Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

marty.rock

21. 8. 2010 10:29
...

šKODA,ŽE TAKHLE NEPŘEMÝŠLELI VAŠI RODIČE.

0 0
možnosti
M

moravan.sk

14. 12. 2008 19:00
no co?

Ještě se nechceš rozmnožovat?

0 0
možnosti
DT

atvar

15. 9. 2008 14:59
Čest všem bojovníkům, kteří si dělají blogy na idnes

a vystavují se té strašné lúze, co si vylévá žluč nejradši právě na někoho, kdo píše normálně a slušně.

Evidentně nikoho nenapadlo, že důvody pro bezdětnost mohou být opravdu různé, jak se píše v článku, včetně třeba vysokých zdravotních rizik u matky nebo u dítěte.

0 0
možnosti
T

tos42

11. 9. 2008 9:42
Trochu jiný pohled...

Všichni tu mluvíte o svobodné volbě, máte pravdu. Na druhé straně, asi souhlasíte, že národ/stát by neměl vymírat, pokud nejste nihilisté. Jak to zajistit v moderní době, která je orientovaná na spotřebu a užívání si? No něco málo zmůže vláda různými pobídkami a pdporou, více zmůže náboženství, které je ale v naší zemi v nelibosti (což o to, právem). Nejvíce asi zmůže biologická potřeba "mít dítě". Ještě bych chtěl na pravou míru uvést výrok "nemám dítě, však to společnosti vynahrazuji jinak, např. vyšším příjmem = vyššími daněmi". To není pravda. Matematicky budou vaše geny za několik generací v tisíci lidech - vašich potomcích. Tolik peněz jako oni teď jistě nevyděláváte. Za druhé - vydělávat peníze a něco budovat bez toho, že k tomu majetku "vyrobíte" i jejich budoucí uživatele je k ničemu, majetek bez lidí není nic... stejně jako Země bez života není domov :-)

0 0
možnosti
LS

luki

18. 9. 2008 14:41
Re: Trochu jiný pohled...

A také správný pohled...R^R^R^

0 0
možnosti

mokikin

10. 9. 2008 14:54
Zazil jsem neco podobneho

Je mi 28, diky nahodnemu rozhovoru s jednim vericim clovekem, jsem se dozvedel, ze jsem naprosto zbytecny a ze jsem jako opice na strome, protoze se momentalne nechci rozmnozovat.

Sam mi tvrdil ze jiz ma 4 deti, pracuje jako delnik a tak tak je uzivi...

Hodil jsem to za hlavu se slovy - "Ja si narozdil o te opice dokazi uvedomit, jestli deti chci mit nebo ne"....

Tak asi tak... :)

0 0
možnosti
SB

Lotras

10. 9. 2008 12:40
Ale Evičko u Joch si dejte pozor na waterboarding

...ktery podporuje z ucty ke starym krestanským hodnotám a jeho prováděním cirkví ve stredověku...bud muzete byt nalejvana vodou nebo opekana , nebo oboji...tak pozor...ženy nesmí Jochovi odporovat....

0 0
možnosti
JP

Ginny

9. 9. 2008 16:33
Další blog na podobné téma

Myslím, že dobře to rozhrábl pan Urban v tomto blogu:

http://blog2.idnes.cz/diskuse.asp?iddiskuse=A080909_49252_blogidnes

0 0
možnosti
JP

Ginny

9. 9. 2008 16:35
Re: Další blog na podobné téma

Pardon, omylem jsem tam dala adresu diskuze:

http://urban.blog.idnes.cz/c/49252/Proc-Evropane-nemaji-deti-Chudoba-neni-tolerovana.html

0 0
možnosti
PH

Paní Semtamťuková

9. 9. 2008 15:05
boha, co se to tady řeší?

Ať si každý zařídí svůj život tak, jak mu to vyhovuje. To je toho, že paní nechce děti. Věřím, že dokáže i tak společnosti přinést mnoho užitečného (což my tady v diskuzi asi těžko objektivně posoudíme, ale jsem životní optimista...).

To je nějaká česká úchylka diktovat druhým, jak mají žít, nebo co jako???? 8-o

0 0
možnosti
HJ

Helena J.

17. 10. 2008 7:19
Re: boha, co se to tady řeší?

Ano, konečně nějaký zdravý názor.

Bohužel, zaprděná česká dolina je plná lidí, kteří mají pocit, že mají nárok žvatlat do cizí bezdětnosti. No, konstatuji jen to, že těmto lidem bych děti odebrala do ústavní péče, protože očividně ještě nedospěli.

0 0
možnosti
T

tos42

9. 9. 2008 14:51
Starejme se o svy...

Starejme se o svý, to je přesně vaše heslo. Individualismus nade vše. Nic proti, jen bych rád podotknul, že tato vymoženost moderního světa je přístupná pouze tam, kde je bohatství a demokracie.  Máte pravdu, že nikdo nemá právo vám nařizovat abyste měla děti. Neco jiného je si o vás myslet svoje, protože kdyby takto sobecky uvažoval každý, tak lidstvo vyhyne... no nic tak hrozného by se ale nestalo, takže jsem na vaší straně :-)

0 0
možnosti
VH

cvlad

9. 9. 2008 14:41
Narozdíl od Vás.

Já souhlasím spíš s autorem článku na který jste Vy reagovala.Přesto jsem si Váš článek se zájmem přečetl,musím se ale přiznat ,že jak jste sama přiznala trochu tu reakci přehánite.Přesto si myslím,že Váš blog je jeden z nejlepších který tady je i když se nedá říci ,žě bych s Vámi souhlasil ve většině Vašich příspěvků.Děkuji.

0 0
možnosti
  • Počet článků 151
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8483x
"Dokážu žít s pochybnostmi, nejistotou a neznámem. Určitě je mnohem zajímavější žít s otázkami, na které máme nejistou odpověď, než mít jisté odpovědi, které mohou být nesprávné. Mám jen přibližné odpovědi a různé stupně jistoty o různých věcech. Nejsem si absolutně jistý ničím, o mnoha věcech nic nevím - třeba o tom, zda má vůbec význam se ptát, jaký je smysl života a co taková otázka znamená. Budu o tom chvíli přemýšlet a když na to nepřijdu, budu prostě přemýšlet o něčem jiném. Nemyslím, že je nutné mít na všechno odpověď. Nemám strach z toho něco nevědět, být ztracený v podivném světě, kterému nerozumím a ve kterém nemám přesné určení - protože tak to prostě je, alespoň si to o něm myslím, asi. Nebojím se toho." / Richard P. Feynman/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené blogy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky