Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mibal

7. 2. 2012 16:19
ANO, ANO vím, kam to spěje, ale to nemůžeme použít

Ale vážně, lze li to a chci li to, potažmo umím li to (samé jelito že...). Rozpad zotročujících struktur (majících jako side efekt stabilitu), vede k úžasné svobodě a samotě a osamocenosti a stárnutí děv a zrání hochů (mají li prachy); jinak taky jen stárnou. Tož máme, co jsme chtěli, pokud jsme to chtěli. Ale je jedna úžasná svoboda: zírat a představovat si a tak všelijak podobně.

0 0
možnosti

atvar

8. 12. 2011 18:30
nemyslím, že manželství ohrožuje sexualita v médiích

Dáváte manželství jako protiklad uvolněné sexuality v médiích. Naštěstí už na tom předmanželském trhu se neúčastním a jenom ho pobaveně sleduju. Ale ta myšlenka mi nepřipadá úplně trefná.

Nemám úplně svoji odpověď. Ale empiricky se mi zdá, že aktuálně jde trend tím směrem, že najít stálého partnera mají vážné problémy hlavně ženy z nižších vrstev. Manželství se stává trochu luxusem, který je dostupný jen pro střední vrstvy. tohle všechno podle mě není zapříčiněno sexuální volností projevu.

(Jinak já obecně bych myslím dovedl žít s nějakou rozumnou mírou cenzury. Za Rakouska nebo za tatíčka Masaryka se žilo slušně i bez legálního porna).

0 0
možnosti

philipe

8. 12. 2011 3:05
Bla, bla, bla ...

Máte problémy se sexuální satisfaction? Kupte si Robertka! Nebo si zaplaťte Gigolu. Žena po menopauze už nenmí pro muže atraktivní z mnoha důvodů. Ten nejdůležitější je, že muž-samec je od přírody určen k tomu, aby udržoval kontinuitu rodu, t.zn. plodil nové potomky. Vyhledává si tedy automaticky takové samičky, které jsou schopné ty potomky plodit. A ty plodné ženy jsopu už od přírody, můžete to nazývat i od boha, obdarovány tělesnými atributy, které muže-samce přitahují. Tak to bylo už před 10 tisíci lety a bude to tak dokud bude tato planeta existovat. Příroda se znásilňovat nedá a nepomůžou ani plastické operace ani hormonální substituce. Smiřte se se svým osudem, jiné už to nebude.

1 0
možnosti

mak63

29. 12. 2011 9:14
Re: Bla, bla, bla ...

nejen, ze jste hulvat, ale navic hloupy hulvat - abych byl slusny. blbec - abych byl trefny. "Nebo si zaplatte Gigolu" muze napsat opravdu jen nekdo, kdo je stejne "moudry" jako vy. Opravdu jen nerad bych Vas nekde potkal.

1 0
možnosti

jiand38

21. 11. 2011 8:07
Opravdu?

Zkuste si pustit nějaký film ze 70tých let. a srovnejte to s filmem z "dneška". V tom součastném když už je nějaká "milostná" scéna, tak neexistuje, aby si žena sundala podprsenku nebo vstala z postele nahá.

Všechno se nějak otočilo, sex je opět ve filmu nežádoucí, asi tak před měsícem jsem se díval na nějakou krimi (teda abych se vyjádřil přesně tak thriller) a docela jsem se musel smát, když ukázali "oběť", skvěle namaskovanou, jak ji ten "vrah" mučil, znásilnil a zabil. Ale před tím, než se jí zbavil, tak ji nezapoměl obléct alespoň prádlo (co kdyby to někoho pobouřilo...krev a rány nikomu nevadí).

0 0
možnosti

hendrixx

20. 11. 2011 21:48
Všude samej sex?

Asi záleží hlavně na tom, kde se pohybujete. A taky jakou těm věcem kolem sebe přikládáte váhu. Jsou věci, který mi vadí podstatně víc, než sem tam někde nějaký to odhalený prso.

1 0
možnosti

tajny agent

20. 11. 2011 17:21
No nevim ...

mne osobne prijde krestansky pristup propojeni sexuality se svazkem s danou osobou jako mnohem lepsi nez dnesni sobecke vybijeni si nervozity sexem. mne osobne je vrcholne neprijemne kdyz mi nekdo sex kdekoliv podsouva protoze se mi tim nechtene vtira do soukromi a je u mne timto hnusnym parazitem. Jsem rad ze uz nedelam v CR de to na pracovisti neustale sexualne jiskrilo ... tady mam klid. Vyrovnany clobvek ma svoji sexualitu pod komntrolou a prave ti co ji nemaji tak ty co ji maji zesmesnuji. Uboha doba.

1 0
možnosti

20. 11. 2011 15:57
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

IfčaX

20. 11. 2011 18:18
Re: Pubertální sexuální frustrace muže

Před 400 lety nevím... před 200 lety už to tak určitě nebylo, a  za první republiky v žádném případě ne.

Obě moje babičky se vdávaly okolo pětadvacítky.  Brzké svatby (v 18-20 letech, občas i dříve) byly hromadným jevem spíš až za socialismu.

0 0
možnosti

zpetak

19. 11. 2011 21:44
Hezky vecer.

Sex, sexualita. V kazdem veku stejna. Za stareho Rima byla propracovana. Byl to kult tela. Krasneho tela a krasne telo probouzi sexualitu. Krestane. Sexualita byla navenek potlacovana. Ale podivejte se na obrazy a sochy pany Marie. Krasna zenska. Autori cosi vedeli o zenskem telu. A tak museli vedet i cosi o sexualite. Tudiz i ten nejzarputilejsi krestan, ktery navenek se ukazoval jako purista, doma ci vedle vydupaval jako kralik.Mocni se sexualite "prodavali" verejne. Dnes je to vec reklamy. Sexuality neni vice ci mene nez jindy. Sexualita Homo Sapiens nejsou pornofilmy ci casopisy, ty jsou jen kseftem. Sexualita je dana cloveku uz od doby, kdy se priroda rozhodla, že ho udela "panem tvorstva". Jasejme nad timto darem, a vyuzivejme jej s plnymi dousky.

Myslim si take, ze ti co tvrdi, ze nemuzou najit protejsek ke stalejsimu vztahu nekde delaji chybu. V zakladu kazdy jedinec Homo sapiens ,zdravy po fyzicke a dusevni strance,touzi po stalem vztahu.Kdyz ne, je nemocny.

0 0
možnosti

Eva_Pallotto

21. 11. 2011 5:58
Re: Hezky vecer.

"V zakladu kazdy jedinec Homo sapiens ,zdravy po fyzicke a dusevni strance,touzi po stalem vztahu.Kdyz ne, je nemocny." To nevím, to bych asi nesouhlasila. Co to je, "stálý vztah"? Celoživotní monogamní vztah? Jak moc je to lidská přirozenost a jak moc sociální konstrukt?

0 0
možnosti

fajrflaj

19. 11. 2011 19:07
Vím o čem mluvíš..

Jsem jedna z té generace ve které najít osobu co chce vztah je těžší než cokoli jiného na světě.. A co pak dělat jiného než hledat?

A píšu o tom "hledání", je hodně jednoduché to odsoudit, ale těžké třeba i trochu pochopit..

Kdyžtak zde:

vsechanici.blog.cz

0 0
možnosti

Kristyna.Hob

18. 11. 2011 22:28
sex kultem...

Zdá se mi, že z bojů o to, jestli je normální být heterosexuální nebo homosexuální, jsme se přesunuli o kousek dál a ze sexu v jakékoliv podobě se stal kult... Je jedno, jestli s holkou nebo s klukem, hlavně když hodně. Místo homosexuálů je dnes "nenormální" prostě sex nemít. Naprosto souhlasím s tím, že to pak vede k frustraci u těch, kdo si nemohou najít partnera... Možná už by bylo na čase se zase posunout o krok dál a za "normální" prostě považovat všechno, co se lidem líbí, hetero-, homo- i asexualitu. Ať si každej dělá nebo nedělá, co chce...

0 0
možnosti

rudaz

18. 11. 2011 23:59
Re: sex kultem...

Dělat co chce? Copak je nechaj? A co zákony přírody, Vesmíru? Vše mimo tyto zákony jsou závislosti a ty jde léčit. Pokud ovšem pacient chce se léčit. Kulturou zdravého rozumu a vůle. Další viz díla/knihy Břetislava Kafky z Červeného Kostelce. Nebo mrkněte na http://www.bruno-groening.org. Výběr je možný a je ho dosti, jen se nevymlouvat.

Potom bude líp.R^V

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS