Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Brundi

22. 11. 2007 14:58
Repa

Tak s tou repou nevim, nevim... Nesnasim ji a zaznamenam i stopove mnozstvi stavy v cemkoliv... :-(

0 0
možnosti

Vagabundinha

21. 11. 2007 21:11
Rýže

Můj tip na skvělou rýži: Přidejte do ní při vaření trochu rozmarýnu (může být čerstvý i sušený). Je to božská chuť. Taky dávám lněná semínka.

0 0
možnosti

nyny.

21. 11. 2007 16:03
chvála podvodnicím

karmička, nikdy jsem nepochopila, co extchýně dělala při přípravě nedělního oběda od 7,30 do 12,00 při stálém šuchtání po kuchyni, já měla to samé za dvě hoďky včetně toho sledování čehokoliv..kniha, časopis... A naprostý souhlas, náhražky se poznají, margarínem počínaje, odtučněným mlékem konče ...akorát tedy ty mražené brambory mi taky nejdou do hlavy  ...karmiceR^

0 0
možnosti

Eva Pallotto

21. 11. 2007 16:59
Re: chvála podvodnicím

Klíd... copak takový bramborový hranolky chutnají sladce? Nechutnají.  :-)))

Sladce chutná pouze brambora přemrzlá ve sklepě, to když je z ní taková ta nechutná bláťavost.  Schválně si to zkuste. Když se prudce zmrazí v mrazáku a pak použije zmrzlá, chutná úplně normálně.  Já, stará chuťosnobka, bych zkažený brambory nejedla.

:-))) Hezkej den a díky, EP

0 0
možnosti

baskeťák

21. 11. 2007 15:51
zvírazňující ?!?!?

Pallotto, to bolí víc než mraženou růžičkovou kapustou do hlavy ! 

0 0
možnosti

Pepan A2

21. 11. 2007 16:20
Re: zvírazňující ?!?!?

Buďte trošku tolerantní. Překlep se stane jedne dvě. (Mezi námi růžičková kapusta ení to pravé. Zkuste to kedlubnem Gigantem. To je to pravé ořechové.);-D

0 0
možnosti

donekonečnasetáhnoucí

21. 11. 2007 13:55
,.

Našel jsem tam akorát jeden "švindlík" a to jsou polotovary, jinak vše ostatní je napvosto noumávní.:-)

0 0
možnosti

NaďaD

21. 11. 2007 13:50
Opravdu

vynikající povídání, mám hned lepší náladu.:-)R^;-D

0 0
možnosti

Barry Goldwater

21. 11. 2007 13:07
Palloto na Hrad!!!

0 0
možnosti

CHYREN

21. 11. 2007 13:24
Re: Palloto na Hrad!!!

jedině se mnou..;-) a koupíme si ruskou Dmatrjošku.[>-];-D

0 0
možnosti

Hana Dvořáková

21. 11. 2007 11:05
Také karmuji

Takový milý hebký článek,těším se na nějaký recept.Jsem taky podvodnice,manžel je starý poctivý jedlík,takže ho nechávám žít v sladké nevědomosti.Dodnes si myslí,že řízky smažím poctivě na sádle,kuře peču pod tlustou vrsvou másla a v bramborovém salátu je jen ta najsprávnější majonéza. Cha cha,nikdy stejně nic nepoznal.A já si šetřím svůj žlučníček.

0 0
možnosti

Honza Urban

21. 11. 2007 10:57
vady na kráse

Červená řepa není bez chuti a zamrazené brambory hnusně zesládnou

0 0
možnosti

Eva Pallotto

21. 11. 2007 11:52
Re: vady na kráse

Čerstvá červená řepa v množství několik polévkových lžic v hrnci omáčky skutečně parádu nadělá a chuť neovlivní. Zmrazené brambory nerozmrazuju, házím je do jídel zmražené. A mám s tím fakt dobré zkušenosti.  Nasládlé brambory skutečně nejsou nic moc - nejedná-li se o yam, neboli bramboru oranžovou a sladkou, mojí oblíbenou. Nepřekonatelná do pečiva.

0 0
možnosti

Koksujte karbohydráty

21. 11. 2007 10:53
***

proč vadí glutamát? Čínani ho jedí stovky let.

0 0
možnosti

Eva Pallotto

21. 11. 2007 11:49
Re: ***

No jednak proto, že nejsme Číňani, druhak proto, že jeho chuť upřímně nenávidím a třeťak proto, že se jím maskuje nevalná kvalita ostatních surovin... :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 151
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8483x
"Dokážu žít s pochybnostmi, nejistotou a neznámem. Určitě je mnohem zajímavější žít s otázkami, na které máme nejistou odpověď, než mít jisté odpovědi, které mohou být nesprávné. Mám jen přibližné odpovědi a různé stupně jistoty o různých věcech. Nejsem si absolutně jistý ničím, o mnoha věcech nic nevím - třeba o tom, zda má vůbec význam se ptát, jaký je smysl života a co taková otázka znamená. Budu o tom chvíli přemýšlet a když na to nepřijdu, budu prostě přemýšlet o něčem jiném. Nemyslím, že je nutné mít na všechno odpověď. Nemám strach z toho něco nevědět, být ztracený v podivném světě, kterému nerozumím a ve kterém nemám přesné určení - protože tak to prostě je, alespoň si to o něm myslím, asi. Nebojím se toho." / Richard P. Feynman/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené blogy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky