Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Obyvatel

27. 11. 2007 0:23
Zblbost telefony

Nejsem tim zrovna nadsen. Zadny telefon nemam uz asi osm let. Telefony jsou otravne a zpusobuji bohuzel cim dal tim vetsi nespolehlivost jakekoli konkretni domluvy na nejakem presnem terminu. Kazdy sice "komunikuje", ale ve skutecnosti jen veci odklada, neschopen nejake skutecne organizace casu. Vzdyt ono se to na posledni chvili nejak okeca ... Dekuji nechci.

0 0
možnosti

Xantrope

9. 12. 2007 16:00
Re: Zblbost telefony

Tak si kupuj listky v automatu, debile.

0 0
možnosti

Rocker

26. 11. 2007 15:53
Tak to je fajn Evčopaloto,

že vám to udělali přes ty smsky, To Pražáci ušetříte spoustu volného času, ve kterém můžete jezdit po těch všech super,hypermarketech a nakupovat spousty krásnějch věciček. Doufám, že ta vymoženost dorazí co nejdřív i k nám na vesnici do Ostravy. Taky se dívám, dneska žádná pravopisná chybka, teda překlep. Ty se holka zlepšuješ, jen tak dál. 

0 0
možnosti

Eva Pallotto

26. 11. 2007 17:36
Re: Tak to je fajn Evčopaloto,

Fšude samá pozitíva.... no není ten svět nádhernej?

0 0
možnosti

Štěpán Esterle

25. 11. 2007 14:09
mám obavy

A napadlo vás, že někteří spoluobčané budou jízdenku v mobilu zneužívat ke kradení mobilu? Stačí říci dobrý den revize jízdenek a hned to všichni budou tahat z kapes, pak stačí jenom vyškubnot nejdražší a zdrhnout.

Z vlastní zkušenosti vím, že cestující nepoznají pravého revizora od falešného. Jednou jsme se spolužáky natáčeli scénku revize jízdenek ve které jsme vykopali kompars z tramvaje, samozřejmě, že všichni ukázali i bez obrázku s fotkou a dalších průkazek revizora.

0 0
možnosti

Jasa

24. 11. 2007 12:19
Taky se mi libi

ten napad zdrazit jizdenky. Jsem presvedcenej ze clovek ma vic chodit po svejch, jak se rika dvojkou. Verejna doprava zpusobuje zpohodlneni lidi. Ucastnikum dopravy to prinasi nezdravou zavislost a pozdeji kardiovaskularni choroby. Uvedomime li si, ze by clovek mel nachodit denne deset kilometru, zjistime, ze pouzivani dopravy je ohromny rizikovy faktor. Divim se ze na to jeste neprisla zadna v mediich lobujici zdravotni skupina. Jeste jednu praktickou radu. Na chuzi jsou nejlepsi sportovni sandaly. Pokud mate GoreTexove ponozky, muzete v nich chodit cely rok za kazdeho pocasi. Vsechna ostatni obuv je podobny zdravotni rizikovy faktor jako vererjna doprava. Usetrite cas a penize za ta ruzna fitka s jejich zentoury na muceni lidi. Jedine chuze po vlastnich nohou v kvalitni sportovni obuvi je to prave pro vase telo. Dale je vyborne vyuzivat prilezitosti chodit bos. Na komunikaci s DP vam potom vetsinou staci vas mobil.

0 0
možnosti

Eva Pallotto

24. 11. 2007 14:05
Re: Taky se mi libi

;-D;-D;-D

0 0
možnosti

nyny.

23. 11. 2007 15:21
souhlas

Taky se mi ten nápad líbí. Myslím, že tak mohou být spokojení všichni. Vždyť i ten černý pasažér, po zmerčení revizora si pošle sms, ušetří pokutu a DP o peníze nepřijde.Navíc je tu určitě pole neorané pro stejný druh placení i jiných služeb, vzpomínané parkovné v diskusi je prima nápad. Ale že ybch si enchala hrabat dodavatelem přímo na účet, to tedy ani omylem hihi

0 0
možnosti

Gogo

23. 11. 2007 14:13
Ještě by to chtělo parkování.

Kdo má pořád shánět drobný. Do Smartkarty nejdu, je to zbytečně moc komplikovaný. Takhle bych třeba moh zaplatit na dálku i když se někde zdržím déle, než jsem předpokládal. Na automatech by mohlo být unikátní číslo pro danou zónu, do DMS mohla dávat SPZ nebo tak něco.

0 0
možnosti

Petra

23. 11. 2007 13:23
SMS jizdenky

je to super napad - myslim,ze je tedka spousta cernych pasazeru pokryto - kdykoliv uvidi v dopravnim prostredku revizora, tak se naj uz v dali pripravi. Poslou smsku - koupi si listek a jsou vysmati:-P

0 0
možnosti

eQuido

26. 11. 2007 12:56
Re: SMS jizdenky

1) No a ? DP z toho bude mit penize - a cilem DP neni chytit co nejvic lidi bez listku, ale prodat jich co nejvic.

2) Na delsich zastavkach se jim to nepodari - nez SMS dorazi tak to trva cca. 2 minuty.

0 0
možnosti

mpixel

23. 11. 2007 12:46
No a co kdyby to bylo naopak?

Co kdyby autobus (po ověření například z blutooth našeho mobilu nebo RFID) si vybral sms příkazem od naší banky potřebnou částku sám?

0 0
možnosti

patriot

23. 11. 2007 12:23
úžasné ( lehce s nadsázkou )

kolumbus objevil Ameriku kdy ?

0 0
možnosti

Franta

23. 11. 2007 12:22
Fronta

Jen pro informaci. Žádost na řidičák, která by se poslala poštou, by musela být úředně potvrzena. Takže místo fronty na řidičákách by byla fronta na matrikách. Z bláta do louže. Pro autora článku: ještě si myslíte, že to byl dobrý nápad ?

0 0
možnosti

Kubík

23. 11. 2007 13:22
Re: Fronta

V dnešní době podpisy ověřuje už i POŠTA, tak by se to dalo ověřit a poslat doporučeně najednou.

0 0
možnosti
  • Počet článků 151
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8483x
"Dokážu žít s pochybnostmi, nejistotou a neznámem. Určitě je mnohem zajímavější žít s otázkami, na které máme nejistou odpověď, než mít jisté odpovědi, které mohou být nesprávné. Mám jen přibližné odpovědi a různé stupně jistoty o různých věcech. Nejsem si absolutně jistý ničím, o mnoha věcech nic nevím - třeba o tom, zda má vůbec význam se ptát, jaký je smysl života a co taková otázka znamená. Budu o tom chvíli přemýšlet a když na to nepřijdu, budu prostě přemýšlet o něčem jiném. Nemyslím, že je nutné mít na všechno odpověď. Nemám strach z toho něco nevědět, být ztracený v podivném světě, kterému nerozumím a ve kterém nemám přesné určení - protože tak to prostě je, alespoň si to o něm myslím, asi. Nebojím se toho." / Richard P. Feynman/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené blogy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky