí na to, aby žádost dokázali vyplnit bezchybně? Navrhuji ten úřad zrušit pro přílišnou, v tomto případě prokázanou blbost úředníků tam zaměstnaných.

0 0
možnosti

Tomáš Marný

23. 11. 2007 12:55
Re: Kterýže to úřad

O tom, co je dobře nebo špatně vyplněno, rozhoduje úřad. Tak třeba ve formuláři o příjmech, který se přikládal k přídavkům na děti, musely být kolonky u příjmů, které člověk neměl, proškrtnuté. Inteligent by řekl, že pokud člověk do kolonky nic nevyplnil, ten příjem neměl. Úřednice byla jiného názoru a neproškrtanou žádost, kterou jsem poslal poštou, mně vrátila doporučeně na doručenku zpět.

Takže po této zkušenosti jsem žádosti doručoval osobně, úřednici firemní propisku předhodil a žádost mně byla na místě zkontrolována...

0 0
možnosti

Alfred

23. 11. 2007 8:40
Wow!

Tak v Praze, matičce stověžaté, nelze zakoupiti jízdenky u řidiče? A já myslel, že Praha je ve všem vpředu! No tohle!

0 0
možnosti
  • Počet článků 151
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8483x
"Dokážu žít s pochybnostmi, nejistotou a neznámem. Určitě je mnohem zajímavější žít s otázkami, na které máme nejistou odpověď, než mít jisté odpovědi, které mohou být nesprávné. Mám jen přibližné odpovědi a různé stupně jistoty o různých věcech. Nejsem si absolutně jistý ničím, o mnoha věcech nic nevím - třeba o tom, zda má vůbec význam se ptát, jaký je smysl života a co taková otázka znamená. Budu o tom chvíli přemýšlet a když na to nepřijdu, budu prostě přemýšlet o něčem jiném. Nemyslím, že je nutné mít na všechno odpověď. Nemám strach z toho něco nevědět, být ztracený v podivném světě, kterému nerozumím a ve kterém nemám přesné určení - protože tak to prostě je, alespoň si to o něm myslím, asi. Nebojím se toho." / Richard P. Feynman/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené blogy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky