Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

May. Bee

7. 10. 2010 19:35
Má to i jeden velkej důležitej zápor

Já osobně proti adoptování dítěte homosexuálními páry nic nemám. Pokud jsou dobře finančně zajištění, nejsou to psychopati ( jako nějaký hetero páry, co jsou schopný svým dítětem mrsknou o zeď, nebo ho jen tak vyjhodit do popelnice) a jsou schopný mu věnovat pozornost, nevidím důvod, proč vláda řeší sexuální orientaci. Plně souhlasím s Váma s tim, že dítě neni kus balíku, který si lze přivlastnit a manipulovat s ním. Ale je tu jedna důležitá otázka. Co řeknou vrstevníci, až jednou přijde ono adotované dítě homo prárem do třídy, a jak všichni víme, děti jsou zlý (zvlášť ty pubertální) a z jednoho z dětí z rodin, kde má tatínka i maminku řekne: "Hele Ty, Pepíku, Ty máš dvě mamky, co? A Tvoje biologická máma je lesba, co?" Dětská psychika je křehká a dítě, by z toho mohlo mít psychickou újmu. To je můj názor :) Ale abychom měli jasno, s partnerkou taky plánuju do budnocnosti miminko, boužel, je tu pořád tohle jendo velké mínus :)

0 0
možnosti

brnl

26. 3. 2010 8:44
Nejhezčí je jak ti "utlačovaní"

homosexuálové v tom svém prosazování prý těch nějakých svatých práv na absolutní rovnoprávnost homosexuálního páru s normální rodinou zcela nemravně zapomínají že tohle oni chtějí na úkor práv těch dětí.

Já bych řekl že každé dítě má právo na život v normální a úplné rodině a také na to mít v rodném listě zapsaného tatínka a maminku.

Samozřejmě tohle všem dětem zajistit nejde, nelze odebírat děti z rozpadlých rodin atd., ovšem na druhé straně nelze posvětit zákonem že do neúplných rodin nebo homosexuálních rodin se budou podle zákona dávat děti.

Že jsou v dětských domovech kvanta dětí které nemohou žít v rodině to se nespraví tím že se ty děti začnou dávat homosexuálním párům nebo do neúplných rodin,  to se musí evidentně zlepšovat tím že se budou zlepšovat podmínky pro adopce těch dětí do rodin normálních a úplných.  

0 0
možnosti

Semper2

22. 3. 2010 18:07
Gay kultura je nastrojem levice k rozbiti prirozeneho

normalniho, sveta tak jak jsme jej znali.¨a k nastoleni supertotalitniho statu. Nejvyssi cas zaradit zpatecku. LITVA ZAKAZALA JA KAKEKOLI PORAGOVANI HOMOSEXUALITY. Podobny zakon se pripravuje i v ITALII a POLSKU.

http://www.natia.cz/layout2_cz.aspx?pageid=1133

Rv

0 0
možnosti

brnl

26. 3. 2010 8:45
Re: Gay kultura je nastrojem levice k rozbiti prirozeneho

Zdá se že to tak opravdu je :-/

0 0
možnosti

MMister.com

21. 3. 2010 15:16
*THUMBS UP*

Paní Evo, v poslední době jsem s vámi moc nesouhlasil, když jste psala o politice, ale tady bych podepsal každé slovo. Výborně!

0 0
možnosti

sualk

19. 3. 2010 21:48
Dobře jste to pojala,

ale myslím si, že se musíme ještě zeptat našich soudruhů, církve nebo raději zavolat "jyříčkovy"? Ten má recept na všechno a má všechny dobré lidi rád jako Ježíšek.;-D

0 0
možnosti

Camino

19. 3. 2010 18:26
pisi sem co mi odpovedel kamara, jehoz dcera

je vdana s druhou zenou a maji maleho kluka, byl zde kdysi clanek:Kdyz mama a mama maji mimi, napsany nasi kamaradkou a oba jsme to cetli a diskutovali o tom

Subject: RE: gay parenting

Ahoj, to co jsem napsal, ze sexualni orientace neni dedicna, bych mel opravit- podle novejsiho vyzkumu se zda, ze v nekterych rodinach (generacich) a podle studii dvojcat, gay/lesbians se vyskytuji vice a take byly objeveny nektere geneticke rozdily ve stavbe chromosomu mezi hetero a homo. Takze vyzkum neni ani zdaleka uzavreny. Jedno ti mohu rici co je velice nespravne, ze si pisatele homofobnich prispevku domysli ze treba lesbicky nenavidi muze, to je totalni nesmysl. Taky maji starost, aby jejich dite melo dobry muzsky vzor - v nasem pripade se spolehaji na me, na prchliveho starika a meho prvorozeneho syna G. Jr., ktery nas casto navstevuje a vsichni se snasime opravdu vyborne, malej H. je pro nas hvezda.

0 0
možnosti

Camino

19. 3. 2010 18:28
Re: pisi sem co mi odpovedel kamara, jehoz dcera

Jody ma take vyborny vztah s rodici, prarodici a starsim bratrem, ktery ma dva male kluky, bydli vsichni kolem Cr. a navstevuji se jak casto mohou. Dale k veci, kdyz si holky zadaly o umele oplodneni, musely postoupit vselijake testy zdravotni, materialni a psychologicke (to by asi meli podstoupit vsichni budouci rodicove). Taky jim to trvalo skoro dva roky a stalo je to peknych par tisic, nez k tomu vsemu doslo - ony to chtely presne podle Kanadskych zakonu. Darce si vybraly na internetu, je asi o rok mladsi nez ony, zenaty s jednim ditetem(kluk). Tento darce nema nic proti tomu, aby se jeho potomek s nim seznamil po 18 roce a nebo kdyby byl v nejake tisni. U jeho resume byly jeho osobni udaje, etnicky puvod, vzdelani, zamestnani, zdravotni informace a take vek, zamestnani a zdravotni udale jeho rodicu, darcovo  foto ve 12 letech a v dospelosti.

0 0
možnosti

pidla

19. 3. 2010 15:30
Já nemám problém

s homosexuálními rodiči, páry, lidmi. Ale včera jsem udiveně shlédla upoutávku na pořad paní Jílkové, která z homosexuálů problém dělá, místo aby se zabývala opravdu problemovými skupinami, které se mezi námi prohánějí, např. pedofily, když už jsme v oblasti dětí.

0 0
možnosti

alex hart

16. 3. 2010 20:50
Autorce tohoto blogu - 1-

Milá Evo,

měl jsem Vás vždycky rád (myslím platonicky na blogu), pro Váš odlehčený pohled na věc. Řekl bych ale, že když se pustíte do závažných témat, jako je tohle, nedá se Vaše metoda surfování po povrchu už tak dobře použít. Těm, kdo jsou v uvažování nedůslední je jistě jedno, mě ale ne.

A myslím si, že jste se v diskusi pustila ne velmi tenký led. Minimalistický stát je podle mne zcela abstraktní pojem, dnes v různých podobách skloňovaný, aniž by si řada lidí vůbec chtěla uvědomit, o čem se vlastně vede řeč. Dovolím si vynechat homosexuální tematiku, protože jsem v tomhle taky dost konzervativní, a nechci to rozebírat, protože názor na homosexualitu je podmíněn celou řadou jiných věcí, třeba právě tím státem (nebo společností chcete-li).

V dnešní době kdy jsme fyzicky, ekonomicky, informačně, sociálně (ve smyslu ekonomickém i společenském) zcela a naprosto závislí na spoečnosti daleko více než kdy před tím, jsme jako společnost dospěli ke dvěma protichůdným tendencím:

0 0
možnosti

alex hart

16. 3. 2010 20:55
Autorce tohoto blogu - 2-

A totiž, jenak regulovat kdejakou kravinu (třeba tvar pomerančů v EU) ale přitom (za druhé) nechávat bez povšimnutí a bez trestu zcela zásadní přečiny (a já bych řekl zločiny),  které se páchají jako na běžícím pásu (chybějící péče o děti, zneužívání dětí, a řada dalších věcí).

A obecným zaklínadlem je přitom právě to Vaše: Co je státu do mého soukromí, ať se do něj ne... (to)!!!. Jde jen o to, kdo je stát. Topolánek a Paroubek, a podobní, ať se opravdu do mě ne (to). V tom s Vámi souhlasím. Ale dříve existovalo něco jako obec a solidarita lidí v obci, a ti lidi si proste do životů zasahovali a ovlivňovali se. A to vše pod nějakým ideovým vedením. Vždycky to tak bylo. To až moderní stát zlikvidoval tyhle všechny sociální role obce (mimo jiné i institut domovské obce), i význam nějaké všeobecně přijaté (záměrně neříkám přijatelné) morálně politické doktríny.

Vliv církve jako vedoucí autority zmizel, komunističtí politruci byli spíše pro smích, .....

0 0
možnosti

Bobyzboby

15. 3. 2010 22:38
Napadl mne hned jeden důvod možná trochu snad i vulgární ...

..., nevím. Prosím pomožte mi to rozklíčovat abych se v tom :-) vyznal.

Jde mi o důvod proti adopci dítěte jednoho z partnerů druhým, homosexuálním, partnerem.

(Teda, ono mě důvodů proti napadlo víc, ale tento mi připadl pro diskuzi zajímavý).

A mluvil bych v tomto případě jen o lesbách, protože obzvlášť právě tento případ by se týkal jistě především jich, protože homoušů chlapů s vlastním dítětem asi moc nebude.

Nebojíte se, že si některé takové "ženské" narazí vhodného blba - oplodnitele a pak jej buď intrikami zmanipulují, nebo jim jejich vlastní dítě úplně zamlčí? Možná už od počátku cílevědomě? A pak hurá s dítětem k jeho nové soumatce? [>-] V

0 0
možnosti

Gmur

16. 3. 2010 10:44
Re: Napadl mne hned jeden důvod možná trochu snad i vulgární ...

potrebuji vysvetleni,proc nekoho,kdo oplodni zenu nazyvate blb?

0 0
možnosti

nesmrtelná medvědice

15. 3. 2010 19:27
Je dostatek hetero párů

které mají o adopci zájem. Homopáry nechť dostanou ty děti, které nikdo nechce.

0 0
možnosti

Gmur

15. 3. 2010 19:34
Re: Je dostatek hetero párů

proc?

0 0
možnosti
  • Počet článků 151
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8483x
"Dokážu žít s pochybnostmi, nejistotou a neznámem. Určitě je mnohem zajímavější žít s otázkami, na které máme nejistou odpověď, než mít jisté odpovědi, které mohou být nesprávné. Mám jen přibližné odpovědi a různé stupně jistoty o různých věcech. Nejsem si absolutně jistý ničím, o mnoha věcech nic nevím - třeba o tom, zda má vůbec význam se ptát, jaký je smysl života a co taková otázka znamená. Budu o tom chvíli přemýšlet a když na to nepřijdu, budu prostě přemýšlet o něčem jiném. Nemyslím, že je nutné mít na všechno odpověď. Nemám strach z toho něco nevědět, být ztracený v podivném světě, kterému nerozumím a ve kterém nemám přesné určení - protože tak to prostě je, alespoň si to o něm myslím, asi. Nebojím se toho." / Richard P. Feynman/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené blogy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky