Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KK

Karel Kříž

19. 11. 2007 7:20
Oběma diskutujícím stranám

Kacířsky přiznávám, že Vás čtu a většinou se mi Vaše články líbí. Paní Eva na to jde malinko vice přes poetiku a bez vyhledávání kontroverzních temat, zatímco pan Ross se nebojí použít sem tam nějaké prdele a provokace je jeho druhé jméno. Myslím, že obojí do bolggu patří, oba mají vysokou čtenost, vysoké karmy. Zkuste vynechat vzájemnou antipatii a emoce a dojdete k závěru, že oba to děláte dobře, jelikož dokážete lidi ke čtení přitáhnout a o to přeci jde především. Přes všechno, co zde v diskusi zaznělo myslím, že máte hodně společného. Na kafe spolu asi nikdy nepůjdete, ale pro blogování v ČR jsou obě Vaše jména důležitá. Takže neblbněte a setřete válečné barvy. Dle Vaší publikační činnosti jste oba lidé inteigentní, i když každý s jiným pohledem na svět, takže paní Eva by mohla připusti, že smazání 3 blogů na i-dnes není úplně košér a pan Ross by zase měl začít povolovat diskuse a přestat o 95 % Čechů tvrdit, že jsou odpad. Poté bude svobodě slova učiněno za dost, což je hlavní. 

0 0
možnosti

Eva Pallotto

19. 11. 2007 9:57
Re: Oběma diskutujícím stranám

Milý Karle,

děkuji Vám za civilizovaný, rozumný příspěvek. Jak ráda bych s Vámi souhlasila! Ve většině "konfliktů" je skutečně dobré ustoupit malonko stranou a podívat se na věc s chladnou hlavou a bez emocí. Smazat válečné barvy? Problém je, že já nejsem ve válce. Tím méně s pane Hedvickem.

Celý problém je právě o svobodě slova a o tom, co svoboda slova znamená, kdo komu ji garantuje. - ovšem to je můj problém, věc ze které vychází můj osobní NÁZOR. A ten jsem, obávám se nezměnila, i když nad věcí v posledních dnech hodně přemýšlím.

Pokud se redakce nějakého časopisu rozhodne nespolupracovat s autorem, kterého není schopna udržet v mezích českých zákonů, je to cenzura? Je onen autor omezen ve svých lidských právech? Nemyslím. Navíc takové rozhodnutí je jen a jen na redakci - ta může čelit nařčení z neobjektivity, zaujatosti apod..... ovšem jen v případě, pokud by články onoho autora nebyly v rozporu s českými zákony a pokud by redakce nezveřejňovala kontroverzní texty jiných autorů.

0 0
možnosti

Repić

18. 11. 2007 23:40
Nejen tady

Nejen tady pan Hedvíček postuje své bludy. Již i na lidovkách. Poslal jsem jim zatím jeden e-mail s kým mají tu čest, byly v něm odkazy na to, proč Rostíkovi zrušili blogy jinde.... Doufám že jsem komunista rostíku větší než Felix Dzeržinskij :-)

0 0
možnosti

Ross Hedvicek

17. 11. 2007 19:34
Zastavte pomlouvani Hedvicka!

Ano, Jano! Zastavte pomlouvani Hedvicka!

0 0
možnosti

Podvratak

20. 11. 2007 15:58
Re: Zastavte pomlouvani Hedvicka!

Hedvicku, zastav pomlouvani vsech ostatnich a oni pak nejspis zastavi pomlouvani tebe. to je to tak tezky pochopit?!! nekdo holt zustane natvrdlej celej zivot. ty jsi jeden z nich.. vis co se rika - jak se do lesa vola, tak se z lesa ozyva.. tys to cely zacal..

0 0
možnosti

Jana

17. 11. 2007 19:11
Zase ten Hedvicek?

Bohužel, ještě neexistují zákony, které by udělaly na internetu trochu pořádek. Evidentní šílenci tady mohou urážet a pomlouvat zcela beztrestně.

Na můj oblíbený server chodí jeden takový taky, ale podle Hedvicka je to úplný čajíček.

0 0
možnosti

Amadeus

17. 11. 2007 8:13
Hanba

To, ze vymahatelnost prava je na internete problematicka nezamena, ze co je zakonne bude urcovat kdejaky truhlik.

Na rozhodovanie co je a co nie porusenim zakona je kompetentny súd. Platit to tak uz storocia vo vsetkych aspon trochu vyspelych spolocnostiach, a dojmy nejakeho truhlika o tom co je zakonne su irelevantne.

Preto je tato cenzura hanebna, a dielom svojvoly, cloveka bez ucty k zakonu a zakladnym slobodam.

Nie zeby sme na tom na slovensku boli nejako zvlast dobre, ale mam pocit, ze v slobode slova je CR na tom horsie ako SR.

0 0
možnosti

Naďa Straková

19. 11. 2007 10:10
Re: Hanba

Freedom House každý rok vytváří žebříček občanských svobod, včetně svobody slova. V posldním se ČR umístila na 29. místě, Slovensko na 33. Nezlobte se, ale já budu asi spíše věříti jim, než vám.

http://www.freedomhouse.org/uploads/fop/2007/pfscharts.pdf

0 0
možnosti

Miroslav Václavek

16. 11. 2007 19:35
Problematické blogy - buržoazní deformace

Když psát tak jen vodcamcať až pocamcať. To by tak scházelo kdyby si každý psal co chce. To přece není žádná demogracyje ale tento - rozvrat.

0 0
možnosti

Amadeus

17. 11. 2007 8:16
Re: Problematické blogy - buržoazní deformace

Kritika ano. Ale vocať - pocať. Aby se nám to nevylilo z těch břehů.

0 0
možnosti

Ross Hedvicek

16. 11. 2007 18:43
Fotka na mem blogu...

K otazce proc je fotka Evy Pallotto na mem blogu: Fotografie je od okamziku kdy se na tomto blogu objevila "public domain", neni tedy copyrighted. A i tak je pouzita pouze coby ilustrace.  Kdyz jsme byli jeste ve veku, kdy nas takovyhle holky zajimaly (uz je to dlouho) tak jsme s klukama meli takove kategorie: "moc hubena", "moc tlusta", "moc zrzava", "moc/malo prsata". Eva Pallotto by pasovala do krabicky "pekna, ale blllbaaaa"  Omlouvam se ze nemuzu poslouzit "zensky atraktivni" historkou o ztrate pannnnestvi pod broskvoni... to bylo lame, pani P. V

0 0
možnosti

Eva Pallotto

16. 11. 2007 19:26
Re: Fotka na mem blogu...

To je skutečně velmi zajímavé zdůvodnění. Koukám, že  máte mezírky ve vícero  oblastech práva.  Nevadí, nikdo učený z nebe nespadl.

Jinak - je mi  Vás líto, a tak bych Vám chtěla pomoci. Myslím, že by Vaše problémy s pocitem nedostatečnosti mohl vyřešit tento přípravek: http://herbalmeds.co.nz/images/goatweed_01.jpg

0 0
možnosti

Miroslav Václavek

16. 11. 2007 17:18
Když někdo skutečně bezvýznamný

jako je autorka tohoto blogu chce napsat něco co je nad rámec broskvoní, tělesných rozměrů a ztráty pelu pak to zákonitě MUSÍ dopadnout touto křečí - kdyby se tomu alespoň dalo smát, ale ony ty formulace jsou natolik totalitní, že mě napadá, že musí být nějaká hlubší souvislost s tím, že tato autorka natolik čtena, ono se to musí čtenářům asi líbit :-)

0 0
možnosti

hestroy

16. 11. 2007 16:33
Milan Neanonymni idnes exblogger

Mně se líbí, jak je ten blázen zapšklej... Hedvíčku, alias Milane, dej už pokoj. Na takovýho starýho zapšklýho dědka není nikdo zvědavej, ty spamere, jeden brejlatej...(Y)

0 0
možnosti

Krebs

16. 11. 2007 12:26
Hedvicek

Ze si s tim smradem vubec spinite ruce madam. Na Hedvicka plati pouze klystyr a vyprask gumovou hadici.

0 0
možnosti

Miroslav Václavek

16. 11. 2007 17:19
Re: Hedvicek

vzrušil ses u toho? :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 151
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8483x
"Dokážu žít s pochybnostmi, nejistotou a neznámem. Určitě je mnohem zajímavější žít s otázkami, na které máme nejistou odpověď, než mít jisté odpovědi, které mohou být nesprávné. Mám jen přibližné odpovědi a různé stupně jistoty o různých věcech. Nejsem si absolutně jistý ničím, o mnoha věcech nic nevím - třeba o tom, zda má vůbec význam se ptát, jaký je smysl života a co taková otázka znamená. Budu o tom chvíli přemýšlet a když na to nepřijdu, budu prostě přemýšlet o něčem jiném. Nemyslím, že je nutné mít na všechno odpověď. Nemám strach z toho něco nevědět, být ztracený v podivném světě, kterému nerozumím a ve kterém nemám přesné určení - protože tak to prostě je, alespoň si to o něm myslím, asi. Nebojím se toho." / Richard P. Feynman/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené blogy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky