Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Thorbear

30. 1. 2011 12:37
Prostě se nechovejme pokrytecky

Všechna ta znamení,náznaky,narážky,mimoverbální komunikace - je to na stodukátů.Prostě řeknu otevřeně - líbíš se mi,vzrušuješ mě,a rád bych s Tebou měl sex.Většinou jsem poslán kamsi,ale je až překvapivé,kolik žen zareaguje na brutální upřímnost pozitivně.Přestaňme s klišé muž - dobyvatel,žena - oběť.Všichni si chtějí užít,tak je zapotřebí se prostě jenom jasně domluvit.A také je třeba respektovat,že si někdo užívat zrovna se mnou nechce.Může se to zdát drsné,ale předejde se mnoha problémům,jak trestněprávním,tak i jiným.

No a kdo je stydlivější nebo zakomplexovaný,může si pořídit profesionálku.V konečném důsledku je to lacinější než manželství a rozhodně lepší než čelit trestnímu oznámení.

0 0
možnosti
PV

xKROKODYLx

30. 1. 2011 12:54
Re: Prostě se nechovejme pokrytecky

Pravdu mas, nicmene kdyz ony se nekdy divky rady chovaji jako profesionalky, a pak jsou udivene, ze je chlap i tak bere...

0 0
možnosti
G

Gmur

30. 1. 2011 10:36
kopiruji aby to nezapadlo! genialne napsano od E.P.

"A jste si skutečně jistý, že se dívka obléká jak se obléká kvůli tomu, aby "vzbuzovala pozornost chlapů"? Aby vzbuzovala pozornost PRÁVĚ Vaši?

Proč by nemohla mít minisukni proto, že chce naštvat prudérní kolegyně v práci, například? Nebo kvůli tomu, že chce vzbuzovat pozornost žen? Nebo kvůli tomu, že jí je jenom vedro? Nebo kvůli tomu, že má montérky právě v čistírně?

Kde berete tu sebestřednou samozřejmost, že někdo něco dělá kvůli Vám? Vsadím se, že zrovínka ta holka, která Vás tak "provokuje", VÁS stoprocentně neprovokuje.

Je Váš problém, a Vaše VINA, že si to tak interpretujete.

A jen proto, že by si někdo něco nějak mohl interpretovat, máme se začít bát chodit po ulici, s kamarády domů, na firemní večírky apod.? Máme začít nosit šátky, aby náhodou někdo nezachytil klamný signál? Nebylo by lepší lidem jako jste Vy vysvětlit, že si maj dát pohov a přestat žít v hrůzném omylu, že žena je nesvéprávné zviřátko a muž od toho, aby její zájem o sex z "nějakých signálů" interpretoval.."

0 0
možnosti
PV

xKROKODYLx

30. 1. 2011 10:42
Re: kopiruji aby to nezapadlo! genialne napsano od E.P.

No právě, že z toho co píše Eva tak čím dál tím víc tvrdí, že ''''že žena je nesvéprávné zviřátko''''...

Chodit s kolegy na firemní večírek? ANO, opit se tam? NE.

Ale podstatné je, že ať se napíše cokoli, jde o subjektivní pohled Evy, a ''kolega'' by možná celou věc vylíčil poněkud jinak...Rv

0 0
možnosti
G

Gmur

30. 1. 2011 9:51
moje

znama byla taky prepadena a bylo to v noci. Pred dvermi vlastniho domu! A dokonce se branila velmi razantne i kdyz nejdriv termer ztratila vedomi.

Branila se intuitivne a nezvykle silne, sama by to do sebe nerekla. A od znasilneni se timto uchranila. Je totiz nadprumerna sportovkyne. Nahoda. Agresor byl zranen a co se stalo? Podal na ni zalobu na ublizerni na tele. Na konec to dobre dopadlo, obzalovana nebyla, protze si zaplatila schopneho pranika.

MOje teta byla rovnez prepadena a znasilnena pred vchodem do vlastniho domu. Byla skoro tma v zime. Muze si za to sama? NEPROVOKOVAT?

Ja budu na zaklade toho pripadu vzdy tvrdit, ze znasilnit se da kdykoliv kdokoliv, zadna prevence neexistuje a agesor znasilnuje protoze to CHCE. Moje teta byla tehda o berlich.Jak se temi kecy o "provokujicim chovani" zduvodni to,ze jsou znasilneni invalidi, deti nebo mentalne postizeni nebo hluchonemi?

Pokud kolega od EVY P. chtel sex,prosim, ale EVA P. ma stejne pravo ho nechtit. Tim to ma zkoncit!

0 0
možnosti
PV

xKROKODYLx

30. 1. 2011 10:39
Re: moje

Pokud má chodec na přechodu přednost, má právo na přechodu vstoupit do vozovky. Tím to má (může) skončit!

Ti bystřejší, se ale i tak před vstupem do vozovky rozhlednou.

;-)

0 0
možnosti
PP

ippokorny

30. 1. 2011 9:02
Teda ten váš článek je docela drsnej,

třeba to znásilňování kolegy z práce nebo příbuznými. Ale jedna věc je stejná s jinými typy poškození, když máte nehodu, tak vám říkají, že si máte dávat větší pozor, když vás okradou, tak vám říkají, že si máte věci více hlídat a tedy zrovna tak debilně to si říkají těm znásilněným. Dík za blog. R^P.P.

0 0
možnosti
G

Gmur

30. 1. 2011 9:18
Re: Teda ten váš článek je docela drsnej,

Presne, ja vam dekuji. Rikahi to fakt debilne tem zenam, mistop aby se vyzadovalo normalni slusne chovani od muzu, vyzaduje se prizpusobeni zen. A tim se zeny jeste opakovane ponizuji.

0 0
možnosti
A

anything

30. 1. 2011 3:13
Zlo

Spousta zde uvedených názorů mne jako muže skutečně uráží. Naprosto nechápu, jak někdo může obhajovat znásilňovače a přenášet část odpovědnosti na ženu. Pokud žena řekne ne, třeba i po předehře protože si to právě rozmyslela, tak to prostě znamená, že nic nebude a nikdo jí nemůže dávat žádnou vinu. Někteří pánové v diskusi jenom utvrzují archetyp šovinistického muže, který se řídí pouze svými pudy, nedokáže se ovládat a myslí si, že ho každá chce. Doufám, že je to jenom póza, pokud ne tak je skutečně lituji...

0 0
možnosti
CIF

comme il faut

30. 1. 2011 4:52
Re: Zlo

Nikdo znásilňovače neobhajuje. Jenom říkáme, že se jim to nemá usnadňovat. Jo, v ideální situaci by muž měl slézt i po zasunutí, když si to dáma rozmyslí. V tom máte samozřejmě pravdu.

0 0
možnosti
SHX

sir Humprey XI.

29. 1. 2011 23:50
Hmmm. A co na to Švejk Josef?

:-)

0 0
možnosti
SHX

sir Humprey XI.

29. 1. 2011 23:55
Re: Hmmm. A co na to Švejk Josef?

To jen na odlehčení. :-)))

Jinak fakt nechápu, jak by mě to mohlo bavit, kdyby to zároveň nebavilo tu druhou...

0 0
možnosti
BH

dropa

29. 1. 2011 23:30
Zase jedna co si šla s jedním v noci povídat na pokoj...

8-o

0 0
možnosti
J

Jindri

29. 1. 2011 22:43
Evo i ja...

byla SKORO trikrat znasilnena, a mate svatou pravdu v clanku...ani ja to neohlasila, kdyz jsem se sverila tete, protoze jsem k mame nemela takovou duveru, nakonec to bylo tak, ze ja si vymyslim. Jednou znamy z rodiny, jednou rodinny prislusnik, potreti muj kluk, ale kdyby chtel, nemela bych nakonec sanci. Nastesti v nestesti jsem mela kliku, a nedoslo to az tak daleko, a dovolim si rict, ze jsem se z toho vzpamatovala. Poprve mi bylo jedenact, pote trinact a patnact let. \vasim clankem jste vyjadrila to, co uz melo bejt davno receno. Ale co dal? Kde je reseni, ci prevence nebo NECO aby se to zmenilo?

0 0
možnosti
PV

xKROKODYLx

30. 1. 2011 6:01
Re: Evo i ja...

Kde je reseni? No prave jste ho naznacila... Nebyt takovy sobec jako Eva, a NAHLASIT TO. Ale jako 11 lete dite chapu te to je velice tezke. V 15 uz nechapu proc to nechate byt.

0 0
možnosti
P

papaya.

29. 1. 2011 20:33
autorce karma za odvahu

zveřejnění svého negativního zážitku. Některým diskutujícím antikarma za názor, že si za to snad mohla nějak sama. NE ! Nikdo, opilý, nahý, nebo jakkoliv "jiný" nesmí být považován za viníka této situace...Vždy je viníkem ten, kdo se chová násilně !

0 0
možnosti
KSD

krokodýlův smrdutý dech

29. 1. 2011 21:00
Re: autorce karma za odvahu

Že viníkem je násilník je jasné. A nikdo, kdo nemá v hlavě na*ráno, to nezpochybňuje. Ale také je pravda, že je možno různým trestným činům (obecně, nejen násilným) předejít eliminací vlastního rizikového chování...

0 0
možnosti
KT

Ježikača

29. 1. 2011 20:29
tak jsem si vás dovolila citovat

a samožersky si přihřívám polívčičku.:-)

http://tycova.blog.idnes.cz/c/175097/Znasilnena-Muze-si-za-to-sama.html

0 0
možnosti
EP

Eva_Pallotto

29. 1. 2011 21:00
Re: tak jsem si vás dovolila citovat

:-) Četla jsem. R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 151
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8483x
"Dokážu žít s pochybnostmi, nejistotou a neznámem. Určitě je mnohem zajímavější žít s otázkami, na které máme nejistou odpověď, než mít jisté odpovědi, které mohou být nesprávné. Mám jen přibližné odpovědi a různé stupně jistoty o různých věcech. Nejsem si absolutně jistý ničím, o mnoha věcech nic nevím - třeba o tom, zda má vůbec význam se ptát, jaký je smysl života a co taková otázka znamená. Budu o tom chvíli přemýšlet a když na to nepřijdu, budu prostě přemýšlet o něčem jiném. Nemyslím, že je nutné mít na všechno odpověď. Nemám strach z toho něco nevědět, být ztracený v podivném světě, kterému nerozumím a ve kterém nemám přesné určení - protože tak to prostě je, alespoň si to o něm myslím, asi. Nebojím se toho." / Richard P. Feynman/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené blogy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky