Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
4ZP

4x zabanovany Pusher

31. 3. 2011 13:00
Klobouk dolu

kazdy clovek vi, ze ono "scitani" je k nicemu. Malokdo to rekne nahlas. Poklona.

0 0
možnosti
JJ

1888

18. 3. 2011 0:55
Zemi pry obchazi

plno nepravych scitacich komisaru. Zeptal jsem se tedy inspektorky jak se jmenuje predseda statistickeho uradu. Ona mi sdelila ze se o takove veci nezajima. Hned jsem k ni pojal plnou duveru.   Sdelila mi ze jeji tchyne ma  obavy, ze si vsechny uvedene udaje prijde nekdo zkontrolovat. Ona ji ale uklidnila, ze neco takoveho nepripada v uvahu, protoze by to statisticky urad financne zrujnovalo. Pri vyplnovani jsem uz byl klidny.

0 0
možnosti
T

tanto

17. 3. 2011 21:49
sčítání ovcí

Dobrý den,prostudování některých textů na webu mě vedlo k emotivní nepředloženosti a inspektorku ,která se dostavila o den dříve než napsala ,jsem odmítl, a bylo to.Vůbec mě to netěší.No, není mi s toho právě nejlíp.Spíš mi vadí,že jsem se nechal ovlivnit a jednaj pod vlivem emocí.Došel jsem k tomu,že bojovat proti monstru systému jde pouze  bojem neustálého osvobozování vlastního myšlení a úsudku.A ještě jedna věc:žít vlastní život je důležitější než bojovat proti větrným mlýnům.Avšak, to je  skutečnost na kterou všichni utlačitelé spoléhají:že chceme klid i za cenu nadvlády.Všichni lidé nadávají na sčítání, a všichni to vyplní.Když ,ale vím co se děje ve světě ,připadá mi to jako prkotina.Podívejte se na dokument:Válka kterou nevidíte.lze vidět na dokumentární tv.A čtěte inespravy.sk. Tanto

0 0
možnosti
JJ

1888

18. 3. 2011 1:30
Re: sčítání ovcí

Scitani lidu by si nikdo nemel plest se scitanim ovci, ktere saha do nejstarsiho davnoveku a uzce souvisi se vznikem matematiky. Pasaci pouzivali tzv. zarezovou ciselnou soustavu. Jedna ovce rovna se jeden zarec na pasakove holi. Tato ciselna soustava prezila mnoho tisicileti a dodnes se pravidelne uziva ve forme carek na tacku  k pocitani vypitych.   Oproti jinym umelym ciselnym soustavam ma tu vyhodu, ze  prehledna i po desatem pivu. Jelikoz jsou pasaci primymi predchudci dnesnich scitacich komisaru, zdalo by se tedy ze jejich nejprirozenejsi pojmenovani by bylo  pro ne  pasaci. K tomu  z nejakeho neznameho duvodu nedoslo coz je velka  skoda.

0 0
možnosti
B

Belisana

16. 3. 2011 2:35
ok

kdyz tak cvaknu tu pokutu. taky se mi to ale vubec, vubec nelibi.

chteji vedet kolik nas je? to mohli zjistit u dorucovani formularu. kolik vas je? 2? Ok, pisu si 2 a hezky den :)

0 0
možnosti
RB

satyricon

11. 3. 2011 17:07
Karma

a souhlas

0 0
možnosti
PH

NERATHRATHA

10. 3. 2011 15:09
Text mailu na info@scitani.cz

Dobrý den ,dodržování pravidel platí pro všechny , nebo se

snad pletu ? A pokuta až 10 000 Kč je jen pro občany ? Nebo jde o vyhrožování či

zastrašování - jako za komunistů ?15.45-18.00=120 min. ???Přeji hezký den !!! Podle téměř nečitelného čísla

komisaře určitě poznáte , kde k porušení pravidel došlo a kde to také bude včas

napraveno !

0 0
možnosti
JJ

1888

18. 3. 2011 1:03
Re: Text mailu na info@scitani.cz

Statni organy berou pouze  penezni  pokuty. Kdyz jsem kdysi navrhoval urednici na bernaku, ze si to radsi odsedim nechtela o tom ani slyset. Nikdo kdo neni bezdomovec si pred nimi nemuze byt jisty. Proto  je  u nas tolik bezdomovcu. Urady ale dobre vedi ze bezdomovectvi neni zdaleka pro kazdeho.  Ja se  v noci klepu pod perinou pri devatenacti stupnich nad nulou. Takove jako ja maji urady v hrsti.

0 0
možnosti
PJ

pepa játro

10. 3. 2011 14:58
ehm

amen sestro. neni co dodat. kromě:

KARMA ++++++++!

0 0
možnosti
K

KKaty

10. 3. 2011 13:53
Mam dotaz, zatim tady, treba se preptam i jinde,

ale dotazniky jsou vyplneny, i za dcery, 2 a 4 roky, ale vyplnila jsem je jednou jedinou vetou, a to: 

K  dohledani na katastralnim, financnim, stabebnim urade, na matrice. U dcer viz. matka. Soukromy majetek je pouze nase vec. Podpis.

Je to pravdive, nic nezamlcuji, vse maji k dispozici. Muzou me i tak pokutovat? Jinak ale vplnovat nehodlam a nebudu.

A pokuta se vztahuje jedna na celou domacnost nebo na kazdeho, tzn. i na kojence?

0 0
možnosti
VS

Astaroth

10. 3. 2011 15:06
Re: Mam dotaz, zatim tady, treba se preptam i jinde,

Vzhledem k tomu, ze k datum samotnym se da dostat az po proklamovane "anonymizaci", kdy nejde zpetne dohledat dotycneho, je pokuta za vyplneni spatne, nebo nevyplneni z principu nemozna. Jejim udelenim by porusili co ted tak nahlas vytrubuji. Pokuta je mozna jen za neodevzdani ci dokonce neprijeti.

0 0
možnosti
S

SENDIC

9. 3. 2011 16:49
je to tunel

O nesmyslnosti sčítání by bylo možné napsat celou story. Je pravdou, že za tuto hloupost nemůže primárně tato vláda, ale vláda, která zde byla před ní. Zřejmě si kdosi přihrál "malou domů". Nicméně tato vláda, když se honosí názvy jež hrubě porušuje, alespoň mohla změnou zákona zrušit nesmyslné nařízení. Pak by jí, na rozdíl za většinu jejích kroků, tleskali snad všichni. Odvolávka některých hloupých panáků na nařízení EU je značně lživá. Stačí si přečíst příslušnou vyhlášku EU viz: http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=CELEX:32008R0763:CS:NOT

a zejména bod4. Tady se jasně mluví o tom, že sběr dat metodou sčítání je pouze jednou možnou metodou. Víme, že všechny potřebné údaje v aktualizovaných verzích jsou v registrech státu. Bohužel však při jejich výběru z těchto registrů by nebylo možno přihrát 2,5 miliardy kamarádíčkům. Však oni to chudí lidé a nemocní i důchodci zaplatí....

0 0
možnosti
S

socbubák

9. 3. 2011 14:07
tak

R^

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS