Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
2

229starec

6. 4. 2011 17:31
ale hlavně

si zadělávají na zdravotní malér.ale kdo by to ve věku tak 15-18 let řešil že jo?jsou to prostě hloupé ženštiny...

0 0
možnosti

jjencek

6. 4. 2011 15:34
Chápu pěknou holku, že ráda něco odhalí,

ale proč se musí také odhalovat špeky, pneumatiky a zadky? V době, kdy se už i u nás množí "američanky", platí, že někdy méně znamená více. Já jsem si v Dubaji k překvapení všiml, že muslimky v černých burkách vlastně docela svádějí k tomu, abych při chůzi podle vlnění toho černého hedvábí odhadoval, jakou maji postavu a škvírou na očích, jaký mají asi obličej. A ono se toho docela dost dá odhadnout! Tím probůh neříkám, aby tu někdo nosil burku, je chci dámám vysvětlit, co se všechno se děje v mužském mozku, když zaregistruje ženskou.

0 0
možnosti
J

Janthalea

8. 4. 2011 17:26
Re: Chápu pěknou holku, že ráda něco odhalí,

Ano-ano, není od věci něco nechat na představivosti:-)

Ale kotníky a zápěstí aspoň bych teda ukázala;-D

0 0
možnosti
KD

divilek

6. 4. 2011 10:32
Obávám se...

... že takhle to funguje, jen když muži vidí, že ta jediná přítomná žena je pipina, kterou nic jiného než prachy nezajímá. V tom případě zcela jistě muži nebudou zbytečně a marně soupeřit s nějakým zazobaným milionářem (na druhou stranu, ani ten zazobaný milionář nesáhne po každé pipině, co se kolem něj nakrucuje). U normálních a inteligentních žen bych to zase tak jednoznačně neviděl (byť pravda, i ta inteligentní žena obvykle raději zakopne o někoho movitějšího, ale nemusí to být vždy ten nejbohatší).

0 0
možnosti
P

papaya.

6. 4. 2011 9:51
hm

tak tady nevím, o čem je řeč. Ne že bych si nevšimla, že exituje určitá sorta dam, které mezi sebou takhle soupeří. Mě to ale přijde poněkud legrační a vyčerpávájící... No ale proti gustu ....  S holkama se mnohem raději kamarádím a ty, které jsou mi protivné (a já jim) jednoduše ignoruju.

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

6. 4. 2011 11:11
Re: hm

já taky, a některé i dvakrát;-DR^V

0 0
možnosti
AN

andykli

5. 4. 2011 22:16
Taky mi to tak příjde....

.... pořád se snažím pochopit, proč většina žen nosí tak nízké džíny, že při sebemenším pohybu obnažuje pozadí. Nepříjde mi to sexy ani u štíhlích žen a to raději nebudu komentovat, jak v tom vypadá zbylých 90%. Někdy je to fakt nechutný.

0 0
možnosti
B

B.D.S

6. 4. 2011 0:25
Re: Taky mi to tak příjde....

Přece aby naštvala ty ještě tlustější, dyk je to v tom článku.

0 0
možnosti
M

Míra4.1

5. 4. 2011 22:02
Tenhle ženský odpad posbírá leda zase mužský odpad.

Normální pořádní chlapi na barbíny kašlou zvysoka;-D

0 0
možnosti
S

stedrik

6. 4. 2011 7:56
Re: Tenhle ženský odpad posbírá leda zase mužský odpad.

ahá, proto asi, když si uděláte kdekoliv profil s hezkou fotkou barbíny, tak hned tam máte hned čtyři opruzující příspěvky takových Mírů během jedný minuty. Vy mě opravdu bavíte, všichni tady urážíte, ale internet a sms zprávy všude v různých TV svědčí spíše o frustraci kterou mají především pánové. "Hledám, dívku, co by ráda pýchala" ;-D

0 0
možnosti

frukoify

5. 4. 2011 13:43
no stará pravda

je že největší k*rvy se odhalují nejdřív a nejvíc. na tom nic nezmění ani kecy o moderní společnosti kde je trendy být sama sebou. naštěstí jak stárnu a ubývá hormonů už to se mnou moc necvičí. Taky je faktem že některý tyhle děvy nemají vůbec soudnost z pohledu postavy nebo věku. Pak se člověk raději nekouká :-)

0 0
možnosti
M

Míra4.1

5. 4. 2011 22:05
Re: no stará pravda

R^

0 0
možnosti
LH

LUCKA.KOBRA

5. 4. 2011 12:53
pěkné

a pravdivé. Dávám karmuR^

0 0
možnosti
S

Světlonoš

5. 4. 2011 9:05
mne ty pupicky vubec neprijdou sexy

zvlast kdyz maji ty holky tlusta bricha s celulitidou. Jinak s vama souhlasim, ze holky se oblekaji kvuli jinym holkam. Jsem presvedcen, ze zen homosexualek je mnohem vic nez muzu homosexualu a ze pres polovinu zen jsou bisexualky. Ony se ty holky tak nejak ukaji samy sebou. Taky hraje roli zensky narcismus. Zatimco muzsky narcismus se toci kolem uspechu v praci, postaveni atd, tak zensky narcismus se casto opaji krasou sebe sama.

0 0
možnosti
KM

kleo

5. 4. 2011 10:09
Re: mne ty pupicky vubec neprijdou sexy

zajímavý názor, pletu se, když si myslím, že jste se při jeho psaní taky ukájel??? Článek paní Pallotto mi přijde zbytečný a hloupý /ikdyž je to "kočka" a občas píše dobře/, divím se, že ji baví ztrácet čas takovými hloupostmi.

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

4. 4. 2011 14:30
moc pěkný

kurňa už habych dožrál ty antibiotika a šel ven pozorovat to jaro;-D

p.s. tmavé sluneční brýle nezbytností;-D

0 0
možnosti
H

Hroznej.puberťák

5. 4. 2011 9:12
Re: moc pěkný

Proč je žereš, to ti chutnaj, nebo co? :-P

0 0
možnosti
  • Počet článků 151
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8483x
"Dokážu žít s pochybnostmi, nejistotou a neznámem. Určitě je mnohem zajímavější žít s otázkami, na které máme nejistou odpověď, než mít jisté odpovědi, které mohou být nesprávné. Mám jen přibližné odpovědi a různé stupně jistoty o různých věcech. Nejsem si absolutně jistý ničím, o mnoha věcech nic nevím - třeba o tom, zda má vůbec význam se ptát, jaký je smysl života a co taková otázka znamená. Budu o tom chvíli přemýšlet a když na to nepřijdu, budu prostě přemýšlet o něčem jiném. Nemyslím, že je nutné mít na všechno odpověď. Nemám strach z toho něco nevědět, být ztracený v podivném světě, kterému nerozumím a ve kterém nemám přesné určení - protože tak to prostě je, alespoň si to o něm myslím, asi. Nebojím se toho." / Richard P. Feynman/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené blogy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky