Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

vladkaSpidlova

26. 6. 2010 16:35
Dobry den. Evo-)))

Koukam, ze jste do pekne rozsvitila-)))Diskuze  jak vino-)))))))A samozrejme karma

0 0
možnosti

Eva_Pallotto

27. 6. 2010 0:06
Re: Dobry den. Evo-)))

Děkuju. :-)

0 0
možnosti

Anti-NWO 2

15. 4. 2010 3:46
Autorce

Připádáte si zajímavý s těma novotvarama?

Pokud vím tak odjakživa je normální být heterosexuál, až se vytvořila definice pro devianty-homosexuál, tak se z normálního člověka stal heterosexuál.

Teď přišel pojem homofob...co to je?

Myslím že novotvarama by se měly nazývat uchylní jedinci, takže my všichni jsme normální a vy jste homofilové. ;-)

0 0
možnosti

vladkaSpidlova

26. 6. 2010 16:29
Re: Autorce

a co je to take "byt normalny", pan anti?;-DTAkovej kanibal vas zbodne k veceri...a bude to pro nej uplne, ale uplne normalni-)))))))))

0 0
možnosti

admiral666

16. 3. 2010 11:51
nemyslim si to

Kazdy prece vi, jestli je teply, nebo ne. Neni to vzduchem prenosne, aby homofob trnul hruzou, kdy "to dostane". Homofobie je snaha zglajsajchtovat vse do jedne linie, aby nikdo nevycnival. Hodne komunit mene inteligentnich lidi ma tyto tendence.

0 0
možnosti

všd

15. 3. 2010 17:22
jistě

Z daného článku by bylo možné vyvodit, že agilní bojovníci proti neonacismu se také bojí sami sebe, nacistické uniformy a styl života je ve skutečnosti velice přitahují, jen mají pocit, že by se nedokázali dostat do SS, a proto proti neonacistům navenek bojují, avšak doma před zrcadlem heilují.

0 0
možnosti

Clara Shot

29. 1. 2010 16:34
Na druhou stranu je třeba podotknout, že začátek pádu Říma..

můžeme dát do souvislosti s naprostou sexuální uvolněností jeho občanů, což ale může být samozřejmě jen náhoda..

0 0
možnosti

všd

15. 3. 2010 17:23
Re: Na druhou stranu je třeba podotknout, že začátek pádu Říma..

Ona to není náhoda. Na druhé straně, je třeba předejít opačnému přístupu, šmírování bytů a vyhledávání homosexuálů. Doma, ať si dělají, co chtějí, ale veřejný život má akcentovat heterosexuální styl života.

0 0
možnosti

čhavo

29. 1. 2010 6:42
Romofob

Vážená paní kolegyně VIP blogerko,

mluvíte mi z duše. Hitler také likvidoval nejdřív menšiny v zájmu většiny a sám byl víme co byl. Šlak ho trafil i jeho dnešní následovníky:!-((((

Náš romský národ čítá v EU cca 10 miliónů lidí, snad víc než naší majoritu!

Na vlastní cipu jsem zažil spolu s mou rodinou / 999 lidu/ co to je setkat se s Romofobem.

Připíjím Vám a žehnám i vašim blízkým !:-)))) Šalom, Devleha!R^R^R^R^[]V

0 0
možnosti

antropos

25. 1. 2010 1:35
Jen tak a čert ví proč ...

Vážená autorko, blogerská kolegyně,

pominu-li, že článek byl trochu o něčem jiném, než převažující diskuze o homosexualitě (čehož si mnozí nějak nevšimli), pominu-li, že homosexualita je stále pro mnohé iritující problematika, smekám před Vámi, jak bohatou a dlouhou diskuzi jste vyvolala. Přečetl jsem si pozorně Váš článek a prošel letmo velkou část reakcí na něj a odpovědí na ně, ale nepřišel jsem na to, na čem je především založena potřeba mnohých právě k Vašemu příspěvku přispět také, když jsou i mnohé jiné blogy na podobná témata. Dokonce jsem Vám i chvilku záviděl.

Zdraví "antropos"

0 0
možnosti

osvetitel

25. 1. 2010 2:59
Re: Jen tak a čert ví proč ...

Vazena VIP autorka a vase blogerska kolegyne, vyvolala starou backoru - pokud neni jeji druhy nick "kytt ", takze stim pozornym prectenim diskuze to asi nebude tak hrozne !:-)))

0 0
možnosti

CHYREN

20. 1. 2010 18:01
Raději homofob, než heteroinkvizitor.

Vždycky mne překvapí, jak jsou "menšiny" militantní. Paradoxně jim ani tak nevadí militarismus většiny, jako její posměch. To je prudí ze všeho nejvíc.;-D Nikdy jsem homíky neodsuzoval za to, že jsou "jiní". Odsuzuji je za to, že se většině snaží vnutit, že jsou NORMÁLNÍ. Nejsou. A nic na tom nezměníš ani ty, ani já. Taky se rád kouknu na lesby, ale nikdy bych o nich netvrdil, že jsou NORMÁLNÍ. Jo, dneska jsou studie na cokoliv a tzv. homokorektnost v kurzu, politická koreknost, genderová korektnost a jiné blbosti. Stejně jako globální oteplování. Asi to spolu souvisí.;-D No nic, bojuj za homíky. Já ti fandím. Je to veselá podívaná. ( V ) srdce v duši.

0 0
možnosti

Lovecraft

24. 1. 2010 21:07
Re: Raději homofob, než heteroinkvizitor.

Militantní nejsou ani menšiny ani většiny, militantní jsou blbci.

0 0
možnosti

Pan Navratil

15. 1. 2010 10:41
Mno,

něco na tom bude. Mně je jedno, kým je kdo přitahován. Homosexuálů znám asi deset. Nemám apriori potřebu přemýšlet, co dělají večer v posteli, ani jestli po mně (ne)pokukují. Nedělám to obvykle ani v případě heterosexuálů. Je fakt, že když mě někdo obtěžuje, tak mi to není úplně příjemné. Ovšem to neodvisí od sexuální orientace.

0 0
možnosti

wandering star

20. 1. 2010 18:39
Re: Mno,

V tom případě jste ovšem homofob jak vystřiženej, protože podle slov odbornice Kristýny Ciprové z Gender Studies je lhostejnost taky forma homofobie. Tak, a máte to.

0 0
možnosti

Nurmisur

15. 1. 2010 10:35
Díky

Děkuji za tento článek, jen houšť...lidé se všeobecně bojí odlišností, protože je děsí a jelikož je neznají ze svého okolí, tak neví, jak se k nim stavět...nejsou to jen homosexuálové, ale třeba i postižení, nemocní, nebo třeba jen cizinci.

Za vše může nedostatek informací.....mám kolem sebe docela dost xenofóbních lidí, homofóbní se najdou určitě taky.

Někdo tady nakousnul výchovu dětí homosexuální dvojicí. Já osobně se na to nedívám s nedůvěrou. Nijak mě to neohrožuje, na tom jeslti je někdo špatný rodič určitě nemá vliv jeho sexuální orientace, to je jako by někdo někde napsal, že třeba všichni co provozují BDSM nemůžou mít děti...jak může má sexualita ovlivnit jsem dobrý rodič? Je to jenom a jenom o zodpovědnosti jedince a ať se mě nikdo nesnaží přemluvit, že mohou dítě "nakazit":D Dokonce si troufám říct, že homosexuálové by mohli být  o hodně pozornějšími a zodpovědnějšími rodiči, právě proto, že by si takové možnosti cenili, nebrali by to jako samozřejmost.....

0 0
možnosti

wandering star

17. 1. 2010 22:14
Re: Díky

Nedůvěra k neznámým lidem a odpor k abnormalitám a chorobám jsou zcela přirozené reflexivní reakce, které nám už milióny let pomáhají přežít. Ti, kdo reagovali jinak, své genetické informace nepředali. 

0 0
možnosti
  • Počet článků 151
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8483x
"Dokážu žít s pochybnostmi, nejistotou a neznámem. Určitě je mnohem zajímavější žít s otázkami, na které máme nejistou odpověď, než mít jisté odpovědi, které mohou být nesprávné. Mám jen přibližné odpovědi a různé stupně jistoty o různých věcech. Nejsem si absolutně jistý ničím, o mnoha věcech nic nevím - třeba o tom, zda má vůbec význam se ptát, jaký je smysl života a co taková otázka znamená. Budu o tom chvíli přemýšlet a když na to nepřijdu, budu prostě přemýšlet o něčem jiném. Nemyslím, že je nutné mít na všechno odpověď. Nemám strach z toho něco nevědět, být ztracený v podivném světě, kterému nerozumím a ve kterém nemám přesné určení - protože tak to prostě je, alespoň si to o něm myslím, asi. Nebojím se toho." / Richard P. Feynman/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené blogy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky