Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kytt

5. 9. 2010 1:11
jj

Jo, tak tohle jste asi trefila přesně a tak nějak mi mluvíte z duše, dokonce tu někde mám rozepsané něco podobného, akorát že jsem ten den zrovna neměla den na psaní a hezká slovíčka, tak to zůstalo v archivu. Každopádně jak jste to dala do souvislosti s LUI mi přijde trochu úsměvné, vezmeme-li v potaz, že právě ten hodnej kluk šéfredaktor udělal přesně to, co popisujete, totiž chtěl na kameru slyšet jasný názor a zařazení člověka do škatule. No, nepovedlo se, ten člověk to odnesl, zatímco šéfredaktor šéfuje dál, aniž by ovšem měl šanci po téhle sebeprezentaci cokoliv změnit ve prospěch jím zastupované minority. Nádchy neušel, jak se říká, a jako člověka co se médii zabývá mě vytočil do vývrtky, že jsem si říkala, jestli je něco takovýho vůbec možný. Ale je a buďme rádi, že něco takového máme, aspoň se máme z čeho poučit. Konkrétní příklady jsou vždycky funkčnější, to už mu snad došlo, když už se on a jeho plátek jedním takovým stali. No, dost krav*n. :) Radši nemít názor, že? :)

0 0
možnosti
ML

marlow

5. 9. 2010 0:45
Vynikajici clanek

Myslim ze podstatny je duvod proc nekdo neco pise. Pokud chce jen vykricet zlobu a frustraci je uplne jedno na co se zameri a cim se zastiti. Diky ze pisete.

0 0
možnosti

oldiess

4. 9. 2010 23:56
Tak jste se bez té pointy vyrovnala pro teď jedné kolegyni

Kterou v dnešních Lidovkách jmenovali v článku o blogování s tím, že se umí úplně ke všemu vyjádřit se znalostí věci v 800 slovech, aniž by při tom něco řekla.;-D

0 0
možnosti
I

ivabublan

4. 9. 2010 23:37
Ten nadhled,

s jakym jste psala clanek, je impozantni!

Karma!

0 0
možnosti
FF

fioman

4. 9. 2010 23:36
To je zrada, Evo!

Člověk si dá tu práci a přečte si Váš článek a na konci zjistí, že je to bez pointy! ;-O No, alespoň, že ten hezký večer jste nám popřála. S pozdravem Filip Fuchs, bloger. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 151
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8483x
"Dokážu žít s pochybnostmi, nejistotou a neznámem. Určitě je mnohem zajímavější žít s otázkami, na které máme nejistou odpověď, než mít jisté odpovědi, které mohou být nesprávné. Mám jen přibližné odpovědi a různé stupně jistoty o různých věcech. Nejsem si absolutně jistý ničím, o mnoha věcech nic nevím - třeba o tom, zda má vůbec význam se ptát, jaký je smysl života a co taková otázka znamená. Budu o tom chvíli přemýšlet a když na to nepřijdu, budu prostě přemýšlet o něčem jiném. Nemyslím, že je nutné mít na všechno odpověď. Nemám strach z toho něco nevědět, být ztracený v podivném světě, kterému nerozumím a ve kterém nemám přesné určení - protože tak to prostě je, alespoň si to o něm myslím, asi. Nebojím se toho." / Richard P. Feynman/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené blogy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky